Merhaba kizlar bizde 2 cocuklu anneler kervanina katildik şükür
İlk oğlum 19 aylik bi kac kere saplak atti kardesine,kiskanmaz ufak daha diyordum ama demek kiskaniyormus.2 gün evde yalnizdim kucukle mi ilgilenim buyukle mi bilemedim kucuk sürekli agliyor büyük ilgi sevgi otun istiyor hersey cok zor cok agladim
annem kizkardesim dönüşümlü kaldilar yanimda eşimde diyor gece kalmalarina gerek yok gündüz gelseler yeter o gece isten gelince rahat edemiyor uzanamiyorum tv izlemek istiyorum ama olmuyor vs diyor haklida kendine gore ama bende diyemem kikalmayin gidin diye cok zor cok bocalıyorum dünden beri annemdeyim
Bayramdan sonra yazlığa götürmek istiyor annem bizi ama eşim gitmemizi istemiyor haklıda ama bende haklıyım evde 2 küçük çocukla yakniz cok zor tecrubeli annelerden tavsiye istiyorum
Benim esime benziyor esin canim. O da bu sefer anneni cagirmayalim dedi. Ama dogum yaklastikca mumkun olmadigini anladi. Simdi bile evden calismasina ragmen ve buyuk kizima sadece bir kac saat bakmasina ragmen cok zorlanıyor. Ki ben yataktan cok sor kalkiyorum. Yavas yavas ev islerini de ona devredicem yakinda annemin gelmesini benden fazla istemeye baslayacak oyle olunca. Sen de bir sure anneni yoruldunuz, dinlenin diye gondereyip, geceleri de esinden surekli yardim isteyebilirsin. Oyle olunca sizi yazliga gonderir severek
Yo panik yapma 1 kere bile kipirdadiysa endise edecrk bisey yok benimki bugun 1 kere vurdu oda hafif bende yoruldum hep ayaktaydim birazdan baslar simdi oturdum benimde kontrolum cuma umarim o gun miadim doldu diye doguma alir off
Ben dayanamadım doktora msj attım doktorda o kadar az kıpırdaması normal değil acile git nst baksınlar dedi . Gittim hemen yarım saat durdum nstde kalp atışları biraz düzensiz gibiydi ebe vardı o ilgilendi normal dedi bana ama doktora işte nst sonuçlarını çekip gönderdi sancı çıkmadı doktorda yarın sabah muayene gelsin demiş eve geldim şimdi sabah gidicez bakalım ne dicek
Merhaba herkese
Ben de bugün 15.30 da sezeryanla doğum yaptım. göğüslerimin aşırı acıması dışında bir sorun yok çok şükür.
Allah sırasını bekleyenlere de sağlıkla nasip etsin inşallah
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm .allah yardımcnız olsun tek zor olur ama birkaç gün sonra alışırsın.klima evet hasta eder daha çok küçükler.
allah yardımcın olsun cnm ne yaptınız.
en yakın zamanda kuzunu kucağına al inşallah stres yapma sütüne odaklan cnm yavrunun ihtiyaci olacak o sütlere.herşey düzelir minikler çok güçlüler .
son dönemde herkeste ishal oluyor birçoğumuz yaşadık cnm.ama sen ayaklarına çorap giy üsütme
Ben dayanamadım doktora msj attım doktorda o kadar az kıpırdaması normal değil acile git nst baksınlar dedi . Gittim hemen yarım saat durdum nstde kalp atışları biraz düzensiz gibiydi ebe vardı o ilgilendi normal dedi bana ama doktora işte nst sonuçlarını çekip gönderdi sancı çıkmadı doktorda yarın sabah muayene gelsin demiş eve geldim şimdi sabah gidicez bakalım ne dicek
Ben biseyler yedim.uzandim basladi kipirdamaya bence sende oyle yap mesela hangi besine en cok tepki gosteriyorsa onu ye ve yat mutlaka kipirdar mesela benimki tatli iceceklere tepki veriyor kola gazoz vs ice tea ictim biraz yarim saat sonra horon tepti :))) sende oyle yap oynar o ya da tembilligi ustundedir bugun
Merhaba herkese
Ben de bugün 15.30 da sezeryanla doğum yaptım. göğüslerimin aşırı acıması dışında bir sorun yok çok şükür.
