Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende takvim.basta yapmistim.sonra kaldirdim burda gorustugum.birkac arkadasim var onlarda bebek aşkiyla yanıp tutuşuyorlar onlari düşünüp kaldirmistim

Geçmiş olsun nasıl belirti veriyor plasenta çürüyünce

Allah sağlıkla kavustursun inşallah canim bu arada anneler gününde kutlu olsun

Yeni anneler göğüs uçları nasıl çok aciyor mu.benim ikisindede 10 gün falan çok acı çekmiştim.gogus kalkanları var kullanan var mı tavsiye niz hangi marka olur?

Yeni anneler göğüs uçları nasıl çok aciyor mu.benim ikisindede 10 gün falan çok acı çekmiştim.gogus kalkanları var kullanan var mı tavsiye niz hangi marka olur?

Ben ilk doğumumda avent kullanmıştım çok memnun kaldım şimdi yine kullanıcam nasip olursa

Dogum nisan gelmesinden bir ya da iki gun sonra baslayabiliyormus belki zamano dolmamistir daha canim
Kızlar kızımız doğdu sonunda şükür. Sabah 9da ebe muayene ederken suyu patlattı yanlislikla sonrasinda sancilar basladi oglen 13:15de dogdu İpek kızım. Allaha Şükür ikimiz de iyiyiz emiyor uyuyor sutumuz de geldi. Dua edenlerden Allah razi olsun. Darısı bekleyenlerin başına

Masallah size benimkine benzemisama sezeryandan daha cabuk toparlanacaksin cnm.allah anali babali buyutmeyi nasip.etsin bahti guzel olsun❤

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıklı hayırlı huzurlu bir ömrü olsun.

Sizi çok merak ediyordum Allah analı babalı büyütsün sağlıkla birlikte yaşayın inşallah

Rabbim saglik huzur versin bebisinize dogurmayan bir ben mi kaldim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…