Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aynen canım öyle yapıcaz artık. Eşim bile diyor ki ben eve gelirim arada annem nasıl bakacak elife. Ben de dedim dikişli halimle iki bebeğe ben tek başıma nasıl bakıcam. O kadar olaydan uzak yani
Yok cnm idare eder onlar senin yaninda kalsin tekte olsa yuruyeceksin ihtiyacin olacak cnm

Kızlar benim sütüm az diye mama veriyoduk ama dünden beri güzel geliyo süt farkediliyo şimdi mama vermesem problem olur mu süt yeter mi bilemedim
Sut ver cabuk acikcak sana doymuyor gibi gelmesin 1 saate bir bile emmek isterse ver cnm 3.4 bez cikarsa besleniyordur

Kızlar ben bugun 40 haftalık oldum ne zaman doğacak bu bebek ne sancım var ne birşey Bi an önce doğmasını beklıyorum ama içime sürekli kuşku giriyor sancım olmasa ne yapacam diye

Kızlar ben bugun 40 haftalık oldum ne zaman doğacak bu bebek ne sancım var ne birşey Bi an önce doğmasını beklıyorum ama içime sürekli kuşku giriyor sancım olmasa ne yapacam diye
41.haftaya kadar yolu var cnm ama bebek hareketlerini takip.et.birde en son dr ne dedi

Ayın 15 inde çatı muayenesi yapıcak doktorum nasıl zor mu oluyor yaptıranlar var mıydı? Tam 37 haftam bitmiş oluyor o tarihte.

Ayın 15 inde çatı muayenesi yapıcak doktorum nasıl zor mu oluyor yaptıranlar var mıydı? Tam 37 haftam bitmiş oluyor o tarihte.
Yok acimiyor cnm.3 cocuktada oldum .kendini sıkmayacaksin

Merhaba Mayıs anneleri ben de Allah'ın izniyle Haziran ilk haftası sezeryan olacağım büyük ihtimalle. Lakin sizde doğum yapanlar olmuştur. Ben bebeğin manasını şimdiden hazır etmeyi planlıyorum. Acaba hangi marka mamayı öneriyorsunuz? Gaz yapmayan bebeği besleyen bir mama ( not olarak geçeyim bazı genetik sıkıntıdan dolayı sütüm olmayabilir bu yüzden )

ben ilk kızımda ilk 4 ay anne sütü sonrası similac mama + anne sütü kullanmıştım, kolik bebekti gaz sorunumuz mamayla alakalı değildi.bu sefer hipp düşünüyorum, eger emziremezsem ki Allah bol süt nasip etsin inşallah.. mama bebegi cok zor geceleri kalk suyu dereceyi ayarla karıştır uyku sersemi..
biberonu sterilize et fln..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…