Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
En çok korktugum şey sarılık olması. Bir de sokağa çıkma yasağı ver diye gidemedik kontrole, çarşambaya kaldı. O yuzden saati beklemeden sık sık emziriyorum.Inşallah işe yarar

Ben ankaradayim sehir hastanesinde dusunuyordum pandemi hastanesi oldugu icin endiseliyim. Birde yanima kimseyi almazlarsa diye ozeli tercih ederim tabii orada aliyorlar mi belli degil amin dualariniz icin Allah razi olsun

Cnm bende hic dikkat etmedim.sade dr bana acili tatli baharatli yeme dedi yemedim.ama gecen gun portakal yedim kiz cok huysuzdu pisik oldu.dikkat etmek lazimmis onu anladim.

Ah cnm neler yasamissiniz gecmis olsun.cok zor...kilo alir cabuk zaten iki gunde 100 gram cok iyi benimkide ilk hafta 200 gr vermisti sonra aldi onu normal o kilo verimi ama sarilik degeri yukselmesi kotu olmuş oda duzelince iyi olmus. allsh baska dert hastalik vermesin

Oğlum 100% bir boğa burcu diyebilirim baya baya uyumaya gelmiş dünyaya. Bir tarif buldum bende yaradı. Sütum her gün daha da arttı. Rezene çayi deneyecem Eki Görüntüle 2636280
Aynisi bende.
valla boga burcu bebeginin yorumlarini okurken pek de inanmamistim ama resmen keyifci, uykucu,bogazci.
Acken o o degil
uykusu varsa keyfini bozunca yuzu eksiyo tripler tripler.

Aynisi bende.
valla boga burcu bebeginin yorumlarini okurken pek de inanmamistim ama resmen keyifci, uykucu,bogazci.
Acken o o degil
uykusu varsa keyfini bozunca yuzu eksiyo tripler tripler.
tahmin edebiliyorum, meme ile boğuşmalar, sanki son meme kaldı da başkası kapıcak gibisine saldırıya geçiyor benimkisi Allah nazardan korusun hepsini

Bebeklerinizle ilgili yazilarinizi okurken istemsizce tebessum ediyorum hepiniz birer mucizesiniz ben daha beklersem ikizlere dogru gidicem

Kendi sancin gelmeden suni sanci alma derim. Belki 25inden once veya sonra gelir kendisi. Dogumu zaten ebeler yaptiriyor korkma

Kizlar merhaba
Bu sütüm yetiyor mu yetmiyor mu girdabina girdim günde 1 kez yada 2 gune bir mama verdigim oluyor çünkü 2 mememi emiyor bazen ve 2 saat sonra dolmuyor dogum yaptığım hastanenin cocuk doktoru ilk 1 ay mama ile destekliyoruz dedi saglik ocağına gittim ordakiler resmen kizdilar verme bi daha diye nerden biliosun doymadigini kilo takibi yaptin mi dediler kafam karıştı ama bebeğim bazen cok mutsuz 1 2 saat emiyor bazen doymadigini hissediyorum mama verince guzelce uyuyor yada duruyor. Sizce yanlış mı takviye vermek?

Yani kilo alimi takip edilmeli yada gunluk bez sayisi ona gore mamaya baslanir ilk baslarda kimsenin sutu dortdortluk gelmiyor emdikce articak doktorun drek mamaya baslamasina cok sasirdim

Merhaba arkadaşlar
Bende 5 mayıs günü 7 saat süren suni sancı ile doğum yaptım. Bebeğimın doğum sırasında kafasını çıkaramadığı için vakumla çektiler. Kafasında ufak bir ödem oldu kontrolde birşey yok zamanla geçer dediler ama korkuyorum tecrübeli anneler varsa yazabilir mi bir sorun olurumu? Üstüne birde doğar doğmaz sarılık oldu ama onun değeri gittikçe düşüyor şükür hepinize hayırlı doğumla sağlıklı bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…