Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hepimize hayirlisi olsun insallah suan bende heyecan hatta korku yaratan tek sey suni sanci alacak.olmam yoksa bebegin cikis ani falan asla korkutmuyor zaten o anda aci olmuyor kendi sancim gelsin diye her yontemi denedim ama olmadi kismet boyleymis ayrica yetersizlik olur mu hic ozaman bende yetersizim 3 cocugumda suni sanci doguramadim vucudumuz boyle uygun goruyorsa bu bizim elimizde degil :))

Suniyi hangi durumda veriyor doktor benim doktor hiç yakışmadi suyun gelmeden sancın olmadan suni olmaz dedi

Kaç çıkıyor sarılığı bizimkide düşmüyor bi türlü 7 çıkıyor 15.günde

Suniyi hangi durumda veriyor doktor benim doktor hiç yakışmadi suyun gelmeden sancın olmadan suni olmaz dedi
Benim 2.dogumumda acilma yoktu rahim agzinda yumusama da yoktu 40 haftalikti ben teklif ettim dr a dr beni uyardi acilma olmadan suni alinca dogum ilrrlememe ihtimali var birihtimal sezaryene donebilir ama yuksek ihtimalle normal dogurursun dedi hic belirti yokken suni aldim 5 saat so ra bebek dogdu bunda da ayni seyi isticem sonucta 2 normal dogumum var sezaryene donmesi acilma olmamasi dusuk ihtimal senin ilk dogum mu

Eger rahim agzi suni almaya musaitse dr larin hemen sezaryen demesine cok kiziyorum kolaylarina geliyor ve daha fazla para kazaniyorlar annenin elinden normal dogum hakkino aliyorlar herzaman normal doguma bir sans verilmesinden yanayim elbette dogum ilerlemezse mecburen sezaryen ona lafim yok

Aynen bende çok istiyorum sancim gelsin nasip artık..InşaAllah kolay geçer bari ne yapalim Rabbim yardımcımız olsunnn

Canım hayırlısı neyse o olsun bende normal istiyordum ama tansiyonum yükselince mecbur sezeryan oldum başımızda büyük yoktu hastanede virüsten dolayı eşimle ikimizdik nasıl olacak derken şimdi 10 günlük oldu bile yavrum hastanede sezeryanın ilk günü çok zordu evet kabul ediyorum benim çok kanamam oldu kan sulandırıcı kullandığım için ama onun haricinde gerçekten ikinci gün toplanmıştım ilk günün gecesi kendim hastanede yürüyüşe çıktım gaz İçin düşün eşim bebekle kaldı hiç korkma

Benim ilk doğumum kendimi artık doktora teslim ediyorum

İns benimde kolay olur ilk bebisin sağlığı önemli olan ama bukadar bekledikten sonra gelmeyince insan üzülüyor daha fazla beklemeyede cesaret edemiyorum Allahım en hayırlısını nasip et diyorum

Doktor smdiye kadar sezaryan lafı yapmadı ama 40 dan sonra riskleri var diye anlattı ben olsam beklemem daha fazla dedi . Geçen haftadan 40+1 e enson termin vermiştik gelmiyorsa artık hayırlısı boleymis diyorum 4 seviye hemoroidim var belki ona iyi olur diyorum artık

Canim sagliginiz icin hangisi hayirlisiysa o olsun

Kaç çıkıyor sarılığı bizimkide düşmüyor bi türlü 7 çıkıyor 15.günde
Bnm sutumden kaynakliymis dusmrmesi esim gitti sonuc gostermeye keske bn gitseydim dedigine gore 10 gunde gecicekse sutumden kqynakli 15 gunde dusermis daha cikmamis testler var bklm ins birsey cikmaz reflusu varmis minigmn gaviscon vermis

Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ben sallamak istemiyorum özellikte ayakta sallamak sakincaliymis pek bilmiyordum nasıl sallamadan uyutabilirim göğüste uyuyakaliyor ama gazını çıkarmadan da olmaz ya da kusma ihtimali var sallamak zorunda kaldım ama bırakmak istiyorum sağlıklı olanı yapmak istiyorum nasıl uyutabilirim bebeğimi

Acile gidicem aksam diyordun gittin mi canım ☺
Bende tam.simdi buraya yazicaktim msj ini gordum :))) oncelik ayagimda ki duruma verildi yarin sabah erkenden cagirdi dr bacaga rontgen cekilecek morarma ve sislik icin damar tikanikligindan suphelenildi ordansonra da kendi dr umla randevum var dogumu konusucaz bakalim ne diyecek bu aksam birsey yapmadilar

Yaa hayırlısı canım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…