Bayrama denk gelmemiz kötü oldu bir yandan içim bekle diğer yandan 41 çok uzak geliyor bayram dönüşü carsambada sezaryan olamaz dedi Perşembe cuma dedi birşey olursa düşüncesi
İçimi kemircegi için eşimde sıcak bakmıyorum.
Dua ediyorum Allahım dogucaksa sabaha kadar gelsin hakkımda ne ise hayırlısı o olsun .
Şimdiden çocuğuma yetersizlik hissim oluştu.
Senin içinde en güzeli olsun üçüncü çocuk olunca sendeki heyecanda farklıdır :)
Hepimize hayirlisi olsun insallah suan bende heyecan hatta korku yaratan tek sey suni sanci alacak.olmam yoksa bebegin cikis ani falan asla korkutmuyor zaten o anda aci olmuyor kendi sancim gelsin diye her yontemi denedim ama olmadi kismet boyleymis ayrica yetersizlik olur mu hic ozaman bende yetersizim 3 cocugumda suni sanci doguramadim vucudumuz boyle uygun goruyorsa bu bizim elimizde degil :))
Hepimize hayirlisi olsun insallah suan bende heyecan hatta korku yaratan tek sey suni sanci alacak.olmam yoksa bebegin cikis ani falan asla korkutmuyor zaten o anda aci olmuyor kendi sancim gelsin diye her yontemi denedim ama olmadi kismet boyleymis ayrica yetersizlik olur mu hic ozaman bende yetersizim 3 cocugumda suni sanci doguramadim vucudumuz boyle uygun goruyorsa bu bizim elimizde degil :))
Kizlar bnde simdi doktordan geldim 13 gunluk olduk bugun sariligi hala gecmemis bol bol emziriyorum en az 3 kere kakali bez aliyorum beslenmesinde sikinti yoksa baska bir rahatsizliktan olabilirmis sarilik bissuru kan aldilar yavrumdan cok agladi kusmasi icin ultrason cekildi idrar veremedik 2 saat kadar kaldik hastanede isemiycegi tuttu yavrumun eve geldik bklm ibs birsey yoktur
Benim 2.dogumumda acilma yoktu rahim agzinda yumusama da yoktu 40 haftalikti ben teklif ettim dr a dr beni uyardi acilma olmadan suni alinca dogum ilrrlememe ihtimali var birihtimal sezaryene donebilir ama yuksek ihtimalle normal dogurursun dedi hic belirti yokken suni aldim 5 saat so ra bebek dogdu bunda da ayni seyi isticem sonucta 2 normal dogumum var sezaryene donmesi acilma olmamasi dusuk ihtimal senin ilk dogum mu
Eger rahim agzi suni almaya musaitse dr larin hemen sezaryen demesine cok kiziyorum kolaylarina geliyor ve daha fazla para kazaniyorlar annenin elinden normal dogum hakkino aliyorlar herzaman normal doguma bir sans verilmesinden yanayim elbette dogum ilerlemezse mecburen sezaryen ona lafim yok
Korkmaz olurmuyum hemde nasil korkuyorum kendi sancim gelsin diye koca bi ananasi yedim fincanlarca adacati ictim squatlar merdiven cikmalar hatta ayak parmak uclarimda hafif ziplama hareketleri dahi yaptim ama asla kendi sancimi getiremedim bebegin kordon bagida sorunlu zaten diger 2 dogumumda da suni aldim gerceklerden kacamiyoruz malesef ama kesin suni alicam o belli oldu
40+0 dan merhaba bugün doktor kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda ama sancı yok doğum belirtisi yok doktor bayram giriyor araya yarın alalım dedi öbür türlü bayram sonrasına kalır kendi gelmezse 41 e kadar beklemem gerekir dedi banada risk geldi en geç pazartesi sezaryan olsa olmaz mı dedim olmaz bayram dedi. Açılma fln kontrol etmedi şuanda suni verirsek çok zorlanirsin dedk.
Hem çocuğumu riske atmak istemiyorum normal doğum diye inat etmek istemiyorum hemde beklemek istiyorum. Yinede kan tahlilleri verdik yarın sabahtan ameliyathaneden randevu aldik.
İns yarına kadar kendi gelir normal sezaryan isteigim yok ama çocuğun kendisinin gelmesini istiyordum .
Neolur dua edin kızlar sizlerde benim dualarındasiniz hep.
