Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Rahat mı battı anacım tovbe de ağlamasın. Benim oğlum da oyle.23 günluk oldu, paşam keyifçi. Meme emzik gibi hep ağızda, uyanıkken kendi kendine takılıyor, sağa sola bakıyor. Çok nadiren ağlar, o da kokumu aldığı anda susuyor. Karakterleri böyle demek. Dilini ısır nazar deymesin

Geceden beri çok kötüyüm Bi anda mide bulantısı yanma başladı, tüm vücudum ağrıyor. Üstümü kalın giyinip biraz ter attım iyi geldi ama her yerim ağrıyor niye böyle oldu Bi anda anlamadım. Çok yoruldum =(

Mastit olmuş olabilir misin? Pazar gecesi aynı bu şikayetlere 39 derece ateş eklendi bende bir de. Antibiyotik kullanıyorum su an...

Aynen benimde öyleydi uyuyup kaliyordu en bastan en bastan soyundurup teninize degerek emerse daha iyi uzun süre emiyor.valla benim emzirmekten sirtim kollarim kirildi. Sagmayi denemediyseniz onu deneyin bide benim sütümü çoğalttı. Bebegim emdikten sonra sağıyorum onlar hepsini bosaltamiyorlar

benim de ikinci ama bu süt olayını oturtmak zor.saglik ocağında hemşire illa göğsünüz sertlesecek diye bişey yok dedi bi umut bakalım. İlk hafta kontrolde güzel kilo almış ama mama çok verdik. Ona bağladım. Bu hafta azaltiyorum mama. Bi de böyle denicem bakalım kilo alımı nasıl olcak

Dikkat ettiysen aynilarini yazdim 2 gundur :))) memedr dolgunluk yok herseyi yedim ictim yok doymuyor mama takviye ediyorum kesinlikle sutum artmiyor neydrn kaynaklandigini anlamadim 3.cocugum bu ama yine de cozum olamadim
koala gibi yapışık yaşıyoruz oldukca yorucu . biraz azalttim mama bakacagim duruma göre

Usuttunuz mu acaba . Ben de hastaneden gelince terliyorum diye ince giyindim çorap giymedim dayak yemiş gibi heryerim ağrıyordu. Şimdi hep hırka yelek çorap kullanıyorum . Terlesem de değiştiriyorum

Usuttunuz mu acaba . Ben de hastaneden gelince terliyorum diye ince giyindim çorap giymedim dayak yemiş gibi heryerim ağrıyordu. Şimdi hep hırka yelek çorap kullanıyorum . Terlesem de değiştiriyorum
Mersin sıcağında patikle geziyorum ama dün ev süpürdüm terleyip soğumuş olabilirim. Birde bebeğimin göbek bağı düşmedi diye sıkıntı ediyordum dün düştü acaba rahatlayınca vücut kendinimi bıraktı diye düşünüyorum. İnşallah geçer çabucak =(. Yanımda kimse de yok şu korona yüzünden. Çok bunalmaya başladım

Bebeğinin burnu tıkalı olan varmı acaba 2 gündür tıkalı fizyoloji serum kullanıyorum arada da cekiyorum ama yinede açılmıyor grip falan mı oldu acaba diye endişeleniyorum

Bu sene serin gidiyo yine de. 10 güne kadar biz de mersine gelcez mersinliyiz ama direk yaylaya . Yazın şehir cook sıcak malesef allah kolaylık versin geçmiş olsun . Vicksle sırtımı falan yaglatiyorum ben üşütünce dinlendirip rahatlatiyo tavsiye ederim

Teşekkür ederim deneyeceğim. Hayırlıca gelin inşallah

Bebeğinin burnu tıkalı olan varmı acaba 2 gündür tıkalı fizyoloji serum kullanıyorum arada da cekiyorum ama yinede açılmıyor grip falan mı oldu acaba diye endişeleniyorum
Bizimki de tıkalı uyurken daha çok belli oluyor serum ve aspirator kullanıyorum ama geçmedi. Belki biz yanlış kullanıyoruz bilmiyorum.

Bizimki de tıkalı uyurken daha çok belli oluyor serum ve aspirator kullanıyorum ama geçmedi. Belki biz yanlış kullanıyoruz bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…