Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kendi suutnden sur ,acık birak hemen.kapatma. ilk bebeginse ne yapsan yara acı oluyor. Ve memenin siyah yerinin tam.agzina girmesini sagla,makas gibi memeyi sık ,çenesini alttan aç , öyle.ver. zamanla memenin de başı çıktığı için,yara da olmaz.

Bez değiştirine
değiştirine pişik olur zaten geçmiş olsun

Bez değiştirine

değiştirine pişik olur zaten geçmiş olsun
Degistirmeden pisik oldu ben bezdenmi diye dedim daha beter oldu.dr dedi sakin tatli yeme tatli pisij yapar bal recel vs bile yeme dedi bakalim bunlari yemicem

Birde onu denryeyim ama memeyle doymuyor acikinca krize girip memeyi reddediyor memeden once birkac yudumda olsa mama istiyor emdikten sonra da doymuyor yine mama istiyor acaba kan sekerimi dusuyor ki nasil anlarim bunu
Kan şekerinin düşüp düşmediği i nasıl anlarsın bilmiyorum ama emzirme saatlerini düzenleyebilirsin. Daha sık emzir. Emmese de tutsun yeter. Bir yerde okumuştum hem mama hem meme veriyorsanız saatleri düzenli olsun diye. Sabahları mama veriyorsan sonrasında emzir sonra tekrar mama sonra meme... Bir yerde de duydum önce emzir ne kadar tutarsa o kadar kâr sonra mama diye. Eğer kakasını ve çişini yapıyorsa 7,8 bez değiştiriyorsan sıkıntı yoktur bence. Ama yine de içim rahat değil dersen sağlık ocağı ebeni ara bilgi al derim.

Arkadaşlar merhaba ben Perşembe günü doğum yaptim. Doğumdan sonra göğsümü sıkınca böyle çok az beyaz damla(şeffaf su gibi) oluyor. Şimdi bu süt mü acaba? Bilgisi olan var mı? benim hormansal bozukluktan sütüm olmayabilirdi. Doktorum kesin konusmamisti.

Bizde de aynı durum var. Gündüz uykusu gitti çocuğun kucağa almayınca da durmuyor. Etraftan da her gün farklı bir şey duyuyorum. Nasıl olacak bilmiyorum.

evet canim o süt :) sütün bu ara arttıkça koyulaşır rengi ve kıvamı kolostrum olur, mutlaka bebegine vermeye çalış.elinle sağıp kaşıkla vs verebilirsin memeyi tutmazsa ilk zamanlar..

Merhaba.. kasim 2019 annesiyim, bebebk kiyafetleri kullanilmamis emzikler, battaniye anakucagi gibi esyalari ikinci el cok uygun veriyorum, tasiniyoruz ev bosaltiyorum diyelim, ilgilenenler mesaj atabilir, uygulamalardan alisverisimizi yapabiliriz, guvenli olmasi acisindan ( dolap, gardrops, bebekruz, zebramo )

Benimki gündüzün yarısında uyuyor şu an owli kundağa koydum onda deliksiz uyuyor. Kundaksızken hep sallanmak istiyor maalesef. Bu arada yenidoğanların en az 16 saat uyuması lazımmış

evet canim o süt :) sütün bu ara arttıkça koyulaşır rengi ve kıvamı kolostrum olur, mutlaka bebegine vermeye çalış.elinle sağıp kaşıkla vs verebilirsin memeyi tutmazsa ilk zamanlar..
Ay canım gerçekten mi çok sevindim bilgi verdiğin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…