Canım hayırlısı neyse o olsun bende normal istiyordum ama tansiyonum yükselince mecbur sezeryan oldum başımızda büyük yoktu hastanede virüsten dolayı eşimle ikimizdik nasıl olacak derken şimdi 10 günlük oldu bile yavrum hastanede sezeryanın ilk günü çok zordu evet kabul ediyorum benim çok kanamam oldu kan sulandırıcı kullandığım için ama onun haricinde gerçekten ikinci gün toplanmıştım ilk günün gecesi kendim hastanede yürüyüşe çıktım gaz İçin düşün eşim bebekle kaldı hiç korkma
Benim 2.dogumumda acilma yoktu rahim agzinda yumusama da yoktu 40 haftalikti ben teklif ettim dr a dr beni uyardi acilma olmadan suni alinca dogum ilrrlememe ihtimali var birihtimal sezaryene donebilir ama yuksek ihtimalle normal dogurursun dedi hic belirti yokken suni aldim 5 saat so ra bebek dogdu bunda da ayni seyi isticem sonucta 2 normal dogumum var sezaryene donmesi acilma olmamasi dusuk ihtimal senin ilk dogum mu
Canım hayırlısı neyse o olsun bende normal istiyordum ama tansiyonum yükselince mecbur sezeryan oldum başımızda büyük yoktu hastanede virüsten dolayı eşimle ikimizdik nasıl olacak derken şimdi 10 günlük oldu bile yavrum hastanede sezeryanın ilk günü çok zordu evet kabul ediyorum benim çok kanamam oldu kan sulandırıcı kullandığım için ama onun haricinde gerçekten ikinci gün toplanmıştım ilk günün gecesi kendim hastanede yürüyüşe çıktım gaz İçin düşün eşim bebekle kaldı hiç korkma
İns benimde kolay olur ilk bebisin sağlığı önemli olan ama bukadar bekledikten sonra gelmeyince insan üzülüyor daha fazla beklemeyede cesaret edemiyorum Allahım en hayırlısını nasip et diyorum
Eger rahim agzi suni almaya musaitse dr larin hemen sezaryen demesine cok kiziyorum kolaylarina geliyor ve daha fazla para kazaniyorlar annenin elinden normal dogum hakkino aliyorlar herzaman normal doguma bir sans verilmesinden yanayim elbette dogum ilerlemezse mecburen sezaryen ona lafim yok
Doktor smdiye kadar sezaryan lafı yapmadı ama 40 dan sonra riskleri var diye anlattı ben olsam beklemem daha fazla dedi . Geçen haftadan 40+1 e enson termin vermiştik gelmiyorsa artık hayırlısı boleymis diyorum 4 seviye hemoroidim var belki ona iyi olur diyorum artık
Doktor smdiye kadar sezaryan lafı yapmadı ama 40 dan sonra riskleri var diye anlattı ben olsam beklemem daha fazla dedi . Geçen haftadan 40+1 e enson termin vermiştik gelmiyorsa artık hayırlısı boleymis diyorum 4 seviye hemoroidim var belki ona iyi olur diyorum artık
Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ben sallamak istemiyorum özellikte ayakta sallamak sakincaliymis pek bilmiyordum nasıl sallamadan uyutabilirim göğüste uyuyakaliyor ama gazını çıkarmadan da olmaz ya da kusma ihtimali var sallamak zorunda kaldım ama bırakmak istiyorum sağlıklı olanı yapmak istiyorum nasıl uyutabilirim bebeğimi
Bende tam.simdi buraya yazicaktim msj ini gordum :))) oncelik ayagimda ki duruma verildi yarin sabah erkenden cagirdi dr bacaga rontgen cekilecek morarma ve sislik icin damar tikanikligindan suphelenildi ordansonra da kendi dr umla randevum var dogumu konusucaz bakalim ne diyecek bu aksam birsey yapmadilar
Bende tam.simdi buraya yazicaktim msj ini gordum :))) oncelik ayagimda ki duruma verildi yarin sabah erkenden cagirdi dr bacaga rontgen cekilecek morarma ve sislik icin damar tikanikligindan suphelenildi ordansonra da kendi dr umla randevum var dogumu konusucaz bakalim ne diyecek bu aksam birsey yapmadilar
Bu hamileligimde hem bebekte cok problem cikti hem ben hep hasta oldum nedense cok sorunlu gecti kaldirmadi vucudum hayirlisiyla dogursam rahatlicam ama sancidan da cokkkkkorkuyorum
Kızlar bu sabah farkettim ayağındaki şişlikler inmiş, çok mutlu oldum. Elimdekiler de kısa zamanda iner inşallah... Alyanslarımı takmayı özlediğimi farkettim