Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Evet bende oyle dusunuyorum. Ama tek korkum benegimin koronali hastanede dogurmak. Ama baska care yok. Insallah banada bulasmamisdir.
Pandemi hastanesi de olsa yenidoğanlar için çok güzel önlemler alıyorlar. Doğumuna ne kadar kaldı bilmiyorum ama doğumdan önce atlatırsın inşallah. Hatta inşallah sen enfekte olmamışsındır. Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah

Kızlar o kadar zorlanıyorum ki ayakta durmak bir iş yapmak hatta tuvalete gitmek bile zulüm gibi. İlerideki haftalarda nasıl yapıcam bilmiyorum gerçekten ama artık çok çok zorlanıyorum. Hep yatmakta çok zor geliyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben cok sorusturdum enn bizde yok diyen hastanede bile korona var ben devlrttr yapicam artik allaha emanetiz

benim gittiğim hastanede çok şükür gercekten yok, sağlık bakanlığı covid almayacaksiniz diye sürecin en başından talimat vermis oraya..
en kötü senaryosunun son kalesiydi belli ki çünkü cok büyük hastane gerçekten..
sağlam kaynaklardan da teyit aldım.
Amma velakin bu işin olacağı varsa hastanede bulmaz da gider seni eczanede bulur..o yüzden Allah hepimizi korusun , hepimiz O'na emanetiz..

Dogum yapan topikdaslar.
4.gunum bugun gazimi zar zor cikariyorum
Ama tuvalete hala cikamadim
bir oneriniz var mi?
Karnim sis kaldi.
Yarin kontrolum var dr. sorcam ama tecrubelilerden yardim istiyorum

Sivi bolca tuketiyorum
Hosaf, kayisi, rezene, su, kuru incir,hurma yani wc cikmak icin ne gerekiyorsa yapiyorum yok yok
Gaz sancisi falan biraz tatsizim

canım duphalac diye bir ilaç var,kullanabilir misin ilk bunu danış, yani bunu doğal yolla cozemediysen doktorda okey derse mutlaka ic. ben ilk dogumda ictim sakıncası yok demişti dr. seni cok iyi anlıyorum aynı şeyi yaşadım..ilaci veren doktora cok dua etmiştim..sende insallah çabucak atlatirsin..

Amin canim cok saol. Ben yarin 37 haftalik olucam. Yarin doktorumu ariyip konusucam inshAllah her shey yolunda gider.

Nette yorumlarda cok okudum bu ilaci sagol canim yarin bir sorim bakim.
Kız uslu uyutuyor rahatim ama sancidan agridan uyuyamiyorum

Canım doktorun seni büyük tuvalete çıkmadan seni nasıl taburcu etti doğal yollarla gelmediğine göre lavman yaptıracakti hemşireler yardımcı oluyorlar sana. bu şekil taburcu etmesi gerekiyordu.Lavman yaptırmam gerekiyor herhalde bir bilen tarafından ya da sen kendin yapmalısın bir bilenin gözetiminde. Kardeşim hastanede kendi yapmıştı mesela.Hemsireler tarif etmişlerdi.

Bende henüz doğurmadım geçen hafta ağrım vardı ama bu hafta o da yok. Öyle bekliyoruz bakalım. Çarşamba kontrol var o zamana kadar gelmezse.

Hangi il ve hastane

38+3 deyim ve hala dogurmadim geçen haftalarda kasilmalarim vardı artık o bile yok bugün 8 katı 3 kere indim çıktım ama tık yok
Çok istiyorum kendiliginden yavaşça başlasin 39 a kadar kalmasin iftardan sonra hastaneye geçelim sahura kadar doğsun eşimde benim icin sıkıntıya girmesin Allahım hayallerindeki doğumu nasip et :)

Bende 38+2 yim yani 39 haftadayiz bende neler denedim.yok diger 2 dogumum suni oldu bu kendiliginden olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…