Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar dün gittiğimiz Dr sarılığımızın artık olmadığını, bu yüzden geceleri emzirme sıklığını 3 saat yapmamızı söyledi. Ayrıca artık bu beslenmelerde tek memede yarım saat kalıp 45 CL mama almasını söyledi. Arada acıkırsa gibi olursa da sakın mama verme meme ver dedi.
Geceleri 3 saat hayat kalitemizi yükseltecek gerçekten

Emerken uyuyakaliyorlar zaten. Sonra omzunuza yatirin biraz pis pis yapin uyanmaz o sekilde

Kızlar Günaydın.
Göğüs ucu kremi olarak ne kullanıyorsunuz acaba? Benim ilk günden yara oldu, Çok acıyor...

Kızlar Günaydın.
Göğüs ucu kremi olarak ne kullanıyorsunuz acaba? Benim ilk günden yara oldu, Çok acıyor...

göğüs kalkanı öneririm benim hayatımı kurtardı, lansinoh krem sürüp kalkanı takıyorum direk..2 güne iyileşti.

Kızlar ya bebeğim ne zaman emse hemen kakasını yapıyor bu sabahta emzirirken çok halsizleşti normalde böyle emmezdi ates ölçerimde yok hastamıdır acaba anlayamadım

göğüs kalkanı öneririm benim hayatımı kurtardı, lansinoh krem sürüp kalkanı takıyorum direk..2 güne iyileşti.
Günaydın ben lansinoh göğüs ucu kremikullandım çok iyi geldi bidahada yara olmadı
Kalkanı aldiricam bugün eşime, kremi de belki lazım olmaz diye almamıştım, pişman oldum...
Çok teşekkür ederim

Kalkanı aldiricam bugün eşime, kremi de belki lazım olmaz diye almamıştım, pişman oldum...
Çok teşekkür ederim

Kalkanda aventi öneririm iki kapağı var biri delikli diğeri deliksiz. Deliksiz olanı takınca süt gelirse dökülmüyor çok rahat oluyor. Diğer markalarda sadece delikli kapak varmış sanırım. Yine kullananlar varsa yazar

çok iyi haber canm sevindim sarılığınızın geçmesine.saat başı kalkmaktansa 3 saat çok iyi keşke 3 saat kalkmasalarda az uyusak:))) bugün 4 ten beri mıkır mıkırdı acayip yoruldum.

Kızlar ya bebeğim ne zaman emse hemen kakasını yapıyor bu sabahta emzirirken çok halsizleşti normalde böyle emmezdi ates ölçerimde yok hastamıdır acaba anlayamadım
bebekler genelde emerken kaka yapar cnm benimde memeden güç alıyor zorlanıyor gaz atıyor sıcıyor:)))) toplamda kaç bez yapıyor sıcaksa ondanda halsiz gibidir. ateş eczaneden 5-10 tlıkler var onlardan al ben iki cocuğu onla büyüttüm iş görüyor cnm

7-8. Kere yapıyo canım sağol insallah bişeyi yoktur esime aldirim ozaman ates ölçerlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…