Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
aşı karnesi açılıyor bakanlık bundan sonra sağlık ocağı aracılığıyla aşıları takip edecek. aramızda aşı karşıtı olan yoktur umarım :)
umarım.
Asisi bulunamadigi icin bir vurus yuzunde insanlar ölmeye devam ediyor.
Umarim yoktur.

Ben o duzensiz agrisiz kasilmalari yalanci sanci zannediyordum sadecr karinda toplanma 3 dk kadar suruyor sonra gevsiyor arada nadirende regl gibi agri ama hic duzen olmadigindan dogum umut etmedim

Kızlar sabah suyumun gelmesiyle uyandım. Sancılarım var ama ben çok hissetmiyorum. Normal doğumu bekliyoruz 12 saat bekleyecekler olmazsa suni sancı verecekler 1 cm açılmam var. Dua edin ilk doğumum korkularım var
Hersancida burnundan nefes al derin derin ağızdan ver sanci aralarında dualarını oku insaAllah kolayca atlatırsın sağlıkla gelsin bebisin:)))) bizede dua ett

Merhaba hanımlar geçenlerde yazmıştım ağrım var diye o gün dogumum gerçekleşti. Ayın 15 inde. Iki kere hastaneye gittim beni eve gönderdiler açılma az su ya da kan gelmedi diye. Duramadım artık sancıdan başka bir hastaneye gittim on gibi yine kan ya da şu yok sancım da dayanabilecegim kadar. Iki gibi bebeğimin hareketini hissetmedim beni normal doğuma aldılar. Herşey iyi giderken bebeğim gelmemeye başladı. Sonrası kabus gibiydi. Kesikler karnıma birkaç kişinin basması cehennemi yaşadım. Bebeğim zor da olsa dogdu bu sefer ağlamadı nefes alamadı. Daha kucağıma alamadan başka bir ile hastaneye gönderdiler. 5 gündür onsuzum. Kokusunu bilmiyorum. Kucağıma da beşiği de bomboş kaldı. Süt sagmaya çalışıyorum az geliyor. Sürekli ağlama hali. Inşallah düzelecek ama ne zaman. Çok ağır geliyor. Bir yandan kendimi de toparlamam lazım. Yanına gitmek istiyorum. Gostermeseler de biraz yanında olmak iyi hissettirecek. Dua edin lütfen. Bir daha gitmem o iki hastaneye de. Demek ki olmuyormuş her doğumda şu ya da kan. Annelik zor başladı inşallah gerisi daha iyi olur

Kızlar sabah suyumun gelmesiyle uyandım. Sancılarım var ama ben çok hissetmiyorum. Normal doğumu bekliyoruz 12 saat bekleyecekler olmazsa suni sancı verecekler 1 cm açılmam var. Dua edin ilk doğumum korkularım var
Canim hic korkma sonunda ki mutlulugu dusun rahat gececek diyemem elbette agrili olacak ama bebeginle sen yuruyerek saglikli cikacaksiniz hastaneden yatmanda gerekmeyecek sancin gelince panik yapma yeter Masallah yine benden baska herkes doguruyor

Allah yardımcınız olsun sadece rahat olun bebeğinizi kucağınıza alacaksınız buna odaklanın, Allah sağ salim mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi

Dualarım sizinle Allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun yavrunuza

Klimayi 24 derecede falan acin bebisi de klimanin vurmadigi yere yatirin. Isilik olmasin sicaktan

Rabbim yardımcın olsun sağ sağlim kolaylıkla kucagına alırsın insallah

Çok zor çok geçmiş olsun Rabbim bir an önce bebeğinize kavuşturur sizi inşallah çok dua edin bizde ediyoruz

İlk doğumum olacak, karar verdik yarın sabah 7:30 da sezaryen ile doğuma gireceğim inşallah. Bayramda da evimizde oluruz hep beraber. İçim böyle daha rahat olacak.

Selam kızlar bi kaç gündür afedersiniz su gibi gelen cırcırım sürekli tuvalette buluyorum kendimi ve midem bağırsaklarımdan sesler geliyor bu durumu yaşayanınız varmı

Merhaba inshAllah tez bir zamanda kavusursunuz yavrunuzla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…