Canim benim ilk kizim oyleydi. Kolikti surekli aglardi. Ben hic mama vermedim. Kilo alimi iyiydi cunku. Ama nerdeyse araliksiz emerdi. Kangurunun yenidogan aparati vardi. Annem kullandirmamisti yine de 40 gunlukken annem gidince onu takip geziniyordum. O cok iyi gelmisti. Onda uyukluyordu. Bir de kucuk bebekler cok uzun emiyor ve emerken gozleri kapaniyor ya. O sirada emmeye devam etse bile uyku sayiliyormus o. Belki seninki de oyle uyuyodurdur. Buyudukce azaliyor ama..5 dk da bitiyor emme isi 3 ayliktan sonra. O zaman da bebek arabasinda gezdiriyordum ben. Oyle uyuyordu. Moralin bozulmasin sonra geciyor da. Ama cevremde dogum yapan cok arkadasim vardi o zaman hep bana söyledikleri sey "ilk 3 ay bebek cok rahat, hep uyur". Sinirim cok bozulmuştu onlari duydukca. Ev isi ve yemek 1 yil yapmadım ben. Su anda kizim 4 yasinda ve hala en zor donem ilk 3 ay diyorum. Sonra da sonraki 3 ay. 1.5 yasindan sonra cok rahat bence. 2 yas, 3 yas sendromlari bunlarin yaninda hic bir sey. Gun gectikce kolaylasiyor