Çok çok haklısın
Hem Cook güzel hem Cook zormuş
Hele 3.cocuk sorma gitsinBana arkadaşlarım "tek çocuk hiç birşey,2 çocuk herşey"derdi hep..
La bi yürüyün gidin derdim..
Ne kadar da haklilarmis :)
Allah yardımcın olsun canım. İki türlüsü de anneyi üzüyor ben beslenemiyor diye üzülüyorum sen derdi ne acaba diye.Bezjni cikar hemen uyanir o canim merak etme bak ben 3 gundur perisanim 10 gunluk bebrk 10 saat hic uyumadan ayakta durdu ve agladi
Dün götürdüm canım. Doktor bana kızar gibi konuştu. Beslenmesi iyi kilo almış evham yapma dedi. Kan tahlili istedi her şeye rağmen sonuçlar güzel çıktı. Senin bebeğin sakin bir sıkıntısı yok dedi. İki haftadır zorla uyandırıyorum resmen canını yakıyorduk ama şimdilerde kucağıma alınca uyanıyor çok şükür. Bir de dil bağı varmış memesini engelleyebilirmiş onu kestirdik.Bence goturmelisin,1 haftalık kontrolde doktorun sorduğu ilk şey,sen mi kalkdiriyorsun kendiliğinden mi kalkıyor oldu. Bir de aglayis sesi oldu.Hırıltı bizde de var,ben de götüreceğim .ama dikakt ettiğim ,derin uykuda çıkartıyor mu o sesi?
Belki bir şey çıkmayacak ama sen en azından o ihtimali elemis olucaksin..
Ağlamayan bebek ilk defa görüyorum o yüzden panik yaptım. Bir de uyandırmakta sorun yaşıyordum. Doktora götürdüm her şey normal dedi. Kan değerlerime bakıldı. Sanırım seninki gibi keyifçi. İnşallah böyle devam eder. Ama sesini özlüyorum arada ağlasa iyi olur.Rahat mı battı anacımtovbe de ağlamasın. Benim oğlum da oyle.23 günluk oldu, paşam keyifçi. Meme emzik gibi hep ağızda, uyanıkken kendi kendine takılıyor, sağa sola bakıyor. Çok nadiren ağlar, o da kokumu aldığı anda susuyor. Karakterleri böyle demek. Dilini ısır nazar deymesin
Allah yardımcınız olsun.. İnşallah bir an önce gaz problemini hallerdesiniz. Milletin lafına bakmayın. Eğer başkalarının dediklerini yapar kulak asarsak hem bizim psikolojimiz bozulur, hem de çocuklarımızın sağlığı bozulur. 9 ay biz taşıdık onları bir anda anneden ayıralım mı? Bebeklerimizin en sakin olduğu güvende hissettiği yer anne kucağı. Bunu onlardan nasıl mahrum bırakırız. Zaten anne de bebeğini her kucağına aldığında bebek kadar rahatlıyor. Ben oğlumu uyandıramadım. 3, 4 saat emzirmeye çalıştım ama uyamdıramadım. Çevremdekiler bırak uyusun bir şey olmaz o acıkınca uyanır dediler. Sarılık olur beslenmesi lazım dedim limon damlat diyen oldu sabah akşam bir çay kaşığı şekerli su ver diyen oldu, yakasına altın bir şey tak sarılık olmaz diyen oldu. Hiç birine kulak asmadım. Ağlaya ağlaya uyandırmaya çalışıp emzirmeye çalıştım. İnanın bir çocuğun ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılayan bebeğin kendi annesi ilk çocuk olsa bile.Biz uyuyamiyoruz kaç saat oldu ayakta gözleri kapalı bildiğiniz uyuyor ama aslında uyumuyorda nasıl bir şey anlamadım neyi var bilmiyorum yüzde 90 gazı çünkü zorluyor çıkaramıyor uyutup yatırıyorum 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor aç değil bağırsak gazını çıkaramadığı gün böyle uyuyamiyor çünkü gün var