Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
3. Gunden bildiriyorum ayni durumdayim tam olarak

Geçmiş olsun..Hastane wc çıktıktan sonra taburcu etmiyor mu? bana duphalac verdi dr um ama henüz doğum yapmadim bu zamana kadar kabizlik çektim. Birde yas yada kuru erik iyi geldi bana ayrica marmelati vardi sulandirip ictim. 1kasik zeytinyagi icmemi de öneriyordu dr ilaç harici

Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
Benim ilk anneler günüm berbat geçti. Bebeğimin midesini yıkadılar. Doğumda çok fazla su vs yutmuş. Biz kustuğunu söyleyince normal dediler, müdahale etmediler hastanede iki gün boyunca. Çocuk eve geldiğinin gecesi sürekli rahatsızdı. Hastaneye götürdük. Hem sütüm yetmemiş, susuz kalmş demişler. Hem de midesini yıkamışlar. Sinir küpüyüz hastaneye ve doktora karşı.
Şu an şükür evdeyiz, sütüm de baya çoğaldı. Rezene, pekmez, tereyağ vs derken süt çoğaldı şükür ve rahatladık

Hayir sadece gazini cikarinca taburcu edicez dedilee okadar.
Sabah gazimi cikarinca taburcu oldum.
Bugun 5.gun wc cikamiyorum.
cok rahatsizlaniyorum malesef.
yagda ictim
hurma yedim uzerine su ictim.
Kiraz yedim uzerine su ictim
Karpuz da hepsini denedim yok cikamiyorum.

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

cok sukur Rabbim korusun hepsini

3. Gunden bildiriyorum ayni durumdayim tam olarak
5.gune giriyorum
Gittikce toparlanacagima daha berbat bir haldeyim.
Sancidan evde 2buklum yuruyorum.
Sabah dr. gidicem ordan saglik ocagina ama inan adim atacak halim yok.
Oglumda hic boyle diildim bunda cok sikintili geciyor

Aç karna 1 yemek kaşığı zeytinyağı iç canım. Ya da mecbur lavman yapılacak 4 gün bayaa uzun süre.

Merhaba arkadaslar! Kayinvalidem corona virus oldu. Sora ben bas bir yere tasindim ayri kalmak icin. Bende de sindi oskuruk basladi cok korkuyorum. Acaba banada mi bulasdi. Doktoroda gitmeye korkuyorum.
gecmis olsun cnm dr git bencede
Kızlar doğuranların gözü aydın, bekleyenlere de Allah sabır versin son günler zor. Benim yarın sabah sezeryan randevum var çok heyecanlıyım inşallah her şey yolunda gider...
kolay dogumun olsun ins cnm sag salim gelsin melegin
son zamanlar.zor.oluyor cnm malesef sabir.
Kızlar bebegim ne yapsam emerken uyuya kalıyo uyandıramıyorum emmeye devam ediyo ama doyuyo mudur
zaten yeni dogduklari icin memeyi verince uyumaya basliyorlar normal cnm onemli olan gozu kapalida olsa emmesi ve yutkunma sesi geliyorsa bez sayisi 4 .5 se doyuyordur.
cok kotu o kismi benim bagirsaklar 5.gun kendine geldi ozamana kadar mahvoldum cnm bol su ve kahverengi kayisi gün kurusu her aklima gelince yedim ictim.ac karina yanimda su gun kurusu hurma koyuyorum birde petibor buskivi emzirmden once.yiyorum az birsey hem sut icin.hemde bagirsagim.duzeldi
allah g onlune gore versinncnm az kaldi
Gecmis olsun cnm guzel beslenince sut oluyot az ve sık yemek lazim mide bos olunca sut olmuyor malaesef. bol su birde

5.gune giriyorum
Genede gecmezse lavman dene cnm ben yapmadim ama.gercekten o surec cok sinir bozucu

Bende yillarrdir etkili olan 3 yontemi soyluyorum mutlaka sende de etki edecektir.1.si taze kayisi 8-9 tane ye ve uzerine 2 bardak su ic 2.si bir konserve misir al ve uzerine 2 bardak su ic. 3.su erik ye bolll bollll bu 3ü bende acayip sonuclar yaratirher yedigimde gecmis olsun hayirli olsun

5.gune giriyorum
Aa birde kefiri unutmayalım 1 su bardagi kefir max 2 saate mucizeler

misir evet ya aklima gelmedi alim
Hastanedeyim lavman yapalim mi dedi doktor.
Dedimki hocam bi surup okudum nette onu denesem mi once tamam dedi onunla denicez

5.gune giriyorum
Lellicim neden boyle olduk biz bnm sezeryanim cok iyi gecti fakat degin gbi iki buklum yuruyorum idrarimi dahi yaparken canim yaniyor ki geldigini hissetmiyorum bile sunnet olmus cocuk gbiyim

Lellicim neden boyle olduk biz bnm sezeryanim cok iyi gecti fakat degin gbi iki buklum yuruyorum idrarimi dahi yaparken canim yaniyor ki geldigini hissetmiyorum bile sunnet olmus cocuk gbiyim
Canim gazini cikardin mi? bak gazimi cikardiyorum daha rahatim bugun hastanelerde kosturuyorum iyiyim cok sukur.
Tek wc sorunum kaldi.
Onun icimde doktorum lavman yapalim mi dedi bende bi surup duymustum onu denesek dedim tamam dedi.
Bugun onu denicem yazarim sanada

Çok geçmiş olsun. İhmalkar davranmışlar. Şükür ki atlatmışsınız. Bundan sonra her şey yolunda gider inşallah. Bebeğini sağlıkla büyüt.

misir evet ya aklima gelmedi alim
Hastanedeyim lavman yapalim mi dedi doktor.
Dedimki hocam bi surup okudum nette onu denesem mi once tamam dedi onunla denicez
Bendr bu aralar kabizim nedense oysaki hep bagirsak calistirici seyler yiyorum baska zaman olsa ishal yapardi ayrica bu senenin hem hamilelikleri hem dogumlari hem bebekleri problemli oldu dogum sonrasida sorunlu oldu neden boyle anlamadim benimde hamileligim korkunc sorunlu gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…