- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Hemşire bana uyandırmak için altımı açın demişti aynen bu şekil maşallah uyanıyorMerhaba arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun bekleyenleri de Allah sağ salim kavuştursun 8 Mayıs cuma günü ben de kavustum çok şükür oğlum a tabii sezaryen in etkisinden çok kosturamiyorum su bir hafta yi atlatsam daha güzel olacak bebeğimin bezinde kan görüyorum iki defadır internetten baktim yetersiz beslenme susuz kalma olabilir kan değil diyor her ihtimale karşı eşim fotosunu çekti gösterecek pazartesi olmazsa doktora gidecez bu virüs yüzünden de çok korkuyoruz iki gün oldu dogum yapalı süt gelsin diye ıhlamur içiyorum kayısı yiyorum su içiyorum bugün biraz daha iyiydi ins gelir hemen sarılık olmazlar ins bir de benim bebiş çok uyuyor zorla uyandırıyorum hatta emerken bile uyuya kalıyor iki saati geçirmeyin diyorlar su ameliyat acısı geçse daha rahat ilgilenecem sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz sütle ilgili uyandırma ile ilgili tecrübeleriniziden bahseder misiniz sağlıkla büyüsün bebisler
acilma cok iyi cnm veririerse suniyi 1 .2 saate gelir kuzucuk insallsh.Icimi rahatlattin valla mooncugum. Saat 5 gibi 6 cm acilman var dediler ama sancı yok suni de vermiyorlar odada bekliyorum hala
sagol cnm seninde anneler gunun kitlu olsunnArkadaşlar yeni doğan bebek bir şekilde emmeyi öğreniyor. Emdikçe de süt geliyor. Yeni doğana mama teklif etmeyin. Zaten onun karnı ne ki? O aç kalmaz merak etmeyin. Sürekli emzirmeye çalışın. Şimdiden anneler günümüz kutlu olsun. İyi ki anneyiz. İyi ki güzel yavrularımız var.
allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.memebasi cstlagi varsa kanama oluyorsa oda kakada.gozukebilir.cnm.emzirirken bir elinle cenesine destek yaparsan iyi olur.cenesi yorulur simdi emerken.ben kulak arkalarini ensesini seviyorum uyaniyor geneldeMerhaba arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun bekleyenleri de Allah sağ salim kavuştursun 8 Mayıs cuma günü ben de kavustum çok şükür oğlum a tabii sezaryen in etkisinden çok kosturamiyorum su bir hafta yi atlatsam daha güzel olacak bebeğimin bezinde kan görüyorum iki defadır internetten baktim yetersiz beslenme susuz kalma olabilir kan değil diyor her ihtimale karşı eşim fotosunu çekti gösterecek pazartesi olmazsa doktora gidecez bu virüs yüzünden de çok korkuyoruz iki gün oldu dogum yapalı süt gelsin diye ıhlamur içiyorum kayısı yiyorum su içiyorum bugün biraz daha iyiydi ins gelir hemen sarılık olmazlar ins bir de benim bebiş çok uyuyor zorla uyandırıyorum hatta emerken bile uyuya kalıyor iki saati geçirmeyin diyorlar su ameliyat acısı geçse daha rahat ilgilenecem sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz sütle ilgili uyandırma ile ilgili tecrübeleriniziden bahseder misiniz sağlıkla büyüsün bebisler
Gecmis olsun kuzuya cnm .allah anali babski buyutmeyi nasip etsinMerhaba, bende salı doğum yaptım emzirdim/emzirdiğimi düşündüm ve günde 3-4 kere şırıngayla 10 ml mama verdim. Perşembe cuma artık mümkün değil uyandıramıyordum, dün 5.gün muayenesinde sarılık 14.8 çıktı ve yenidoğan yoğunbakım ünitesine yatırdı dr. Allah nasip ederse sabah taburcu olur dedi dr, 2saate süt sağoyorum eşim hastaneye götürüyor. Sana tavsiyem sütünü mutlaka sağ ve gerekirse dr.a mama takviyesi konusunu danışabilirsin, çünkü uyanmadıkça senin memendeki sütü indirecek gücü kalmıyo. Ben biberon vermiycem diye takıntı yaptım, benimde bebeğimin bezinde kiremit rengi sıvı vardı dr. bezi götürdüm kan değil beslenememekten dedigeçmişolsun
CumaKizlar bebislerinile kavusanlarin gozu aydin
BettyRuble senin nezamandi canim.?
Bizde alismaya calisiyoruz birbirimize.
Sutum epey var sabah goguslerim taş gibi uyaniyorum.
Kizda uzun uzun emiyor sukur.
yarin dr. kontrolu ve topuk kani var.
Ayy insan inanmiyor ya.
dogduda 4 gunluk oldu
Bakip bakip gulumsuyorum.
