- 29 Haziran 2019
- 737
- 779
- 18
- 32
Gazimi cok rahat cikariyorim canim hastanede cikarttim fakat buyuk tualetimi yapamiyorum idrarimin geldigini anlamiyorum kanamam felaket drumda depent yetismiyorCanim gazini cikardin mi? bak gazimi cikardiyorum daha rahatim bugun hastanelerde kosturuyorum iyiyim cok sukur.
Tek wc sorunum kaldi.
Onun icimde doktorum lavman yapalim mi dedi bende bi surup duymustum onu denesek dedim tamam dedi.
Bugun onu denicem yazarim sanada
Çok teşkkür ederim, Allah kimseye yaşatmasınÇok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Amin inşalllahcok sukur Rabbim korusun hepsini
Evet kesinlikle, bi şeyler yemeye başlar başlamaz, hiçbir sıkıntı kalmadı Allaha şükürgecmis olsun cnm dr git bencede
kolay dogumun olsun ins cnm sag salim gelsin melegin
son zamanlar.zor.oluyor cnm malesef sabir.
zaten yeni dogduklari icin memeyi verince uyumaya basliyorlar normal cnm onemli olan gozu kapalida olsa emmesi ve yutkunma sesi geliyorsa bez sayisi 4 .5 se doyuyordur.
cok kotu o kismi benim bagirsaklar 5.gun kendine geldi ozamana kadar mahvoldum cnm bol su ve kahverengi kayisi gün kurusu her aklima gelince yedim ictim.ac karina yanimda su gun kurusu hurma koyuyorum birde petibor buskivi emzirmden once.yiyorum az birsey hem sut icin.hemde bagirsagim.duzeldi
allah g onlune gore versinncnm az kaldi
Gecmis olsun cnm guzel beslenince sut oluyot az ve sık yemek lazim mide bos olunca sut olmuyor malaesef. bol su birde
Çok teşekkür ederim, Allah hepimizin bebişlerini korusunÇok geçmiş olsun. İhmalkar davranmışlar. Şükür ki atlatmışsınız. Bundan sonra her şey yolunda gider inşallah. Bebeğini sağlıkla büyüt.
cnm o sondadan dolayi cis olayi gecer.birkac gun oyle yuruyor insn parol icin cnmLellicim neden boyle olduk biz bnm sezeryanim cok iyi gecti fakat degin gbi iki buklum yuruyorum idrarimi dahi yaparken canim yaniyor ki geldigini hissetmiyorum bile sunnet olmus cocuk gbiyim
Stresten cnm bence bizim streslerde bebelere geciyorBendr bu aralar kabizim nedense oysaki hep bagirsak calistirici seyler yiyorum baska zaman olsa ishal yapardi ayrica bu senenin hem hamilelikleri hem dogumlari hem bebekleri problemli oldu dogum sonrasida sorunlu oldu neden boyle anlamadim benimde hamileligim korkunc sorunlu gecti
Korse ben takmiyorum daha kimindr 30ngun onermiyor ben bug un kendindr soracagim ona gore takarim sizede bilg i veririrm canim.bol su gunkurusu kaysi rezene petibor bunlari dene cnmGazimi cok rahat cikariyorim canim hastanede cikarttim fakat buyuk tualetimi yapamiyorum idrarimin geldigini anlamiyorum kanamam felaket drumda depent yetismiyoriki buklum oldum dikislerim iyilesmiyor ha birde hastane cikisnda kocama recete vermislerdi alamadik sokaga cikma yasagi vardi bugun alip kullanamya basliycam belki daha iyi olurum bilemiyorum acaba korse mi kullansam ne dyosunuz
Dogrudur valla bizde once down sendromu amniyosentez tek arter tek ven falan basladi ardindan korona mali sarsintilar issiz kaldim derken perisan oldum herkes aynicnm o sondadan dolayi cis olayi gecer.birkac gun oyle yuruyor insn parol icin cnm
Stresten cnm bence bizim streslerde bebelere geciyor
Hafif bir bebek sariligi oluyor ben dr a bile goturmedim her firsatta bolca emzirdim duzeldi gunde 2 3 defa kaka yapitorsa tamamdirMerhaba arkadaşlar çok şükür bebiş 3 günlük oldu sütüm yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum çok tecrubesizim iki saate bir emzirmeye çalışıyorum bez bazen 3 -4 oluyor bazen günde 2 tane çıkıyor yetmiyor diye canım sıkılıyor sarılık değeri 14 çıktı bugün sınır 16 mis yarın tekrar bakacaklar bol bol emzir dediler sütun gelmesi için neler yiyebilirim icebilirim emzirirken de yara oluyor uçları göğsün krem suruyorum zaten ilk aldığında acıyor sonra acımıyor yeter ki iyi olsun doysun da önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Daha 3 günlük ilk gün geç yaptı ikinci gün 3 kere yaptı dün de 2 defa ama az bir defa gibi belki yavaş yavaş düzene oturur bol bol emzirmek lazım ins sıkıntısız atlatırızHafif bir bebek sariligi oluyor ben dr a bile goturmedim her firsatta bolca emzirdim duzeldi gunde 2 3 defa kaka yapitorsa tamamdir
