Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Ayy senin de az kaldı dimi çok heyecanlı

O zaman lavman yapiyorlar, 4gun yapamamistim bende bagirsagim tikaniyormus resmen kan gelmeye başlamıştı acilde lavman yapildi öyle rahatladım

Kuzular çok şükür bebeğimi aldım kucağıma o kadar güzel ki ama uyanmıyo emmiyo da çok zorlanıyoruz emmiyo ağzında tutuyo bide sürekli uyuyo ya kan şekerine bakıyoruz normal
Masallah cnm allah anali banali buyutsun.uyurken mi emiyor cnm

Evet canımm
bu sefer başıma gelecekleri az çok tahmin ettiğim için daha bir korku ve panik havasindayim
Analık zor iş cidden..

Ay sorma ya ben de ilk doğumum olacak gibi bir tedirginim korkuyorum. Bu sefer ikiz olunca diğerinden çok farklı olacak gibi. Annem de yok bu sefer bir de ilk doğumum İstanbulda özel hastanede oldu bu yaşadığım yerde devlet hastanesinde olacak başıma ne gelecek hiç bilmiyorum sağlıkla kucağımıza alıp evimize gelelim inşallah

Canım sen neden günlerdir acele ediyorsun vaktiyle sağlıkla gelsin rabbim zamanını biliyordur günlerdir takipteyim çok sabırsız görüyorum seni sakinleş bence biraz
Diger kizlarimda miad asimi oldu ve suni aldim bu sefer suni istemiyorum aslinda butun derdim bu kendi sancim gelsin bi kismini evde cekeyim istiyorum malum hastane ortaminda sanci çekmek daha zor

Kızlar bebekler doğduğunda kıyafet veriyoruz ya neler verdiniz? Alt üst takım koydum uzun kollu zıbın mı içlik mi koymalıyım? Eldiven şapka bez bir de takımın ayakları patikli ama ek çorap koymalı mıyım? Ben tül keselere hazırlıyorum kıyafetleri ayrı ayrı tek giydirmelik daha rahat oluyor kızımda da öyle yaptım. Şimdi yanımda da eşim kalacak herşey belli olsun ki bulabilsin

Yalniz degilsin. 40+2 oldum yine de sancim yok. Yetmezmis gibi hergun en az on kisi dogurdun mu diye soruyor sanki canim istemedigi icin dogurmuyorum simdiden basladilar

Alın bebdende o kadar bir gram sancım yook hurma yiyorum hareket ediyorum ama gayet iyiyim suni sancı vericekler eğer olmazsa ağrım

Diger kizlarimda miad asimi oldu ve suni aldim bu sefer suni istemiyorum aslinda butun derdim bu kendi sancim gelsin bi kismini evde cekeyim istiyorum malum hastane ortaminda sanci çekmek daha zor
Bende dün gittim yine Perşembe suyun azalıyor demişti pazartesi gel demişti dün gittim 39+2 bugün suyum bu sefer iyi dedi.ikinci çocuğumda suni aldım demiştim yarım ağızla teklif etmiş gibi oldum da biz bekleyelim normal akışını dedi pazar günüm bitiyor artık.dunde yemek di temizlik ti Dr du alışveriş di bir yoruldum ki kalçalarım nasıl ağrıyor anlatamam yuruyemiyorum oturur pozisyonda bile rahat değilim.hareketlerinde azalma olursa gel dedi bizimkinyerini sevdi içerde dalgalanıyor bol bol .akşam çok sıkıştırdı.tabii baskı yapıyor tuvalete zor yetisiyorum.abdest tutamıyorum akşamla yatsı arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…