Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hahahah aynısını doktorda bana söyledi.. sağlıklı olsunlarda ne yapalım kizzz
Bende dün gittim şuan hersey sağlıklı yolunda gidiyor sezaryana döndürmeye gerek yok acelemizde yok bekleyelim dedi 2 günde bir nstye cagırdı cumartesi pazartesi nst gel carsamba muayeneye gelirsin dedi bakalum bekliyoruz

Ben bir hafta önce sezeryanla doğum yaptım. Kanamam baya azdı hatta bitecek sanmıştım ama dün bacaklarımdan aşağıya birden kanlar boşaldı sizce bu normal mi? İlk doğumum olduğu için çok tecrübesizim

Herkese merhaba. Geçmişe bakamadım. Doğum yapanlar hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin henüz bekleyenlere de sağlıkla kucağına almayı ve kolay bir doğum nasip etsin. Çarşamba sabah 7.30 da suyum gelmişti hastaneye gittim. Hemen yatış yaptılar 14.15 e kadar kendi sancımın gelmesini bekledik ama gelmedi suni sancı verdiler (ben normal doğum istediğim için yoksa sezeryanı da teklif etti doktorum) 23.30 a kadar bekledik 8 cm açılmam oldu ama burda bekledik demek tek kelime öyle bir sancı yeryüzünde yok galiba. Oğlum kanala girmişti ama hem kafasında ödem oluşmuş hem de kafasını çevirememiş yani doğru pozisyonda ilerleyemedi. Doktorum vakumla çekmek zorunda kalabiliriz dedi riske atamadım sezeryan teklif etti kabul ettim ve mutlu son 00.31 de doğdu. Akşam 21.00 da çıkış yaptık evdeyiz. Emme sorunlarımız var maalesef. Dua edin bana da mama vermek istemiyorum. Evde eşimle tekim kimse gelemedi biraz zor oluyor. Rabbim herkese kolaylıklar versin.. Çok uzun oldu kusura bakmayın

İlk dogumum normal oldu bu gün kontrole geldik normalde her geldiğimizde dogum pozisyonu almıştı bu gün yan doguruyo dendi beni sezeryan alacaklar biraz korkuyorum dua edin
Yan durduğu için mi sezeryan dediler canım. Benimde ilk doğumum normal oldu. Ben bol bol insikak süresini okumuştum. Bebek makat gelse bile Allah'ın izniyle bebek doğum kanalına girermis. Oradaki secde ayeti olduğu için.

İlk dogumum normal oldu bu gün kontrole geldik normalde her geldiğimizde dogum pozisyonu almıştı bu gün yan doguruyo dendi beni sezeryan alacaklar biraz korkuyorum dua edin
Hakkinda hayirlisi olsun cnm bende iki normalden sonra 3.sezeryan oldum donmedi kizim ama.hep.makat durustu seninki donebilir

Normal.cnm 20.25.gun suruyor benimde bir gun kanamam oluyor bir gun olmuyor 20.gundeyim

Bizimkiler çok akıllı bayramı cikaricaz öyle gelecekler ayy sağlıklı olsunlarda geç olsun güç olmasın

hayırlısı olsun cnm bebiş nasılmış
Tekrardan merhaba icime sinmedi onceden gittigim ozele geri dondum.iyiki donmusum devlette hersey iyimis gibi gostermisler megerse bebegin gelisimi 3 hafta geriye dusmus tek arter tek ven oldugundan c.samba sabahi yatisim yapilacak suni ile dogurucam

Allah anali babali buyutsunn cnm.bir hafta zor gecer ama.alisirsin belli sure sonra bol bol sutun olsun insallah.ilk gun kolostrum inebilir sutun daha anca iner sen emzir cnm bol.bol

Tekrardan merhaba icime sinmedi onceden gittigim ozele geri dondum.iyiki donmusum devlette hersey iyimis gibi gostermisler megerse bebegin gelisimi 3 hafta geriye dusmus tek arter tek ven oldugundan c.samba sabahi yatisim yapilacak suni ile dogurucam
Hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm

Aâ iyi yapmissin cnm saglik sihatle gelsin kuzucuk

Yaa sağ sağlim kucagına alırsın insallah kazasız belasız

Her zaman degilde.bende.arada salliyorum ya memede uyuyor ya cok yorcaksin kendi kendine uyuyacak ya arabada uyuycak secenek bunlar bizde.ama soyle.diyim 1 yasindan sonrada yanlarina uzaninca uyudular sallanma bagimlisi olmadilar surekli sallanmasina karsiyim ama arada olabilir.

Kızlar merak ettiğim birşey var emzirirkende saçlara boya yapılmıyormu yoksa bir sakıncası yokmu çok kararsız kaldim

Şimdi memede uyuyor tek korkum kusar diye çok şükür sıkıntı olmadı ilk olunca neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum bir de kucağa çok alistirdin diyorlar almasam çok ağlıyor kıyamıyorum

Kızlar Günaydın.
Göğüs ucu kremi olarak ne kullanıyorsunuz acaba? Benim ilk günden yara oldu, Çok acıyor...

İlk hamileligimde yarayi geciren tek sey madecassol surup tamamen acikta birakmakti. Bebegim cok sik ve uzun emdiginden krem en fazla 1 saat kalabiliyordu. Emzirmeden once iyice silmek gerekiyor. Ama 3, 4 gunde iyilesmisti. Sizde krem biraz daha uzun kalabilirse daha çabuk iyilesir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…