Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm .allah yardımcnız olsun tek zor olur ama birkaç gün sonra alışırsın.klima evet hasta eder daha çok küçükler.
Kızlar sabah suyumun gelmesiyle uyandım. Sancılarım var ama ben çok hissetmiyorum. Normal doğumu bekliyoruz 12 saat bekleyecekler olmazsa suni sancı verecekler 1 cm açılmam var. Dua edin ilk doğumum korkularım var
allah yardımcın olsun cnm ne yaptınız.
en yakın zamanda kuzunu kucağına al inşallah stres yapma sütüne odaklan cnm yavrunun ihtiyaci olacak o sütlere.herşey düzelir minikler çok güçlüler .
Selam kızlar bi kaç gündür afedersiniz su gibi gelen cırcırım sürekli tuvalette buluyorum kendimi ve midem bağırsaklarımdan sesler geliyor bu durumu yaşayanınız varmı
son dönemde herkeste ishal oluyor birçoğumuz yaşadık cnm.ama sen ayaklarına çorap giy üsütme

2 cocukla ilk defa disari ciktim kan ter icinde eve attim kendimi ne zormus gercekten 1 cocuk hic cocuk iki cocuk cok cocukmus 3u hayal bile edemiyirum
Bende yalniz cikamam ya
Korkuyorum.
Annemi cagiriyorum saglik ocagina falan gideceksek.
Acil bi isim olsada yanda markete falan evde annem bakiyo hemen gidip geliyorum.

Benim kizimda azicik isilik gibi oldu
boynunun alti falan.
gobek bagi 2 gun once dustu bugun yikadik.
Ama sildim hep.
citcitli bady ve tulum giydiriyorum sadece oysa.
Birden acmak istemiyorum cunku terlemiyor kontrol ediyorum terini
Hergunde uzerini degisiyorum.
kisa kol falan giydiren var mi

Ya kızlar sanki dünden beri benim bebişin hareketlerinde azalma var gibi önceden daha sık ve daha şiddetli hareketli ederdi 2 gündür böyle zorla kıpırdıyor gibi bide 3 4 saatte bi hissediyorum nornal mi acaba gece filan çok hareket ederdi 2 gündür gecede pek oynamıyor .. doktora msj atsam yada arayıp sorsam mı acaba bilemedim

Doguma yakin oyle oluyor mesela benimki bugun nerdryse hic kipirdamadi

Doguma yakin oyle oluyor mesela benimki bugun nerdryse hic kipirdamadi
Benimkide işte hiç kıpırdamıyor değil ama çok yavas böyle bi dokunup gidiyo gibi bi kaç gün öncesi hem daha belirgindi hemde bi başlayınca 10 15 dakika kıpırdardı şimdi anlık kıpırdayıp duruyor normaldir heralde dimi cuma kontrolüm var zaten ama stres yaptım bi an hareketlerinden dolayı yarın mı gitsem acabba

Doğuma yakın hareketler yavaşlıyor heralde bende de aynı bide doktor say dedi dikkat ediyorum ama korkuyorum artık hareket etti mi etmedimi

Doğuma yakın hareketler yavaşlıyor heralde bende de aynı bide doktor say dedi dikkat ediyorum ama korkuyorum artık hareket etti mi etmedimi
2 gündür benim işte hissedilir bi sekilde azalma var gece özellikle her yattığımda 20 dkya yakın belki kıpırdardı 2 gündür tık yok dokunur gibi olup geçiyor anlık hareket ediyor yani uzun süreli olmuyor

Merhaba kizlar bizde 2 cocuklu anneler kervanina katildik şükür
İlk oğlum 19 aylik bi kac kere saplak atti kardesine,kiskanmaz ufak daha diyordum ama demek kiskaniyormus.2 gün evde yalnizdim kucukle mi ilgilenim buyukle mi bilemedim kucuk sürekli agliyor büyük ilgi sevgi otun istiyor hersey cok zor cok agladim
annem kizkardesim dönüşümlü kaldilar yanimda eşimde diyor gece kalmalarina gerek yok gündüz gelseler yeter o gece isten gelince rahat edemiyor uzanamiyorum tv izlemek istiyorum ama olmuyor vs diyor haklida kendine gore ama bende diyemem kikalmayin gidin diye cok zor cok bocalıyorum dünden beri annemdeyim
Bayramdan sonra yazlığa götürmek istiyor annem bizi ama eşim gitmemizi istemiyor haklıda ama bende haklıyım evde 2 küçük çocukla yakniz cok zor tecrubeli annelerden tavsiye istiyorum

Bunu doktorunla konuş bence ..en azından nst ye bağlar seni

Sağlıkla büyüt insaAllah bebişinn
. Bence eşin haklı alışman lazım artık 2 çocuklu hayata ha baktin çok.zorlaniyorsun kız kardeşinden yardım.alirsin arada benim.icin ilk.10 gün önemli sonra Rabbim kuvvet veriyor ..

