Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba arkadaslar! Kayinvalidem corona virus oldu. Sora ben bas bir yere tasindim ayri kalmak icin. Bende de sindi oskuruk basladi cok korkuyorum. Acaba banada mi bulasdi. Doktoroda gitmeye korkuyorum.

Merhaba arkadaslar! Kayinvalidem corona virus oldu. Sora ben bas bir yere tasindim ayri kalmak icin. Bende de sindi oskuruk basladi cok korkuyorum. Acaba banada mi bulasdi. Doktoroda gitmeye korkuyorum.
Allah sifa versin hemen bir test yaptirin birsey varsa erkenden mudehale edilsin tedavisi kolay olsun insallah birsey yoktur kayinvalideniz de tez zamanda iyilessin

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah. Yakın bir dönemde temasınız olduysa mutlaka doktora gitmelisin. Erken tedavi önemli. Eğer sana da bulaştıysa beklemen sana bir şey kazandırmaz. Bulaşmadıysa da bilirsin için rahatlar

Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Gogus ucu yarasi olanlar badgers olmasi lazim adi bir krem kullaniyorum iceriginde balmumu var cok hizli etki ediyor tavsiye ederim

Masallah size benimkine benzemisama sezeryandan daha cabuk toparlanacaksin cnm.allah anali babali buyutmeyi nasip.etsin bahti guzel olsun
Sagol mooncugum zaten senin hikayenden destek aldım biraz da.
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıklı hayırlı huzurlu bir ömrü olsun.
Cok tesekkur ederim
Sizi çok merak ediyordum Allah analı babalı büyütsün sağlıkla birlikte yaşayın inşallah
Amin insallah cok sagolun
Rabbim saglik huzur versin bebisinize dogurmayan bir ben mi kaldim acaba
Vakti gelince dogurursunuz merak etmeyinAllah gonlunuze gore versin
Var var doğırmayan var
B broken1985 gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Cok tesekkur ederim

Hemen gidip test yaptırın erken müdahale önemli diyorlar Allah şifa versin

Evet bende oyle dusunuyorum. Ama tek korkum benegimin koronali hastanede dogurmak. Ama baska care yok. Insallah banada bulasmamisdir.

Takvim nasıl oluyor bilmiyorum ama 17.05.20 de günüm bitiyor.persembe suyum azalmış ti yarın kontrol var ben ikisinide 39.haftada dogurmustum bakalım hayırlısı prensesim ne zaman gelecek
Ben birini 39 digerini 40 ta dogurdum bunu da bekliyorum bakalim

Evet bende oyle dusunuyorum. Ama tek korkum benegimin koronali hastanede dogurmak. Ama baska care yok. Insallah banada bulasmamisdir.
Ben cok sorusturdum enn bizde yok diyen hastanede bile korona var ben devlrttr yapicam artik allaha emanetiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…