güzel yatıyor gün var hiç uykusu yok elimden de birşey gelmiyor ins çabuk biter bu gaz olayı bir de sizlerde kusma var mı nerdeyse her emzirme sonrası kusuyor çok nadir kusmuyor normal mi yoksa reflusu olabilir mi bu pazartesi kontrolu var bakalım ne diyecek bir de benim bebeğim yerde hiç durmuyor herkes kucağa alistirmissin muhabbeti yapıyor ya bırakayım da ağlasın mi bir bardak su icemedigim zaman oluyor tuvalete gidemedigim ki yavrum iyi olsun da hepsi geçer ama insanlar sanki ben zevkine öyle yapiyormusum gibi davranıyorlar zaten en fazla 1 yıla ben istesem de o bende durmayacak bugün çok dertliyim galiba bebisler iyi olsun da hepsi geçip gider ins işte en büyük sıkıntı bu gaz olayı kendini kasip uyandirmasi ayaklarını da karnına çekiyor belirtiler gazı gosteriyor böyle sesli sesli çıkardığında o gün rahatız yoksa böyle uykusuz ins akşama çıkarır rahat eder bebeğim
Aynen öyle şükürler olsun bu günlere takmamaya çalışıyorum bendeAllah yardımcınız olsun.. İnşallah bir an önce gaz problemini hallerdesiniz. Milletin lafına bakmayın. Eğer başkalarının dediklerini yapar kulak asarsak hem bizim psikolojimiz bozulur, hem de çocuklarımızın sağlığı bozulur. 9 ay biz taşıdık onları bir anda anneden ayıralım mı? Bebeklerimizin en sakin olduğu güvende hissettiği yer anne kucağı. Bunu onlardan nasıl mahrum bırakırız. Zaten anne de bebeğini her kucağına aldığında bebek kadar rahatlıyor. Ben oğlumu uyandıramadım. 3, 4 saat emzirmeye çalıştım ama uyamdıramadım. Çevremdekiler bırak uyusun bir şey olmaz o acıkınca uyanır dediler. Sarılık olur beslenmesi lazım dedim limon damlat diyen oldu sabah akşam bir çay kaşığı şekerli su ver diyen oldu, yakasına altın bir şey tak sarılık olmaz diyen oldu. Hiç birine kulak asmadım. Ağlaya ağlaya uyandırmaya çalışıp emzirmeye çalıştım. İnanın bir çocuğun ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılayan bebeğin kendi annesi ilk çocuk olsa bile.
Gerçekten anlamiyorum memeyle doymuyor diye mama tajviyesi yapiyirum mamaylada doymuyor 1 haftada yatim kilo mama yedi emmesine ragmen anlam veremiyorum bu aclik nedirAllah yardımcın olsun canım. İki türlüsü de anneyi üzüyor ben beslenemiyor diye üzülüyorum sen derdi ne acaba diye.
Normal bi surecmis bol bol serum kullan dedi kendiliğinden geçermiş gittim dayanamayipBizimki de tıkalı uyurken daha çok belli oluyor serum ve aspirator kullanıyorum ama geçmedi. Belki biz yanlış kullanıyoruz bilmiyorum.
aynen benimki de hep aç sanki ya şu an kundak yapıp uyuttum karnı tok ama emziğini öyle sinirli emiyor ki gören aç zanneder...Gerçekten anlamiyorum memeyle doymuyor diye mama tajviyesi yapiyirum mamaylada doymuyor 1 haftada yatim kilo mama yedi emmesine ragmen anlam veremiyorum bu aclik nedir
Bizimki ne emzik ne biberon istemiyor resmen kusuyor gibi ögüruyo çok tuhaf ilk günler ne güzel emiyordu tekrar alısrmi acabaaynen benimki de hep aç sanki ya şu an kundak yapıp uyuttum karnı tok ama emziğini öyle sinirli emiyor ki gören aç zanneder...
