allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm .allah yardımcnız olsun tek zor olur ama birkaç gün sonra alışırsın.klima evet hasta eder daha çok küçükler.İyi geceler kızlar. Bakamadım hiç buralara. Çarşamba gece suyum gelmişti sancım yoktu sabaha doğru biraz sancım geldi ama yetmedi suni verdilerperşembe sabahı doğum yaptım şükür. Toparlanmaya çalışıyoruz kimse yok yanımızda zor oluyor biraz. Birde çok sıcak. Ne yapıyorsunuz bu havalarda. Kapı pencere açsak cereyan da kalacaz diye korkuyoruz klima açsak çarpacak diye korkuyoruz. Kızımda bende zor durumdayız =(
allah yardımcın olsun cnm ne yaptınız.Kızlar sabah suyumun gelmesiyle uyandım. Sancılarım var ama ben çok hissetmiyorum. Normal doğumu bekliyoruz 12 saat bekleyecekler olmazsa suni sancı verecekler 1 cm açılmam var. Dua edin ilk doğumum korkularım var
en yakın zamanda kuzunu kucağına al inşallah stres yapma sütüne odaklan cnm yavrunun ihtiyaci olacak o sütlere.herşey düzelir minikler çok güçlüler .Merhaba hanımlar geçenlerde yazmıştım ağrım var diye o gün dogumum gerçekleşti. Ayın 15 inde. Iki kere hastaneye gittim beni eve gönderdiler açılma az su ya da kan gelmedi diye. Duramadım artık sancıdan başka bir hastaneye gittim on gibi yine kan ya da şu yok sancım da dayanabilecegim kadar. Iki gibi bebeğimin hareketini hissetmedim beni normal doğuma aldılar. Herşey iyi giderken bebeğim gelmemeye başladı. Sonrası kabus gibiydi. Kesikler karnıma birkaç kişinin basması cehennemi yaşadım. Bebeğim zor da olsa dogdu bu sefer ağlamadı nefes alamadı. Daha kucağıma alamadan başka bir ile hastaneye gönderdiler. 5 gündür onsuzum. Kokusunu bilmiyorum. Kucağıma da beşiği de bomboş kaldı. Süt sagmaya çalışıyorum az geliyor. Sürekli ağlama hali. Inşallah düzelecek ama ne zaman. Çok ağır geliyor. Bir yandan kendimi de toparlamam lazım. Yanına gitmek istiyorum. Gostermeseler de biraz yanında olmak iyi hissettirecek. Dua edin lütfen. Bir daha gitmem o iki hastaneye de. Demek ki olmuyormuş her doğumda şu ya da kan. Annelik zor başladı inşallah gerisi daha iyi olur
son dönemde herkeste ishal oluyor birçoğumuz yaşadık cnm.ama sen ayaklarına çorap giy üsütmeSelam kızlar bi kaç gündür afedersiniz su gibi gelen cırcırım sürekli tuvalette buluyorum kendimi ve midem bağırsaklarımdan sesler geliyor bu durumu yaşayanınız varmı
Bende yalniz cikamam ya2 cocukla ilk defa disari ciktim kan ter icinde eve attim kendimi ne zormus gercekten 1 cocuk hic cocuk iki cocuk cok cocukmus 3u hayal bile edemiyirum
Doguma yakin oyle oluyor mesela benimki bugun nerdryse hic kipirdamadiYa kızlar sanki dünden beri benim bebişin hareketlerinde azalma var gibi önceden daha sık ve daha şiddetli hareketli ederdi 2 gündür böyle zorla kıpırdıyor gibi bide 3 4 saatte bi hissediyorum nornal mi acaba gece filan çok hareket ederdi 2 gündür gecede pek oynamıyor .. doktora msj atsam yada arayıp sorsam mı acaba bilemedim
