Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Cevabın için teşekkür ediyorum canım evet Rabbim herkese bol bol süt nasip etsin bana da mucize inşallah canım similac da duydum gaz yapmıyormus ama bebege kilo aldırmıyor galiba. Sen neden şimdi hipp kullanacaksın?

Ayın 15 inde çatı muayenesi yapıcak doktorum nasıl zor mu oluyor yaptıranlar var mıydı? Tam 37 haftam bitmiş oluyor o tarihte.
Ben vajinismus lu olarak çatı muaynesi benim için çok korkuluydu ama biryandan da normal doğumu çok istiyorum :) benimki çok rahat geçti doktordan sadece birazcık geriledigimi ya yavaş olmasini rica ettim cokda birşey anlamadım açıkçası :) kendini kasmamaya çalış başka birşeye odaklan

hastaneye yatan dogum yapanlar masallah hepinize bende tik yok:)) hurma ise yaramadi okadar is guc yapiyorum yok bebek asagi bile inmedi ustelik bu 3.dogum olucak ilk 2 si normal bunda boyle olmaai enteresan

İlk doğum olcak ya insan tedirgin oluyor doğum şekli belli olur dimi bi fikir sahibi oluruz heralde şu an baş Aşağı dedi en son kontrolde.
Tabi simdi soyler acilma var yumusama var asagi yukari belli olur zamani

hastaneye yatan dogum yapanlar masallah hepinize bende tik yok:)) hurma ise yaramadi okadar is guc yapiyorum yok bebek asagi bile inmedi ustelik bu 3.dogum olucak ilk 2 si normal bunda boyle olmaai enteresan
Benimde 2 normal sonrasi sezerysn oldu cnm 3.ler bir degişik vesselam

Süreç nasıl gidiyor ? Sancın var mı? Birşeyler yiyip içtin mi ? Uyuyabildin mi ?
Hala sancı yok malesef. Yemek falan getirdiler yedim. Arada nstdeyken uyudum. Doktor dogumhaneye almadi sancini beklicez diyor henuz odamdayim. Suni sancı verecek misiniz dedim hayır hersey yolunda sezeryana gitmek zorunda kalmayalım diyor

Gerilmeden ziyade bilmemek kötü :) normal doğum istiyorum ben de tabi önceliğm sağlık hayırlısıyla gelsin inş

canım similac kilo aldırıyor, kızım epey tombikti.. kabızlık problemi vardı simdi kabızlık mamadan mı genetik miydi onu denemek icin hipp ile başlamak istiyorum..

Dünden beri pek bakamadım yazılanlara, malum dünden beri bir koşturmaca, bazen güzel bazen endişeli.. İyi dileklerde bulanan herkese çok teşekkür ediyorum. Ben de sıramı savdım, darısı doğumu bekleyenlere..
Benim doğuma girmem o kadar ani oldu ki korkmaya vaktim bile olmadı. Yaklaşık 45 dk içinde bebeğim doğdu. Ameliyathanede hazırlıklar yapılırken ve doğum esnasında, korkum dilime vurmuştu Herkese sorular soruyorum. Bu ne, bunu neden yapıyoruz, epidural mi spinal mi sizce daha iyi, dokunuşları hisseedecek miyim, vücudum ısınıyor, ayaklarım karıncalanıyor, kulağım çınlamaya başladı galiba tansiyonum düştü, midem bulanıyor gibi biraz normal mi, bebeği ne zaman görücem, bebeği görüş ve kapanış Hiç susmadım gerçekten hatırlayınca çok komik geliyor ama o an çok gergindim.

Ameliyathaneden çıkarken içimden bu muymuş cidden, o açılma muayenelerine neden katlandım ki diyordum. Odaya giderken eşimi, annemi görünce, ben böyle 10 tane daha doğurrum dedim o gazla Hala kendimi bebek doğurmuş gibi hissetmiyordum, şimdi bile tuhaf geliyor. Ağrı kesici iğnelerle ağrı baya azalıyor spinal sonrası, yatağa kalkış yatış tabi ki zor, ameliyat sonuçta. Özellikle yataktan kalkarken çok kasıyorum ben. Bir de herkeste oluyor mu bilmiyorum, boynum sırtım çok ağrıyor, iğneyle hafifliyor ama çok kötü bir ağrı gerçekten. Beni en az dikişlerim kadar zorluyor. Ağrı kesici iğne geç aldım ikinciyi. O zamana kadr çok zorlandım. Şu anda da ağrım var, ağrı kesici hap yazdı doktorum onu içtim.

Benim tek aklıma takılan soru,bebeğim sürekli su çıkarıyor ağzından, normal diyorlar, yan yatırın çıksın diyorlar ama çocuk çok huzursuz oluyor, endişeleniyoruz sürekli.Emmede sorun yok normalde , ama bu sular çocuğu huzursuz ediyor ve memeyi alamıyor, emmiyor rahatsız olduğu için , biz de endişeleniyoruz Eve geldik bu sabah, çocuk hala öyle, 3 gün olur dediler böyle. Su mu yuttu anestezi mi yuttu bilmiyorum. Her an su kusacak diye tetikte bekliyoruz müdahale edip yetişelim diye

Tabi simdi soyler acilma var yumusama var asagi yukari belli olur zamani
Canım senin ilk 2 normal üçüncüde de çatı muayenesi oldu mu ? Benim 2. Gebelik şimdi ilki normaldi çatı muayenesi olmuştum ama bunda doktor birsey demedi muayene için yaparmı ki acaba gecen hafta gittiğimde yüzde 99 normal yaparsın dedi ama muayene ile ilgili hiç konuşmadık ilkinde çatı normal ikincide daralma ihtimali olur mu ki

Canim benim ikinci dogumumda senin gibi oldu sancisiz gittim b ir gece suni verdiler yok hic.sanci yok.ikinci gun gene suni verdiler gene yok ne acilma ne sanci dr suyumu patlatti o sekilde sanci basladi 1 saat icinde dogmustu oglum.ama bosa suni alma acilma varmi peki acilma varsa suni hizlandirir

Valla cok korkuyorum sezaryenden hic istemem hem bakicak kimsem de yok umarim oyle olmaz
Insallah cnm ya illaki sezeryanfa ya es yardim edecek Ya biri olacak 2 .3 gun cnm bende pek sevmedim de hayirlisi buymus donmedi nazli bebegim

yok cnm daralma olmaz ben 37 de gitmistim nst de sanci cikti dr dedi senin bebek makat gelis sezeryan olcaksin.o yuzden bakalim acilma varmi o yuzd en alttan bakti 2 cm aciklik var ama o normalmis normal dogum yapanlarda olurmus arkasi dolu dedi 38 de aldi bebegi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…