Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Benim esime benziyor esin canim. O da bu sefer anneni cagirmayalim dedi. Ama dogum yaklastikca mumkun olmadigini anladi. Simdi bile evden calismasina ragmen ve buyuk kizima sadece bir kac saat bakmasina ragmen cok zorlanıyor. Ki ben yataktan cok sor kalkiyorum. Yavas yavas ev islerini de ona devredicem yakinda annemin gelmesini benden fazla istemeye baslayacak oyle olunca. Sen de bir sure anneni yoruldunuz, dinlenin diye gondereyip, geceleri de esinden surekli yardim isteyebilirsin. Oyle olunca sizi yazliga gonderir severek

Yo panik yapma 1 kere bile kipirdadiysa endise edecrk bisey yok benimki bugun 1 kere vurdu oda hafif bende yoruldum hep ayaktaydim birazdan baslar simdi oturdum benimde kontrolum cuma umarim o gun miadim doldu diye doguma alir off
Ben dayanamadım doktora msj attım doktorda o kadar az kıpırdaması normal değil acile git nst baksınlar dedi . Gittim hemen yarım saat durdum nstde kalp atışları biraz düzensiz gibiydi ebe vardı o ilgilendi normal dedi bana ama doktora işte nst sonuçlarını çekip gönderdi sancı çıkmadı doktorda yarın sabah muayene gelsin demiş eve geldim şimdi sabah gidicez bakalım ne dicek

Teşekkür ederim. Inşallah hepimizin yavrusu sağlıklı olsun.

Ben biseyler yedim.uzandim basladi kipirdamaya bence sende oyle yap mesela hangi besine en cok tepki gosteriyorsa onu ye ve yat mutlaka kipirdar mesela benimki tatli iceceklere tepki veriyor kola gazoz vs ice tea ictim biraz yarim saat sonra horon tepti :))) sende oyle yap oynar o ya da tembilligi ustundedir bugun

Saglikla buyusun insallah tebrik ederim

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin cnm gogusler 2 haftada anca alisiyor .

Öyle sanırım son 1 saattir kıpraşmaya başladı yine eskisi gibi aman ne bileyim gün içinde çok az hissettim aksam yemek yedim uzandım yine hissedemeyince stres yaptım sanırım yarın gidelim bakalım ne diyecek doktor

Sadece bi memeyi bırakana kadar emziriyodum yanlıs yaptım sanırım 20-25 dk sürüyodu

canım çok üzüldüm inşallah bir an önce iyileşir bebişin. öyle küvezde kalıp iyileşen çok var. Senin bebeğin için güçlü kalman lazım moralini bozarsan sütün gelmez... inşallah atlatırsınız

canım izmir çok sıcak ama ben 2 kat giydiriyorum klima da hep 27 de...

kızlar bebek beslemek çok zormuş ya bazen aç mı değil mi anlamıyorum...hastanedeki ebeler ellerini ağzına götürüp yalanma varsa mamayı basıyorlar ama sorun şu ki benimki sanki hep aç ya...emiyor da her öğün üstelik...bugün çocuk doktoruna götüreceğim özelde bakalım beslenme konusuna ne diyecek.

Merhaba arkadaslar. 19 mayis gecesi aniden suyum geldi cok yoğun bir şekilde. Sıfır sanciyla hastaneye gittim. Daha sonra sancilarim sıklasmaya başladı. 36+4 haftaliktik ve doğum konusunu doktorumla konusmamistik. O an bana ne istediğim soruldu ve ben normal doğum dedim. Bir saatte açılmam 5 cm olmuştu. Hemen dogumhaneye alındım. Yarım saat içinde kizim normal doğum ile doğdu. Erken doğum olduğu için kuveze aldılar. Ama durumu iyi. Gözlem altında tutmak istediler. 45 cm 2600 gr. Doğdu. Haziranda beklerken bize surpriz yaptı. İnşallah doğumunuz benimki gibi kolay olur. Hastaneye 2 bucuk gibi gittik. 5.10 da kızım geldi. Herkese simdiden kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…