Merhaba herkese
Ben biseyler yedim.uzandim basladi kipirdamaya bence sende oyle yap mesela hangi besine en cok tepki gosteriyorsa onu ye ve yat mutlaka kipirdar mesela benimki tatli iceceklere tepki veriyor kola gazoz vs ice tea ictim biraz yarim saat sonra horon tepti :))) sende oyle yap oynar o ya da tembilligi ustundedir bugun
Öyle sanırım son 1 saattir kıpraşmaya başladı yine eskisi gibi aman ne bileyim gün içinde çok az hissettim aksam yemek yedim uzandım yine hissedemeyince stres yaptım sanırım yarın gidelim bakalım ne diyecek doktor
cnm zamanla insan alisiyor o tempoya en azindan 40 niz cikana kadar annen gitmesin yaninda kalsinn.ben o konuda annemin hakkini odeyemem her bebekte 40 cikana kadar bekler oyle gider .allahBende yardimcim iz olsun bende de 3 cocuk oldu ufakliklar biraz duzene girse rahatlayacagiz
emziriken nasil emziriyorsun cnm gogus takibi yapiyormusun
Merhaba hanımlar geçenlerde yazmıştım ağrım var diye o gün dogumum gerçekleşti. Ayın 15 inde. Iki kere hastaneye gittim beni eve gönderdiler açılma az su ya da kan gelmedi diye. Duramadım artık sancıdan başka bir hastaneye gittim on gibi yine kan ya da şu yok sancım da dayanabilecegim kadar. Iki gibi bebeğimin hareketini hissetmedim beni normal doğuma aldılar. Herşey iyi giderken bebeğim gelmemeye başladı. Sonrası kabus gibiydi. Kesikler karnıma birkaç kişinin basması cehennemi yaşadım. Bebeğim zor da olsa dogdu bu sefer ağlamadı nefes alamadı. Daha kucağıma alamadan başka bir ile hastaneye gönderdiler. 5 gündür onsuzum. Kokusunu bilmiyorum. Kucağıma da beşiği de bomboş kaldı. Süt sagmaya çalışıyorum az geliyor. Sürekli ağlama hali. Inşallah düzelecek ama ne zaman. Çok ağır geliyor. Bir yandan kendimi de toparlamam lazım. Yanına gitmek istiyorum. Gostermeseler de biraz yanında olmak iyi hissettirecek. Dua edin lütfen. Bir daha gitmem o iki hastaneye de. Demek ki olmuyormuş her doğumda şu ya da kan. Annelik zor başladı inşallah gerisi daha iyi olur
canım çok üzüldüm inşallah bir an önce iyileşir bebişin. öyle küvezde kalıp iyileşen çok var. Senin bebeğin için güçlü kalman lazım moralini bozarsan sütün gelmez... inşallah atlatırsınız
Benim kizimda azicik isilik gibi oldu
boynunun alti falan.
gobek bagi 2 gun once dustu bugun yikadik.
Ama sildim hep.
citcitli bady ve tulum giydiriyorum sadece oysa.
Birden acmak istemiyorum cunku terlemiyor kontrol ediyorum terini
Hergunde uzerini degisiyorum.
kisa kol falan giydiren var mi
kızlar bebek beslemek çok zormuş ya bazen aç mı değil mi anlamıyorum...hastanedeki ebeler ellerini ağzına götürüp yalanma varsa mamayı basıyorlar ama sorun şu ki benimki sanki hep aç ya...emiyor da her öğün üstelik...bugün çocuk doktoruna götüreceğim özelde bakalım beslenme konusuna ne diyecek.
Arkadaşlar,ben diyorum ki,doktora kontrole gittiğimizde,genel konularda yorumları yazalım fikirlerini buraya ekleyelim ki,sadece kendi doktorumuzun bilgileriyle kalmayalım,farklı doktor görüşleri için iyi olur. Ne dersiniz?
Merhaba arkadaslar. 19 mayis gecesi aniden suyum geldi cok yoğun bir şekilde. Sıfır sanciyla hastaneye gittim. Daha sonra sancilarim sıklasmaya başladı. 36+4 haftaliktik ve doğum konusunu doktorumla konusmamistik. O an bana ne istediğim soruldu ve ben normal doğum dedim. Bir saatte açılmam 5 cm olmuştu. Hemen dogumhaneye alındım. Yarım saat içinde kizim normal doğum ile doğdu. Erken doğum olduğu için kuveze aldılar. Ama durumu iyi. Gözlem altında tutmak istediler. 45 cm 2600 gr. Doğdu. Haziranda beklerken bize surpriz yaptı. İnşallah doğumunuz benimki gibi kolay olur. Hastaneye 2 bucuk gibi gittik. 5.10 da kızım geldi. Herkese simdiden kolaylıklar dilerim.