Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Zeynep Meriç mi ?
Zeynep Nil mi ?
Hangisi daha hoş ve güzel lütfen fikirlerinizi söyler misiniz kızlar ?

Prof. Dr. Orhan Ünal, adaçayında bulunan thujone isimli bileşenin gebelikte yüksek tansiyona ve düşüğe neden olabileceğini vurguluyor.

Bence icme cnm tansiyn cikariyorsa tehlikeli

Prof. Dr. Orhan Ünal, adaçayında bulunan thujone isimli bileşenin gebelikte yüksek tansiyona ve düşüğe neden olabileceğini vurguluyor.

Bence icme cnm tansiyn cikariyorsa tehlikeli
Valla 1 fincan icmis bulundum normalde tansiyonum dusukrur ama bilemedim simdi

Kuzular çok şükür bebeğimi aldım kucağıma o kadar güzel ki ama uyanmıyo emmiyo da çok zorlanıyoruz emmiyo ağzında tutuyo bide sürekli uyuyo ya kan şekerine bakıyoruz normal
Tebrik ederim saglikla buyusun ben artik kiskanclik yapmaya basladim herkes dogurdu ya bizde burda yok adacayi yok squat yok merdiven cik falan tik yok:)))))

kızlar kayısı hoşafı, rezene çayı hariç icecek götürmeyi düşünmüyorum hastaneye var mı farkında olmadığım bir eksik sizce?
rezeneyi aktardan alip frenchpress ile mi demliyim yoksa sallama çay mı alayım karar veremedim..?
ben genel anestezi olacagim o yüzden kahve ya da bitter almadım
siz onun için almistiniz dimi bitter ve kahveyi?
benim almama gerek var mi?

Ben 1 kutuda sut goturmustum ve bolca su ama yarisi geri geldi normal dogum oldugundan 1 gecr yatip ciktim

İlk dogdugunda 3500 kiloydu 3400 le taburcu olduk bugün 3350 çıktı doktor normal dedi sütüm yoktu bugün biraz gelmeye başladı ins gelir sarılık olmaz yarın tekrar bakacaklar ama çok uyuyor uyandirmakta zorlanıyorum bazen o uyku hali sarılık Tan geliyormuş ins sıkıntı olmadan atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…