Ben de doymuyor diye üzülüyordum. Az emince uyuyordu 3,5 dk içinde. Sonra uyandırmaya çalışıyordum ama doktor doyuyor bu çocuk zorlama dedi. Kilo alımı iyi ve kaka yapıyor dedi. Biz anneler hep doymuyor gözüyle bakıyoruz sanırım. Seninkinin kilo alımı nasıl?Gerçekten anlamiyorum memeyle doymuyor diye mama tajviyesi yapiyirum mamaylada doymuyor 1 haftada yatim kilo mama yedi emmesine ragmen anlam veremiyorum bu aclik nedir
Al benden de okadar :))))Hele 3.cocuk sorma gitsin
Yok benimki cidden doymuyor zsten.memeyi 2 dk zor emiyor sutum doyurucu degil az geliyor zaten mamayi da ustune 90 ml iciyor icmezse aglama krizlerine giriyor 1 saat sonra bi 60 daha istiyor arada emziriyorum yine anlamiyorum bu nedir boyleBen de doymuyor diye üzülüyordum. Az emince uyuyordu 3,5 dk içinde. Sonra uyandırmaya çalışıyordum ama doktor doyuyor bu çocuk zorlama dedi. Kilo alımı iyi ve kaka yapıyor dedi. Biz anneler hep doymuyor gözüyle bakıyoruz sanırım. Seninkinin kilo alımı nasıl?
Iyi bari emzik emiyormus benimki varsa yoksa biberon kundak bende yaptim gecrn gun sinir krizleti gecirdi ellerini oynatamadi diyeaynen benimki de hep aç sanki ya şu an kundak yapıp uyuttum karnı tok ama emziğini öyle sinirli emiyor ki gören aç zanneder...
Ayrica koca insan gibi hic uyumuyor gunduz full uyanik az ana kucagina koysam agliyor tum gun kucagimda oturuyorum boyle olmuyor yemek bile pisiremiyorum ne yaptiysam uyumuyor suan hala kucagimda ve uyumuyor dun sabaha karsi 4 te uyudu olmek üzereydimaynen benimki de hep aç sanki ya şu an kundak yapıp uyuttum karnı tok ama emziğini öyle sinirli emiyor ki gören aç zanneder...
Bizde de aynı problemler var genelde gaz sıkıntısı olunca ayaklarını çekiyor ve gece sabaha kadar ağlıyor. Rabbim yardımcımız olsun. Bizim de etrafta çok söylenen var kucağa alıyoruz kucağa alıştı salliyoruz sallamaya alıştı. Ağlıyor doymadi mi sütun az mi yok mu azaldı mi insanı o kadar bezdiyorlarki yorgunluk arti bu stresler insan tahammül edemiyor..Biz uyuyamiyoruz kaç saat oldu ayakta gözleri kapalı bildiğiniz uyuyor ama aslında uyumuyorda nasıl bir şey anlamadım neyi var bilmiyorum yüzde 90 gazı çünkü zorluyor çıkaramıyor uyutup yatırıyorum 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor aç değil bağırsak gazını çıkaramadığı gün böyle uyuyamiyor çünkü gün var güzel yatıyor gün var hiç uykusu yok elimden de birşey gelmiyor ins çabuk biter bu gaz olayı bir de sizlerde kusma var mı nerdeyse her emzirme sonrası kusuyor çok nadir kusmuyor normal mi yoksa reflusu olabilir mi bu pazartesi kontrolu var bakalım ne diyecek bir de benim bebeğim yerde hiç durmuyor herkes kucağa alistirmissin muhabbeti yapıyor ya bırakayım da ağlasın mi bir bardak su icemedigim zaman oluyor tuvalete gidemedigim ki yavrum iyi olsun da hepsi geçer ama insanlar sanki ben zevkine öyle yapiyormusum gibi davranıyorlar zaten en fazla 1 yıla ben istesem de o bende durmayacak bugün çok dertliyim galiba bebisler iyi olsun da hepsi geçip gider ins işte en büyük sıkıntı bu gaz olayı kendini kasip uyandirmasi ayaklarını da karnına çekiyor belirtiler gazı gosteriyor böyle sesli sesli çıkardığında o gün rahatız yoksa böyle uykusuz ins akşama çıkarır rahat eder bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?