Cennet melekleri
Bebek sıkıntıda olmadığı için ve hiç sancı çıkmadığı için vermiyorlar canım. Bu sabah da nst yapıldı tık yok öglen gibi açılmaya bakacaklar yine. Dogum baslamayacaksa niye o kadar kanamam oldu hala anlamıyorumArtık suni sanci vermeleri lazım bence 6 cm çok iyi
Hayirlisiyla sağ salim kavuş canim.Cuma
Maşallah barekallah yarasın güzel kızına
Ben şeker testi yapmadım, bildigim kadariyla yok. Plasenta erken yaşlanabiliyormuş dedi doktorum. Özellikle sordum benimle alakali bi durum mu, yok dedi. Olabiliyormuş oyle şeyler. Bebeğim de çok hareketli, o da sebep olabilirmişŞeker mi var sende de canım benim şekerden baya sorun çıktı 22 sinde hastanede yattım ş ker ve tansiyon yuksekliginden Benimde ilki sezeryandi buda sezeryan perşembe günü bende gün alacam inşaallah
Rabbim yar ve yardımcınız olsun üzülme..sonuçta hastanedesin insaAllah biran önce kavuşursunBebek sıkıntıda olmadığı için ve hiç sancı çıkmadığı için vermiyorlar canım. Bu sabah da nst yapıldı tık yok öglen gibi açılmaya bakacaklar yine. Dogum baslamayacaksa niye o kadar kanamam oldu hala anlamıyorum
Canim benim ilk gebeligimde bebislerden birinin plesentası çürümüştu ama bende seker vardı gebelik şekeri insülin kullanıyordum bu gebeligimde de çıktı yine insülin kullanıyorum inşallah sağlıklı kavusurus kuzucuklarimiza bu sefer yine kuvez yolu beklemek istemiyorumBen şeker testi yapmadım, bildigim kadariyla yok. Plasenta erken yaşlanabiliyormuş dedi doktorum. Özellikle sordum benimle alakali bi durum mu, yok dedi. Olabiliyormuş oyle şeyler. Bebeğim de çok hareketli, o da sebep olabilirmiş
Benimde 3.ve suan icin normal.gorunuyor ama ben bile bazen urperiyorum :))) ama birkac saatte kucagima alacagimi dusununce de mutlu oliyorum benim nezaman olacagj da belli degilBenimde 8 günüm kaldı inanılmaz korkuyorum ve tecrübesizim planlı sezaryen olacağım 38 ci haftamda Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ilk gebeliğimde şekerim çikmamıştı. Aradan 11 yıl geçti.kan sayımlarım falan iyi çıkıyor çok şükür. Vallahi o kadar az kaldi ki, bir an önce doğurursam daha rahat olacam gibi geliyor bana. Şuan hep stres yapıyorum suyu yetecek mi diye, bebek hareketlerini can kulaği ile dinliyorum.Canim benim ilk gebeligimde bebislerden birinin plesentası çürümüştu ama bende seker vardı gebelik şekeri insülin kullanıyordum bu gebeligimde de çıktı yine insülin kullanıyorum inşallah sağlıklı kavusurus kuzucuklarimiza bu sefer yine kuvez yolu beklemek istemiyorum
Hiç korkmayın valla ben titreyerek girdim spinal oldum ve boşuna korkmusum çok kısa sürüyor hiç bişey anlamıyosun 10 dk içinde bebeğini görüyosun mükemmel bi anBenimde 8 günüm kaldı inanılmaz korkuyorum ve tecrübesizim planlı sezaryen olacağım 38 ci haftamda Allah hepimizin yardımcısı olsun
Dogum nisan gelmesinden bir ya da iki gun sonra baslayabiliyormus belki zamano dolmamistir daha canimBebek sıkıntıda olmadığı için ve hiç sancı çıkmadığı için vermiyorlar canım. Bu sabah da nst yapıldı tık yok öglen gibi açılmaya bakacaklar yine. Dogum baslamayacaksa niye o kadar kanamam oldu hala anlamıyorum
korkma cnm dogum sonrasi biraz agri oluyor hic hissetmiyorsun.ondada igne vurdurursun agri kesici saglik sihatle gelsin kuzucukBenimde 8 günüm kaldı inanılmaz korkuyorum ve tecrübesizim planlı sezaryen olacağım 38 ci haftamda Allah hepimizin yardımcısı olsun
Gebelik takvimim bile yok olmus41.haftadan herkese selamlar. Tum annelerin ve anne sefkatine sahip olanlarin günü kutlu olsun. Bu da benim ilk anneler gunumdu tahminen coktan kucagimda olur diyordum ama kismet degilmis sabirla beklemeye devam ediyorum
Merhaba arkadaşlar, doğum yapan herkese geçmiş olsun hayırlı evlat olsun tüm kuzucuklar. Bende ayın 15 ine sezaryen günü almıştım ama sabah suyum gelmeye başladı. Birazdan sezaryene alacaklar doğuma girenin duası kabul olur derler; herkese sağlıklı bir ömür diliyorum.sağlıklı sıhhatli gazsız bol uykulu bebişler, hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?