Benimkide işte hiç kıpırdamıyor değil ama çok yavas böyle bi dokunup gidiyo gibiDoguma yakin oyle oluyor mesela benimki bugun nerdryse hic kipirdamadi
2 gündür benim işte hissedilir bi sekilde azalma var gece özellikle her yattığımda 20 dkya yakın belki kıpırdardı 2 gündür tık yok dokunur gibi olup geçiyor anlık hareket ediyor yani uzun süreli olmuyorDoğuma yakın hareketler yavaşlıyor heralde bende de aynı bide doktor say dedi dikkat ediyorum ama korkuyorum artık hareket etti mi etmedimi
Bunu doktorunla konuş bence ..en azından nst ye bağlar seni2 gündür benim işte hissedilir bi sekilde azalma var gece özellikle her yattığımda 20 dkya yakın belki kıpırdardı 2 gündür tık yok dokunur gibi olup geçiyor anlık hareket ediyor yani uzun süreli olmuyor
Sağlıkla büyüt insaAllah bebişinnMerhaba kizlar bizde 2 cocuklu anneler kervanina katildik şükür
İlk oğlum 19 aylik bi kac kere saplak atti kardesine,kiskanmaz ufak daha diyordum ama demek kiskaniyormus.2 gün evde yalnizdim kucukle mi ilgilenim buyukle mi bilemedim kucuk sürekli agliyor büyük ilgi sevgi otun istiyor hersey cok zor cok agladim
annem kizkardesim dönüşümlü kaldilar yanimda eşimde diyor gece kalmalarina gerek yok gündüz gelseler yeter o gece isten gelince rahat edemiyor uzanamiyorum tv izlemek istiyorum ama olmuyor vs diyor haklida kendine gore ama bende diyemem kikalmayin gidin diye cok zor cok bocalıyorum dünden beri annemdeyim
Bayramdan sonra yazlığa götürmek istiyor annem bizi ama eşim gitmemizi istemiyor haklıda ama bende haklıyım evde 2 küçük çocukla yakniz cok zor tecrubeli annelerden tavsiye istiyorum
Merhaba kizlar bizde 2 cocuklu anneler kervanina katildik şükür
İlk oğlum 19 aylik bi kac kere saplak atti kardesine,kiskanmaz ufak daha diyordum ama demek kiskaniyormus.2 gün evde yalnizdim kucukle mi ilgilenim buyukle mi bilemedim kucuk sürekli agliyor büyük ilgi sevgi otun istiyor hersey cok zor cok agladim
annem kizkardesim dönüşümlü kaldilar yanimda eşimde diyor gece kalmalarina gerek yok gündüz gelseler yeter o gece isten gelince rahat edemiyor uzanamiyorum tv izlemek istiyorum ama olmuyor vs diyor haklida kendine gore ama bende diyemem kikalmayin gidin diye cok zor cok bocalıyorum dünden beri annemdeyim
Bayramdan sonra yazlığa götürmek istiyor annem bizi ama eşim gitmemizi istemiyor haklıda ama bende haklıyım evde 2 küçük çocukla yakniz cok zor tecrubeli annelerden tavsiye istiyorum
Kızlar bebeğim bir haftada 180 gram almış doktor az buldu mamada vermemi söyledi kaç gram alması gerekiyor ki mama vermeyi hiç istemiyorum ya
Greensey bebegin biran önce toparlanmasi için biberon ya da siringa ile mama takviyesi yapman lazım memeye damlatarak yetecegini sanmam canim.20ml mama üstüne emzir mesela .
ben sütumu sağıp veriyorum doğduğundan beri 2 saatte bir 30 ml anne sütü veriyorum.