Vallahi gun kurusu yemekten icim cikti karnimi yazma gbi biseyle sardim bugun cok daha rahat ettim carsamba gunu kontrolum var bnmde bklm korkuyorum dikislerim cok aciyor cnkusuKorse ben takmiyorum daha kimindr 30ngun onermiyor ben bug un kendindr soracagim ona gore takarim sizede bilg i veririrm canim.bol su gunkurusu kaysi rezene petibor bunlari dene cnm
Canım gözünaydın öncelikle çok geçmiş olsun.Bugunde benim 10.günüm biraz tecrübeliyizGazimi cok rahat cikariyorim canim hastanede cikarttim fakat buyuk tualetimi yapamiyorum idrarimin geldigini anlamiyorum kanamam felaket drumda depent yetismiyoriki buklum oldum dikislerim iyilesmiyor ha birde hastane cikisnda kocama recete vermislerdi alamadik sokaga cikma yasagi vardi bugun alip kullanamya basliycam belki daha iyi olurum bilemiyorum acaba korse mi kullansam ne dyosunuz
Aynen 2 saatte bir emzir.Iki memeyide ver.15 dakka biri 15 dakka biri.Sonraları tabii bu 15 dakka uzuyorMerhaba arkadaşlar çok şükür bebiş 3 günlük oldu sütüm yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum çok tecrubesizim iki saate bir emzirmeye çalışıyorum bez bazen 3 -4 oluyor bazen günde 2 tane çıkıyor yetmiyor diye canım sıkılıyor sarılık değeri 14 çıktı bugün sınır 16 mis yarın tekrar bakacaklar bol bol emzir dediler sütun gelmesi için neler yiyebilirim icebilirim emzirirken de yara oluyor uçları göğsün krem suruyorum zaten ilk aldığında acıyor sonra acımıyor yeter ki iyi olsun doysun da önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Yeter doyuyordur o zaten 3 gunluk bebek 1 lokma emiyor onu da cikariyor kucuk kuzu doymasa hic kaka yapmaz aglamaktan ortaligi ayaga kaldirirDaha 3 günlük ilk gün geç yaptı ikinci gün 3 kere yaptı dün de 2 defa ama az bir defa gibi belki yavaş yavaş düzene oturur bol bol emzirmek lazım ins sıkıntısız atlatırız
Cok sagol canim ☺ilaclarimi aldi esim kullsnicam bugun ins kanamam gittikce artiyorCanım gözünaydın öncelikle çok geçmiş olsun.Bugunde benim 10.günüm biraz tecrübeliyizilaçlarını bir an önce kullanmaya başla kanaman gittikçe azalacak dikişlerinin acısıda yavaş yavaş gidecek korse kullanma dikişlerin hava almaz sıcak tutarsa korse iltihaplanabilir. Bebişin de hayırlı olsun
Moral bozmak istemem ama 2 bez çok az canım.. Sarılık tehlikesini atlatana dek 2 saati bekleme emzirmek için, saat başı emzir. Evet yorucu oluyor ama her şey bebişler için..Merhaba arkadaşlar çok şükür bebiş 3 günlük oldu sütüm yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum çok tecrubesizim iki saate bir emzirmeye çalışıyorum bez bazen 3 -4 oluyor bazen günde 2 tane çıkıyor yetmiyor diye canım sıkılıyor sarılık değeri 14 çıktı bugün sınır 16 mis yarın tekrar bakacaklar bol bol emzir dediler sütun gelmesi için neler yiyebilirim icebilirim emzirirken de yara oluyor uçları göğsün krem suruyorum zaten ilk aldığında acıyor sonra acımıyor yeter ki iyi olsun doysun da önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Kızlar günaydın hastaneye yatışım yapıldı sezeryan olacak bugün 10:30 11:00 gibi sizden dua istiyorum
Cooook geçmiş olsun canım nasıl gecti
Bol su sivi hosaf tuket canim bende sut.artiran seyler marul bulgur irmik helvasi dereotu rezene cayi.birde ac kalmican cnm az ye sık ye o.cok etkiliyor uzun sure.ac kalirsanda sut olmuyor malesef.kilo.alim i nasil gerci ilk bir hafta %10 kilo kaybediyor bebeklerMerhaba arkadaşlar çok şükür bebiş 3 günlük oldu sütüm yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum çok tecrubesizim iki saate bir emzirmeye çalışıyorum bez bazen 3 -4 oluyor bazen günde 2 tane çıkıyor yetmiyor diye canım sıkılıyor sarılık değeri 14 çıktı bugün sınır 16 mis yarın tekrar bakacaklar bol bol emzir dediler sütun gelmesi için neler yiyebilirim icebilirim emzirirken de yara oluyor uçları göğsün krem suruyorum zaten ilk aldığında acıyor sonra acımıyor yeter ki iyi olsun doysun da önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?