Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gazimi cok rahat cikariyorim canim hastanede cikarttim fakat buyuk tualetimi yapamiyorum idrarimin geldigini anlamiyorum kanamam felaket drumda depent yetismiyor iki buklum oldum dikislerim iyilesmiyor ha birde hastane cikisnda kocama recete vermislerdi alamadik sokaga cikma yasagi vardi bugun alip kullanamya basliycam belki daha iyi olurum bilemiyorum acaba korse mi kullansam ne dyosunuz

Evet kesinlikle, bi şeyler yemeye başlar başlamaz, hiçbir sıkıntı kalmadı Allaha şükür

Lellicim neden boyle olduk biz bnm sezeryanim cok iyi gecti fakat degin gbi iki buklum yuruyorum idrarimi dahi yaparken canim yaniyor ki geldigini hissetmiyorum bile sunnet olmus cocuk gbiyim
cnm o sondadan dolayi cis olayi gecer.birkac gun oyle yuruyor insn parol icin cnm
Stresten cnm bence bizim streslerde bebelere geciyor

Korse ben takmiyorum daha kimindr 30ngun onermiyor ben bug un kendindr soracagim ona gore takarim sizede bilg i veririrm canim.bol su gunkurusu kaysi rezene petibor bunlari dene cnm

Merhaba arkadaşlar çok şükür bebiş 3 günlük oldu sütüm yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum çok tecrubesizim iki saate bir emzirmeye çalışıyorum bez bazen 3 -4 oluyor bazen günde 2 tane çıkıyor yetmiyor diye canım sıkılıyor sarılık değeri 14 çıktı bugün sınır 16 mis yarın tekrar bakacaklar bol bol emzir dediler sütun gelmesi için neler yiyebilirim icebilirim emzirirken de yara oluyor uçları göğsün krem suruyorum zaten ilk aldığında acıyor sonra acımıyor yeter ki iyi olsun doysun da önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

cnm o sondadan dolayi cis olayi gecer.birkac gun oyle yuruyor insn parol icin cnm

Stresten cnm bence bizim streslerde bebelere geciyor
Dogrudur valla bizde once down sendromu amniyosentez tek arter tek ven falan basladi ardindan korona mali sarsintilar issiz kaldim derken perisan oldum herkes ayni

Hafif bir bebek sariligi oluyor ben dr a bile goturmedim her firsatta bolca emzirdim duzeldi gunde 2 3 defa kaka yapitorsa tamamdir

Hafif bir bebek sariligi oluyor ben dr a bile goturmedim her firsatta bolca emzirdim duzeldi gunde 2 3 defa kaka yapitorsa tamamdir
Daha 3 günlük ilk gün geç yaptı ikinci gün 3 kere yaptı dün de 2 defa ama az bir defa gibi belki yavaş yavaş düzene oturur bol bol emzirmek lazım ins sıkıntısız atlatırız

Korse ben takmiyorum daha kimindr 30ngun onermiyor ben bug un kendindr soracagim ona gore takarim sizede bilg i veririrm canim.bol su gunkurusu kaysi rezene petibor bunlari dene cnm
Vallahi gun kurusu yemekten icim cikti karnimi yazma gbi biseyle sardim bugun cok daha rahat ettim carsamba gunu kontrolum var bnmde bklm korkuyorum dikislerim cok aciyor cnkusu

Canım gözünaydın öncelikle çok geçmiş olsun.Bugunde benim 10.günüm biraz tecrübeliyizilaçlarını bir an önce kullanmaya başla kanaman gittikçe azalacak dikişlerinin acısıda yavaş yavaş gidecek korse kullanma dikişlerin hava almaz sıcak tutarsa korse iltihaplanabilir. Bebişin de hayırlı olsun

Aynen 2
Aynen 2 saatte bir emzir.Iki memeyide ver.15 dakka biri 15 dakka biri.Sonraları tabii bu 15 dakka uzuyor Emdikçe sütünde çoğalır sarılığın çaresi sık sık emzirmek

Daha 3 günlük ilk gün geç yaptı ikinci gün 3 kere yaptı dün de 2 defa ama az bir defa gibi belki yavaş yavaş düzene oturur bol bol emzirmek lazım ins sıkıntısız atlatırız
Yeter doyuyordur o zaten 3 gunluk bebek 1 lokma emiyor onu da cikariyor kucuk kuzu doymasa hic kaka yapmaz aglamaktan ortaligi ayaga kaldirir

Cok sagol canim ☺ilaclarimi aldi esim kullsnicam bugun ins kanamam gittikce artiyor

Moral bozmak istemem ama 2 bez çok az canım.. Sarılık tehlikesini atlatana dek 2 saati bekleme emzirmek için, saat başı emzir. Evet yorucu oluyor ama her şey bebişler için..

Bol su sivi hosaf tuket canim bende sut.artiran seyler marul bulgur irmik helvasi dereotu rezene cayi.birde ac kalmican cnm az ye sık ye o.cok etkiliyor uzun sure.ac kalirsanda sut olmuyor malesef.kilo.alim i nasil gerci ilk bir hafta %10 kilo kaybediyor bebekler

Kizlar adacayi aldim tetiklemesi icin bi zarari olur mu avaba 1 fincan icsem gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…