doymuyor gibi araniyor bazen takviye yapıyorum ustune.ac kalmamasi gerek
Greensey keci sutlu birmama vardi cok hizli toparliyormus canim bi arastr bakalim uzme kendini
Hepiniz sagolun arkadaslar desteginiz icin. Bebegimi dun kuveze koydular kilo kaybindan dolayi ve cis yapmamasi sorunu vardi. Bugun ilk defa bilgilendirildik covidden dolayi iceri almiyorlar goremiyoruz sadece telde bilgi verildi. Cok sukur cis yapmış beslenmesi iyi gidiyormus kilo da almaya baslamis cok az. Yarinki tahlillere gore taburcu olma ihtimali yuksek dualariniza talibim. Dunden beri cok zordu benim icin ama bugun iyi haberle daha da toparladim ins yarin kucagimda olacak minigim.. sutum artsin diye iki saatte bir sagmaya calisiyorum ve sagdiklarimi goturuyoruz icmesi icin. İnsaallah memeyi unutmaz ve sutum cok com artar. Her sagimda 20-25ml anca cikiyor bilmiyorum bu yeterli mi az geliyor bana goguslerinden sut damlayan annelerden olmak istiyorum ben deHipp ti galiba yanlis mi hatirliyorum
Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah bebişine kavuşursun inşallah bir an önceHepiniz sagolun arkadaslar desteginiz icin. Bebegimi dun kuveze koydular kilo kaybindan dolayi ve cis yapmamasi sorunu vardi. Bugun ilk defa bilgilendirildik covidden dolayi iceri almiyorlar goremiyoruz sadece telde bilgi verildi. Cok sukur cis yapmış beslenmesi iyi gidiyormus kilo da almaya baslamis cok az. Yarinki tahlillere gore taburcu olma ihtimali yuksek dualariniza talibim. Dunden beri cok zordu benim icin ama bugun iyi haberle daha da toparladim ins yarin kucagimda olacak minigim.. sutum artsin diye iki saatte bir sagmaya calisiyorum ve sagdiklarimi goturuyoruz icmesi icin. İnsaallah memeyi unutmaz ve sutum cok com artar. Her sagimda 20-25ml anca cikiyor bilmiyorum bu yeterli mi az geliyor bana goguslerinden sut damlayan annelerden olmak istiyorum ben de
cnm zamanla insan alisiyor o tempoya en azindan 40 niz cikana kadar annen gitmesin yaninda kalsinn.ben o konuda annemin hakkini odeyemem her bebekte 40 cikana kadar bekler oyle gider .allahBende yardimcim iz olsun bende de 3 cocuk oldu ufakliklar biraz duzene girse rahatlayacagizMerhaba kizlar bizde 2 cocuklu anneler kervanina katildik şükür
emziriken nasil emziriyorsun cnm gogus takibi yapiyormusunKızlar bebeğim bir haftada 180 gram almış doktor az buldu mamada vermemi söyledi kaç gram alması gerekiyor ki mama vermeyi hiç istemiyorum ya
Bir.an once kavus yavruna cnm gecmis olsunHepiniz sagolun arkadaslar desteginiz icin. Bebegimi dun kuveze koydular kilo kaybindan dolayi ve cis yapmamasi sorunu vardi. Bugun ilk defa bilgilendirildik covidden dolayi iceri almiyorlar goremiyoruz sadece telde bilgi verildi. Cok sukur cis yapmış beslenmesi iyi gidiyormus kilo da almaya baslamis cok az. Yarinki tahlillere gore taburcu olma ihtimali yuksek dualariniza talibim. Dunden beri cok zordu benim icin ama bugun iyi haberle daha da toparladim ins yarin kucagimda olacak minigim.. sutum artsin diye iki saatte bir sagmaya calisiyorum ve sagdiklarimi goturuyoruz icmesi icin. İnsaallah memeyi unutmaz ve sutum cok com artar. Her sagimda 20-25ml anca cikiyor bilmiyorum bu yeterli mi az geliyor bana goguslerinden sut damlayan annelerden olmak istiyorum ben de
Yo panik yapma 1 kere bile kipirdadiysa endise edecrk bisey yok benimki bugun 1 kere vurdu oda hafif bende yoruldum hep ayaktaydim birazdan baslar simdi oturdum benimde kontrolum cuma umarim o gun miadim doldu diye doguma alir offBenimkide işte hiç kıpırdamıyor değil ama çok yavas böyle bi dokunup gidiyo gibibi kaç gün öncesi hem daha belirgindi hemde bi başlayınca 10 15 dakika kıpırdardı şimdi anlık kıpırdayıp duruyor normaldir heralde dimi cuma kontrolüm var zaten ama stres yaptım bi an hareketlerinden dolayı yarın mı gitsem acabba
Zamanla kolaylasicak diye umuyirumBende yalniz cikamam ya
Korkuyorum.
Annemi cagiriyorum saglik ocagina falan gideceksek.
Acil bi isim olsada yanda markete falan evde annem bakiyo hemen gidip geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?