Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canim bizde de kan uyuşmazlığı var ve doğdu doğalı saat başı yarım saat en uzun 1.5 saat arayla emzirdim.dun 5.gun kontrolü vardı tebrik etti hiç test yapmaya delmeye gerek yok dedi.gunde 7-8 kakali bez aldım öylece attı çocuk kendini zorla göğüsler çok acıyor ama cocuk için mecbur.

allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.Masallah cnm.aceleci cikti kuzun demekki.ne guzel bir dogum.yasamissin masallah darisi diger hamislerimize❤

Evet canım cuma gunu gittim pazartesi dogum yaptım. Ultrason ölçümünden daha küçük çıktı. Ultrasonda 2850 grdi ama 2650 gr doğdu. Boyu 49 cm cikiyordu ama 45 cm doğdu.

Selam kızlar bebisleri doganlara göz aydınlığı diliyorum Allah sağlıklı ömür versin. Benim minis de 18 günlük oldu bakalım. 2 cocuklu hayata alışmaya çalışıyoruz. Biraz daha rayına oturdu her sey.

Benimde 2.cocuk alisiyoruz artik

Normal dogumda mi yirtildi? Sezayende mi acaba?

Normal dogumda mi yirtildi? Sezayende mi acaba?
Dogumdan once agrim var diye baslamis dr lar bisey yok demis ve normal dogum yaparken yirtilmis soyledigine gore dogumdan sonra da ameliyat olmus dogruysa tabi ben oyle biseyi ilk kez duydum

Dogumdan once agrim var diye baslamis dr lar bisey yok demis ve normal dogum yaparken yirtilmis soyledigine gore dogumdan sonra da ameliyat olmus dogruysa tabi ben oyle biseyi ilk kez duydum
Evet çok ilginç geldi banada ama yinede kolay değil, Allah şifa versin

40+0 dan merhaba bugün doktor kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda ama sancı yok doğum belirtisi yok doktor bayram giriyor araya yarın alalım dedi öbür türlü bayram sonrasına kalır kendi gelmezse 41 e kadar beklemem gerekir dedi banada risk geldi en geç pazartesi sezaryan olsa olmaz mı dedim olmaz bayram dedi. Açılma fln kontrol etmedi şuanda suni verirsek çok zorlanirsin dedk.
Hem çocuğumu riske atmak istemiyorum normal doğum diye inat etmek istemiyorum hemde beklemek istiyorum. Yinede kan tahlilleri verdik yarın sabahtan ameliyathaneden randevu aldik.
İns yarına kadar kendi gelir normal sezaryan isteigim yok ama çocuğun kendisinin gelmesini istiyordum .
Neolur dua edin kızlar sizlerde benim dualarındasiniz hep.

Canim bende cok fazla emziriyorim aynen dedigin gbi fakat yinede dusmedi sarilik degeri duzgun beslenemiyirum belkide onunla alakali bilmiyorum 15 gun sonra gelicek sonuclari kilo alimi cok iyi olmasina ragmen dusmedi sariligi doktorda sasirdi reflusu varmis surekli kusuyor ondanda olabilir bilmiyorum

Canim simdiden hayirli olsun benimde yarin kontrolum.var 40+0 olucak sanci acilma yok bende de bakalim benim ki ne diyecek devlet hastanesi ya 41 e kadar bekleyip bayrami atlatabilir diye dusunuyorum insallah oyle yapmaz da hemen yarin verir suni yi

Canim simdiden hayirli olsun benimde yarin kontrolum.var 40+0 olucak sanci acilma yok bende de bakalim benim ki ne diyecek devlet hastanesi ya 41 e kadar bekleyip bayrami atlatabilir diye dusunuyorum insallah oyle yapmaz da hemen yarin verir suni yi
Bayrama denk gelmemiz kötü oldu bir yandan içim bekle diğer yandan 41 çok uzak geliyor bayram dönüşü carsambada sezaryan olamaz dedi Perşembe cuma dedi birşey olursa düşüncesi
İçimi kemircegi için eşimde sıcak bakmıyorum.
Dua ediyorum Allahım dogucaksa sabaha kadar gelsin hakkımda ne ise hayırlısı o olsun .
Şimdiden çocuğuma yetersizlik hissim oluştu.
Senin içinde en güzeli olsun üçüncü çocuk olunca sendeki heyecanda farklıdır :)

Rabbim hakkinizda hayırlı olanı versin sağ salim alın bebisinizi kucaginiza

Yarın sabah bende nst ye giricem.doktorla konuştuk gel bakalim dedi ...Rabbim yardımcımız olsunn

Korkmuyorsun sunniden ne güzel MaşaAllah sana ..Bakalım yarın doktor bana ne dicek ..biliyorum dierhamileligimde aynısı oldu yine sünni alicam diye yusuf yusuf oluyorum

Korkmuyorsun sunniden ne güzel MaşaAllah sana ..Bakalım yarın doktor bana ne dicek ..biliyorum dierhamileligimde aynısı oldu yine sünni alicam diye yusuf yusuf oluyorum
Korkmaz olurmuyum hemde nasil korkuyorum kendi sancim gelsin diye koca bi ananasi yedim fincanlarca adacati ictim squatlar merdiven cikmalar hatta ayak parmak uclarimda hafif ziplama hareketleri dahi yaptim ama asla kendi sancimi getiremedim bebegin kordon bagida sorunlu zaten diger 2 dogumumda da suni aldim gerceklerden kacamiyoruz malesef ama kesin suni alicam o belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…