Hickirik hepsinde var her emdiginde hickiriyor sonra sinirleniyor :)))yazik ya bebek olmakta cok zor hickir kaka yapama gaz problemi surekli acikmalar falan zor is
Masallah
Bende merak ediyorum.
Bir kac defa benimkide agladi baya doymuyo sandim sutumde var.
Sagdigim sutlerden verdim biberonla ama doyuyor gunde neredeyse 10 bez degisiyoruz belki daha fazla.
Mama takviyesi falan gerekirse bi kontrolu falan olsun ona gore veririm en son care.
Agladiginda genel olarak sey vardir ya bu cocuk ac algisi
Aslina bebek iste agrisi olur, uykusu sapar falan agliyorlar.
Sütün varsa devamlı emdir sende bekle bence ne kaldı şunun şurasında mamaya zorunlu olmadıkça geçme taraftari değilim tabi herkesin kendi görüşü kendi bebeği benim fikrim bu
Hickirik hepsinde var her emdiginde hickiriyor sonra sinirleniyor :)))yazik ya bebek olmakta cok zor hickir kaka yapama gaz problemi surekli acikmalar falan zor is
Sütün varsa devamlı emdir sende bekle bence ne kaldı şunun şurasında mamaya zorunlu olmadıkça geçme taraftari değilim tabi herkesin kendi görüşü kendi bebeği benim fikrim bu
mamaya karsi diilim yani sütü olur olmaz inaanlarin napcan Allahdan hersey.
Ama anne sutu arttirici caylar damlalar falan kullaniyorum.
Sutum var sukur ama insan her agladiginda acaba ac mi doymuyor mu diye tedirgin oluyor.
Merhaba hayırlı olsun Allah kucagınıza da almayı nasip etsin. Ben gebelik oncesi gunde 7-8 tane icerdim hamile oldugumu ogrendim sonra hemen birakamadim. Kalp atislarini duyana kadar 1-2 tane ictim hatta doktorum icebilirsin dedi fakat zor da olsa biraktim her ictigimde bisey olur mu kaygisi ve ona verebilecegi en ufak zararin benim sacma sapan zevkim yuzunden olacak olmasi fikri birakmami sagladi. Nasilsa dogacak ve zarar vereceksem sadece kendime vermeliyim evlatlarima ve etrafimdaki icmeyenlere degil buna hakkimiz yok. Emzirme bitene kadar da icmeyi dusunmuyorum insallah bu sefer tamamen birakirim.
mamaya karsi diilim yani sütü olur olmaz inaanlarin napcan Allahdan hersey.
Ama anne sutu arttirici caylar damlalar falan kullaniyorum.
Sutum var sukur ama insan her agladiginda acaba ac mi doymuyor mu diye tedirgin oluyor.
Ben sut arttirici cay kullanmama ragmen bebegi doyuracak kadar yok kesinlikle doymuyor antikor olsun diye meme veriyorum doyma kismibi mecburen mama ile hallediyorum baska care yok
Kizlar bebegi gunduzleri huc uyumayan butun gun annesinin kycaginda olan devamli emen ve aglayan var mi yoksa birtek ben miyim oglen 1 den beri uyanik saat 5 bucuk oldu uyumuyor doysun diye kac kere mama verdim emzirdim alti temiz kakasibi yapti gazida yok ama 2 gundur oglen 1 de uyaniyor aksam 7 lere kadar ayakta bukadar uyanik kalmasi imkansiz yani yorgunluktan olmek uzereyim artik sutumde iyice azaldi bu yuzden gece de hep mikir mikir uykusunu bile kucakta uyusun yatagina yatmasin istiyor bayilmak uzereyim artik
Benimkinin doyma problemi.oldugundan henuz kustugunu gormedik ciddi anlamda doymuyor surekli meme ve mama veriyorum hep bir yiyip icme halinde catlayana kadar doymazsa uyumuyor
Ben sut arttirici cay kullanmama ragmen bebegi doyuracak kadar yok kesinlikle doymuyor antikor olsun diye meme veriyorum doyma kismibi mecburen mama ile hallediyorum baska care yok
yulafa basladim ben süt kanallarini aciyormus.
bestlak damlada iyi
Cay olarakda 3 tane ayri cay kullaniyorum.
Dereotunu yogurda dograyip yiyorum.
Bunlar kesinlikle ise yariyor
Duzenli kullaniyorum sut doldugunu hissediyorum sizliyo zaten.
Sabah yulaf ve hummana cay
suya bestlak damlatiyorum.
Oglen lactamil cay
aksamda mesh mi mehs mi ne o marka aldim rezeneli hemde kizi rahatlatir diye onu iciyorum.
Hastanedeki sağım makinası ilk günden beni de parçaladı ama bi 5 günde falan geçti. Zeytinyağı sürüp üstüne göğüs kalkanı kapattım tabi bunları emzirme atleti tuttu.
iyiyim cnm sen nasılsın prenses nasıl. çok iyi anlaşıyorlar şimdilik hep sevmek istiyorlar bebek kardeşim diyor 5 yaşına gircek oğlum.7,5 yaşındakide hamakta uyutuyor bazen kimse o hamakta uyutamıyor onu ama abisinde uyuyor. :))) işim olunca yatırıyorum 5 dakkada uyutuyor abisi.şöyle biirkaç aylık olsa rahatlıcaz bizdede gaz sıkıntısı var akşam huysuz oluyor.adaçayı yağı ile masaj falan yapıyoruz biraz rahatlıyor.