Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Cok haklisin bu 3.cocugum halbuki tecrubeliyim ama hrr cocuk farkli oluyor ve yeni seyler ogretiyor sasiriyorum bazen 10.gunluk bebek yan donuyor yattigi yerdrn kendini yukati dogru itiyor cok ta sinirli hanimefendi ne isterse yaptiriyor :))))

Ya benim de ilk kizim 13 gunlukken yenidogan cekiminde donuyodu gayet biliyo musun. Boyle bebek yatagina, cekmeceye filan koyuyolardi poz icin..baya kipirdanip dusecek gibi olmustu. Annem cok sasirmisti. Ondan sonra hep dikkat ettik de. Cok garipler ama

Yüzüstü yatmak,en iyi gaz cikarma şeklidir ama,gözetim altında..
Allah korusun nefessiz kalabilir,tam kafayı ceviremedikleri için,çok tehlikeli

Biizmki de dönüyor,ama sonra birakicaklar bunu.

Bence goturmelisin,1 haftalık kontrolde doktorun sorduğu ilk şey,sen mi kalkdiriyorsun kendiliğinden mi kalkıyor oldu. Bir de aglayis sesi oldu.Hırıltı bizde de var,ben de götüreceğim .ama dikakt ettiğim ,derin uykuda çıkartıyor mu o sesi?
Belki bir şey çıkmayacak ama sen en azından o ihtimali elemis olucaksin..

Doktor bize gaz damlalarının hiç birini onermedi,tembellik yapıyor dedi. Dönene kadar o da 6 ay,uzun bir zaman ama geçiyor kizlar. vucut kendi atmayı öğrensin dedi. Şuan büyük oğlan 2 yaşında gaza maza hiç rahatsız olmaz mesala

Kizlar selam uzun süredir girmiyorum zamanim olmuyor cocuktan sonra:) 32 günlük olduk biz bizimki sürekli ıkınıyor kizariyor bazen uykusunda bazen emerken de 2 gündür gaz ilaci kullaniorum ama pek de etkisi var gibi görünmüyor

Dikkat ettiysen aynilarini yazdim 2 gundur :))) memedr dolgunluk yok herseyi yedim ictim yok doymuyor mama takviye ediyorum kesinlikle sutum artmiyor neydrn kaynaklandigini anlamadim 3.cocugum bu ama yine de cozum olamadim
Bende ilk 15 gün mamayla destek verdim bide emdikten sonra sağma yaptim sukur artik yetiyor hic mama vermedim 32 gunluguz. Kac gun oldu bilmiyorum ama emimim artacaktir sizinkide insallah

Bende ilk 15 gün mamayla destek verdim bide emdikten sonra sağma yaptim sukur artik yetiyor hic mama vermedim 32 gunluguz. Kac gun oldu bilmiyorum ama emimim artacaktir sizinkide insallah
Pek memeyi istemez oldu aclik krizi grldiginde once mamadan 15 ml bile olsa.icip oyle memeye devam etmek istiyor memeye de basladiginda 2 dk sonra uyuyor yani doymadan uyumus.oluyor yataga yatirirken uyaniyor sonra meme tutsun diye ayni mucadele sil bastan basliyor cok.yorucu

Dimi ya cin gibiler simdiki nesil cok acayip

Kızlar bugün 1 haftalık oldu bebeğim. Kontrole gittik. Doktor bi ayağı içe dönük gibi dedi çok hafiften. Masaj yapın dedi .Netten baktım çarpık ayak deformasyonu diye geçiyor galiba. Öyle moralim bozuldu ki.Bunu bilen duyan var mı masajla geçer mi gerçekten

Bi arkadaşımın bebeğinde vardı ama aynı şey mi bilmiyorum iki ayağı da içe dönüktğ anne karnında ayağını hep öyle tutmuş galiba. Masajla geçmiş onların. Yenidoğanlar çabuk değişiyor sıkmayın canınızı düzenli masaj yapın

Kemikler ve dokular suan cok yumusak oldugundan geçebilir hic duymadim ama duzelecegini tahmin ediyorum

Masaj yapmaya korkuyorum doktor gösterdi ağladı baya ne yapacm bilmiyorum ya

Cnm gaz damlalari ayni saatte verilmelimis

Abimin kizinin bir ayagi oyleydi yagla hergun masaj yaparak duzeltti annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…