Kızlar bebeğim bir haftada 180 gram almış doktor az buldu mamada vermemi söyledi kaç gram alması gerekiyor ki mama vermeyi hiç istemiyorum ya

Bence eşiniz sadece kendi rahatını düşünüyor, sizin şuan en zor zamanlariniz ve normalden çok daha fazla desteğe ihtiyacınız var, elbetteki bu sürece alısicaksiniz zamanla ama en azından ilk gunler anneniz yanınızda olsa sizin psikolojiniz içinde çok iyi olur. Yoksa 2 çocuğa yetememe gibi duygulara kapılıp kendinizi çok yıpratırsınız hem pskolojik hem fiziksel, ki daha büyük olan çocuğunuz bile küçük. Annenizin size yardımcı olması destek çıkması çok güzel ben açıkçası eşinizi haklı bulamadim. Siz o kadar zorluğa katlanırken, biraz da kendi elini taşın altına koymalı, bi süre yalnız yaşamaktan bişey olmaz. Ama sizi annenize gondermeyip yardımcı olacaksa ona bişey diyemem, o zaman kalabilirsiniz evinizde ama sanıyorum ki o da çok mumkun değil. Siz daha 2 günde çok yipranmissiniz ki bu süre daha uzun olursa esinizlede ister istemez sıkıntılarınız çoğalır. Bence güzelce konuşun ve bu yardıma gerçekten ihtiyacınız olduğunu anlatın ve gönlünü alarak gidin

Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. Kendi doktoruma randevum olmasına rağmen yokmuş malesef başka doktora muayene oldum. Bir sorun yok dedi muayene olurken acayip zorlandım sırt üstü yatmak inanılmaz zorladı. Karnın 37 yi beklemez gibi duruyor dedi. Bebekler 2500gr ve 2300gr görünüyor. Kendi doktorum cuma günü doğumhanede nöbetçi önce cuma günü kendi doktorum gün verir dedi sonra da sen 1 hafta sonra gel o gün poliklinikte zaten o zaman muayene olursun gün alırsın dedi. Ben de bilemedim haftaya mı gitsem cuma mı gitsem

Kızlar bebeğim bir haftada 180 gram almış doktor az buldu mamada vermemi söyledi kaç gram alması gerekiyor ki mama vermeyi hiç istemiyorum ya

Doğum yapalı mı 1 hafta oldu?
eğer öyleyse ilk hafta doğum kilosunu yakalamış olması bekleniyor.

Greensey Mama takviyesi ile çabucak toparlar annesi sıkma tatlı canını
Greensey keci sutlu birmama vardi cok hizli toparliyormus canim bi arastr bakalim uzme kendini
Hipp ti galiba yanlis mi hatirliyorum
Hepiniz sagolun arkadaslar desteginiz icin. Bebegimi dun kuveze koydular kilo kaybindan dolayi ve cis yapmamasi sorunu vardi. Bugun ilk defa bilgilendirildik covidden dolayi iceri almiyorlar goremiyoruz sadece telde bilgi verildi. Cok sukur cis yapmış beslenmesi iyi gidiyormus kilo da almaya baslamis cok az. Yarinki tahlillere gore taburcu olma ihtimali yuksek dualariniza talibim. Dunden beri cok zordu benim icin ama bugun iyi haberle daha da toparladim ins yarin kucagimda olacak minigim.. sutum artsin diye iki saatte bir sagmaya calisiyorum ve sagdiklarimi goturuyoruz icmesi icin. İnsaallah memeyi unutmaz ve sutum cok com artar. Her sagimda 20-25ml anca cikiyor bilmiyorum bu yeterli mi az geliyor bana goguslerinden sut damlayan annelerden olmak istiyorum ben de

Çok ge
Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah bebişine kavuşursun inşallah bir an önce

cnm zamanla insan alisiyor o tempoya en azindan 40 niz cikana kadar annen gitmesin yaninda kalsinn.ben o konuda annemin hakkini odeyemem her bebekte 40 cikana kadar bekler oyle gider .allahBende yardimcim iz olsun bende de 3 cocuk oldu ufakliklar biraz duzene girse rahatlayacagiz
emziriken nasil emziriyorsun cnm gogus takibi yapiyormusun
Bir.an once kavus yavruna cnm gecmis olsun

Yo panik yapma 1 kere bile kipirdadiysa endise edecrk bisey yok benimki bugun 1 kere vurdu oda hafif bende yoruldum hep ayaktaydim birazdan baslar simdi oturdum benimde kontrolum cuma umarim o gun miadim doldu diye doguma alir off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…