Dünden beri pek bakamadım yazılanlara, malum dünden beri bir koşturmaca, bazen güzel bazen endişeli.. İyi dileklerde bulanan herkese çok teşekkür ediyorum. Ben de sıramı savdım, darısı doğumu bekleyenlere..
Benim doğuma girmem o kadar ani oldu ki korkmaya vaktim bile olmadı. Yaklaşık 45 dk içinde bebeğim doğdu. Ameliyathanede hazırlıklar yapılırken ve doğum esnasında, korkum dilime vurmuştu
Herkese sorular soruyorum. Bu ne, bunu neden yapıyoruz, epidural mi spinal mi sizce daha iyi, dokunuşları hisseedecek miyim, vücudum ısınıyor, ayaklarım karıncalanıyor, kulağım çınlamaya başladı galiba tansiyonum düştü, midem bulanıyor gibi biraz normal mi, bebeği ne zaman görücem, bebeği görüş ve kapanış
Hiç susmadım gerçekten hatırlayınca çok komik geliyor
ama o an çok gergindim.
Ameliyathaneden çıkarken içimden bu muymuş cidden, o açılma muayenelerine neden katlandım ki diyordum. Odaya giderken eşimi, annemi görünce, ben böyle 10 tane daha doğurrum dedim o gazla
Hala kendimi bebek doğurmuş gibi hissetmiyordum, şimdi bile tuhaf geliyor. Ağrı kesici iğnelerle ağrı baya azalıyor spinal sonrası, yatağa kalkış yatış tabi ki zor, ameliyat sonuçta. Özellikle yataktan kalkarken çok kasıyorum ben. Bir de herkeste oluyor mu bilmiyorum, boynum sırtım çok ağrıyor, iğneyle hafifliyor ama çok kötü bir ağrı gerçekten. Beni en az dikişlerim kadar zorluyor. Ağrı kesici iğne geç aldım ikinciyi. O zamana kadr çok zorlandım. Şu anda da ağrım var, ağrı kesici hap yazdı doktorum onu içtim.
Benim tek aklıma takılan soru,bebeğim sürekli su çıkarıyor ağzından, normal diyorlar, yan yatırın çıksın diyorlar ama çocuk çok huzursuz oluyor, endişeleniyoruz sürekli.Emmede sorun yok normalde , ama bu sular çocuğu huzursuz ediyor ve memeyi alamıyor, emmiyor rahatsız olduğu için , biz de endişeleniyoruz
Eve geldik bu sabah, çocuk hala öyle, 3 gün olur dediler böyle. Su mu yuttu anestezi mi yuttu bilmiyorum. Her an su kusacak diye tetikte bekliyoruz müdahale edip yetişelim diye