Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bana Dr hipp combiotik önerdi.

Icimi rahatlattin valla mooncugum. Saat 5 gibi 6 cm acilman var dediler ama sancı yok suni de vermiyorlar odada bekliyorum hala

Arkadaşlar yeni doğan bebek bir şekilde emmeyi öğreniyor. Emdikçe de süt geliyor. Yeni doğana mama teklif etmeyin. Zaten onun karnı ne ki? O aç kalmaz merak etmeyin. Sürekli emzirmeye çalışın. Şimdiden anneler günümüz kutlu olsun. İyi ki anneyiz. İyi ki güzel yavrularımız var.

Icimi rahatlattin valla mooncugum. Saat 5 gibi 6 cm acilman var dediler ama sancı yok suni de vermiyorlar odada bekliyorum hala
Çok rahat doğuracaksın inşallah yarıyı geçmişsin,hareket edebilsen daha da kolay ilerler aslında

Anladım canım bakalım bekliyoruz bizde artık gününü doldurmayacakmış gibi geliyor banada benim asağıdaymış doğum pozisyonunu almış demişti en son :)

tr_lelli canım bizim damla işe yarıyor mu?kullanma fırsatın oldu mu? çok ümit bağladım ona , bu aralar tvde de reklami dönmeye başladı.

Şeker mi var sende de canım benim şekerden baya sorun çıktı 22 sinde hastanede yattım ş ker ve tansiyon yuksekliginden Benimde ilki sezeryandi buda sezeryan perşembe günü bende gün alacam inşaallah

Merhaba arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun bekleyenleri de Allah sağ salim kavuştursun 8 Mayıs cuma günü ben de kavustum çok şükür oğlum a tabii sezaryen in etkisinden çok kosturamiyorum su bir hafta yi atlatsam daha güzel olacak bebeğimin bezinde kan görüyorum iki defadır internetten baktim yetersiz beslenme susuz kalma olabilir kan değil diyor her ihtimale karşı eşim fotosunu çekti gösterecek pazartesi olmazsa doktora gidecez bu virüs yüzünden de çok korkuyoruz iki gün oldu dogum yapalı süt gelsin diye ıhlamur içiyorum kayısı yiyorum su içiyorum bugün biraz daha iyiydi ins gelir hemen sarılık olmazlar ins bir de benim bebiş çok uyuyor zorla uyandırıyorum hatta emerken bile uyuya kalıyor iki saati geçirmeyin diyorlar su ameliyat acısı geçse daha rahat ilgilenecem sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz sütle ilgili uyandırma ile ilgili tecrübeleriniziden bahseder misiniz sağlıkla büyüsün bebisler

Cnm idrarında kan Varsa takviye alması lazım telaş olmanın istemem ama ciddi birşey bu beklemeyin lütfen. Gözün aydın olsun inşallah sağlıkla büyütürsün oğlunu.

Merhaba, bende salı doğum yaptım emzirdim/emzirdiğimi düşündüm ve günde 3-4 kere şırıngayla 10 ml mama verdim. Perşembe cuma artık mümkün değil uyandıramıyordum, dün 5.gün muayenesinde sarılık 14.8 çıktı ve yenidoğan yoğunbakım ünitesine yatırdı dr. Allah nasip ederse sabah taburcu olur dedi dr, 2saate süt sağoyorum eşim hastaneye götürüyor. Sana tavsiyem sütünü mutlaka sağ ve gerekirse dr.a mama takviyesi konusunu danışabilirsin, çünkü uyanmadıkça senin memendeki sütü indirecek gücü kalmıyo. Ben biberon vermiycem diye takıntı yaptım, benimde bebeğimin bezinde kiremit rengi sıvı vardı dr. bezi götürdüm kan değil beslenememekten dedigeçmişolsun

Son düzenleme:
Kızlar tek tek yazamadım herkese iyi geceler, bebeğim sarılık oldu inşallah sabah çıkacak hastaneden, 2 gündür hiçbir şekilde uyandıramıyodum, sütümü sağmaya başladım sağdıkça artıyor, inşallah hayırlısıyla kavuşurum bebeğime.

Doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun, yapacak olanlara şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum.

Göğüs kremi mustela organic kullanıyorum, her emzirmeden/sağmadan sonra sürüp kalkanı takıyorum, çok şükür yara olmadı, tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…