Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Cok haklisin bu 3.cocugum halbuki tecrubeliyim ama hrr cocuk farkli oluyor ve yeni seyler ogretiyor sasiriyorum bazen 10.gunluk bebek yan donuyor yattigi yerdrn kendini yukati dogru itiyor cok ta sinirli hanimefendi ne isterse yaptiriyor :))))

Zeytinyağını deneyeyim sağ olasın ama bu saatten sonra faydası olur mu .göğsüm parçalanmış gibi
Bende çatlak değilde bilgin yarık oldu kenarında bana kudret narı ise yaradı ama bugün bir videoda e vitamin ve gaviskon krem demişler ama denemedim yaram iyileşiyor gibi eğer yarın duzelmzse bunları alicagim

Surekli emzirirsen bir iki haftada sut artiyor canim. Arz talep meselesi sut isi
Mesela dun cok boldu sutum goguslrrim sizliyordu emerken hatta sagdim bir kismini bugun sabah bir kalktim ki neredeyse hic yok hergun degisiyor

Dikkat ettiysen aynilarini yazdim 2 gundur :))) memedr dolgunluk yok herseyi yedim ictim yok doymuyor mama takviye ediyorum kesinlikle sutum artmiyor neydrn kaynaklandigini anlamadim 3.cocugum bu ama yine de cozum olamadim

B

İkinmasi kivaranmasi normal bir süreç mi? İlk çocuğum çevremde hiç bebek yok bana değişik geliyor elim ayagom dolaniyor
Normal cnm kiz bebekte 2 ay erkekte 6 ay surebiliyormus benim kiz cikariyor ama kivraniyor da ml a kulaninca rahatladi biraz..sakin olursan iyi olur.. ben cingirak saliyorum gezdiriyorum ne biliyim sarki soyluyorum ingilizce cocuk sarkilari dinletiyorum dikkati dagiliyor biraz sakinliyor

Bugün 11 günümüz bitti çocuğumun çok gazı var çok üzülüyorum ama okuyunca doğal bir süreç gibi geldi sürekli ikiniyor kıvranıyor el kadar bebiş:/ damla kullananlar nezaman etkisini gördünüz? Masaj falanda yapıyoruz ama daha göbeği düşmediği için çok etkili yapamıyoruz :/

Merhaba kızlar. Bugün tam iki haftalık oldu oğlum ama göbeği henüz düşmedi. Beslenmeyle alakası var mı? Bugün yarın düşer derken 14 gün geçti. Bir de nefes alırken hırıltılı gibi geldi. Acaba üşüttüm mü? Üşütüp üşümediğimi nasıl anlarım. Sürekli uyuyor hiç ağlamıyor. Ne zaman ağlayacak diye bekliyorum. Uyanıkken de meme istese bile ağlamıyor aranıyor sadece. Bir sorun mu var acaba diye endişelenmeye başladım.

Bence sen secilmis kisisin anlatma hic ve sukret bebegin uysal

Surekli hapsuruuormu oksuruyormu cnm icine sinmiyorsa dr gotur.her bebek cok aglamaz demeki uslu kuzun.amz sen gene kaldir emzir

Surekli hapsuruuormu oksuruyormu cnm icine sinmiyorsa dr gotur.her bebek cok aglamaz demeki uslu kuzun.amz sen gene kaldir emzir
Hapşırma ve öksürme yok ama sanki nefes almada güçlük çekiyor. Bu hafta götürcem kesin içime sinmiyor. Zaten kendiliğinden hiç uyanmıyor hep ben kaldırıyorum. Resmen canını yakıyorum öyle uyanıyor

Kızım bugün 20 günlük oldu hala düşmedi. İp gibi bişey tutuyor sadece ama kopamadı Bi

Allah yardimciniz olsun. Yaninizda birileri yok mu anne kayinvalide? Hic yoktan buyuk kizi oyalarlar

k.valide farklı bir ilde(pek yardımcı sayılmaz , gelmeyerek daha çok yardımı dokunur hatta)
annem bana yakın oturuyor o da kolundan ameliyatlı ,fizik tedaviye falan gidiyor..
günde bazen 1-2 saat uğruyor bebek yıkadığım günlerde ama yetmiyor tabii...

Ağlamaması uysallıktandır inşallah. Çok Uyuyunxa beslenemiyor uyandırana kadar neler çekiyorum onun yerine ben ağlıyorum inanın bu durum da zor
Bezjni cikar hemen uyanir o canim merak etme bak ben 3 gundur perisanim 10 gunluk bebrk 10 saat hic uyumadan ayakta durdu ve agladi

Surekli asagidan bırtlayan bir bebek aslinda kakasinida yapiyor hala gaz problemi olabilir mi?
Evet canım benimki de aynı çünkü. Ayaklarını yukarı doğru çekinip ıkınıyor gibi yüzünü buruşturuyorsa gazı var. Geceleri badisinin üstünden sıcak havlu koy, havluyu ütüyle ısıtacaksın ve birkaç kez sıcağıyla değiltireceksin. Benimki o şekilde uyuyor. Bir de gaz damlası sayesinde rahatladı. Sürekli pırtlar ve 2 kez kaka yapar buna rağmen gaz gelince uyanıyor huzurlu uyurken bile

Gaz damlalari bende hicbir ise yaramadi malesef diger kizlarimda da denrmistim ise yaramadi arada karnina yukardan asagi dogru hareketlerle masaj yapiyorum bide omzuma yuzustu yatinca rahatliyor en cok ozaman kaka ve gaz cikariyor yavrum ama 3 gundur artik uykusuzluktan delirme nojtasina geldim birde gunduz 10 saat kadar uyumadan ayakta ve kucagimda hicbir is yaptirmiyor yemek bile pisiremiyorum

Canım benim Dr gece arada 60 lık mama versin babası biberonla da sen uyu dedi, anne loğusa depresyonuna girerse sütü kesilir diye dinlenmemi çok önemsiyor.
Bu arada sen tecrübeliymişsin ama her bebek farklı hepsinin bünyesi farklı o yüzden bence bunda da gaz damlası dene.
Benim memleketten yengem geldi çocuğun sorununu direkt belirleyip çözdü gece 2 kat giydirip sıcak havlu yapıyoruz. Yüz üstü yatmayı sevdiğini keşfetti yenge o şekilde uyutup yatağına yan yatırdığında maşallah mışıl mışıl uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…