Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bebek banyo sıcaklığını nasıl ayarliyorsjnuz ? Dün bugün bebeğimi yıkadık kayınvalidem saolsun su sıcaklığı iyi dedi ama bana soğuk geldi sabah beri bebeğimin karnı ağrıyor kakalarida yesil ve kokuya döndü usutmus olabilir miyiz ?

üşütme olabilir canım
biz minik bi ufo tarzı ısıtıcımız var onla banyoyu isitiyoruz.soyunma yikama yaglama giyinme hepsi orda hallediyoruz (camasir makinasinin ustune alt acma seriyorum onun üstünde) ve isiticiyi hic kapatmiyoruz icerden cikana kadar..banyodan cikarkende battaniye ile kundak gibi sarıyoruz.. sıcaktan direk cikicak diye..

Yeni doganlarin midesi çok küçük oluyor sütünde az geldiği için yeterli olur minnacık damla sen bol bol emzir bebek sinirlenebilir süt gelmiyoe diye ozamansa memelerini sık ağzına elinle sağ :)
Tamam canım çok teşekkür ediyorum bundan sonra daha çok anteraman yapacağım

Dirsegini suya batir canim yanmayacak sekilde sicak olcak .iliktan bir tık sicak.37derece falan termom etre ile olcersende

En garanti temassız ateş ölçer. 36.5 ile 37 derece ideal

Kızlar bugün bebeğim emerken tıkandı nefes alamadı rengi bile değişti elim ayağım kesildi ne yapacağımi bilemedim çok zor bi durumdu çok çaresiz kaldım eşim o an geldi ve bebeği kusturdu ağlamaya başlayınca basımdan kaynar sular döküldü hayatımın en berbat 30 sny oldu hala etkinindeyim Allahm kimseye ggostermesin

Cok gecms olsun benimkide cok tikaniyor gecrn gun kusarken burnundan tazyikli cikti kusmugu aklim gitti

Canım emzirirken elinle göğsünü makas gibi tut süt çok geldiğinde akışını yavaşlatır

Kizlarr benim oglum gogsumde uyuyakaliyor yere koyunca tekrar acikip agliyor. Hayatim bitti resmen tum gun emziriyorum ne yapsam

Yok benimki cidden doymuyor zsten.memeyi 2 dk zor emiyor sutum doyurucu degil az geliyor zaten mamayi da ustune 90 ml iciyor icmezse aglama krizlerine giriyor 1 saat sonra bi 60 daha istiyor arada emziriyorum yine anlamiyorum bu nedir boyle
ben de sadece biz de böyle sanıorum acaba parazit falan mı var çocukta diye dertlere kaldım doymayan bebek yapmışım 60 ml mama 1 buçuk saat tutuyor beni emiyor yarım saat sonra bir daha istiyor sürekli de bir çene yapma halinde ne zaman uyuyor anlamıyorum sürekli ıkınıyor sıkınıyor uyuyor bir daha başlıyor bir daha uyuyor

dirsegimle bakiyorum yakmayan sicaklikdaysa iyi.
Y.odasinda yikiyoruz ev sicak ebevyn banyo var hemen ordan suyunu hazirliyorum bir de ben file kullanmiyorum onermiyorlar havada oldugundan cocuk usuyor..
kuvetine bisi seriyorum birazda su koyup oyle yatiriyorum icine.
Yatagin uzerine havlusunu onceden serip herseyini hazirlamis oluyorum hemen havluya sarip giydiriyorum.
Oda soguksa ya da banyo vs isiticiyla isitin acik dursun .
banyo sonrasida cok ince giydirmeyin.

ben henuz tirnaklarini kesmedim.
Meme ucu icin lansinoh ve karabas otu kullandim yaralarim gecti.

lactamil anne cayi
hummana anne cayi
rezene tohumu
bestlak damla kullaniyorum ben donusumlu memnunum.

popo icinde sudocrem ve mustela pisik kremi donusumlu kullaniyorum.
Simdilik sikinti yasamadik.
Bezini sık degisiyorun cisi dolsa dahi aliyorum.

Banyo için bizde ısıtıcı açıyoruz ama bilemedim
Dün gece hiç uyumadı yavrum gündüzde uyumamiati gece 11 den 2 ye kadar ağladı emmek istiyor ama karnı tok olması lazım sürekli ikiniyor 20 dk gaz çıkarmaya çalışıyoruz ufak bir gak yapıyor sadevlce daha 16 günlük huyu suyu değişti çocuğumun en son gece emziği tıktık ağzına öle zor bela uyudu ilk 6 hafta emzik yok demiştim büyük konusmiycan enson uyusunsa ne veriyorsan verelim ağzına modundaydim.
Sadece şeyi çözemiyorum benim kızımı gazlı sorunlu yoksa bebek demek bu demek mi ?

Ben kullanıyorum yavrum hemen uyuyor, rahatsız olsa uyumazdı diye düşünüyorım :) dün 1 saat yürüdük slingle bugün de üşenmesem çıkıcam.

Göğüs için hep gümüş kalkan takıyorum, bebek yanlış aldığında acı olduğunda ya da duş sonrası lanolin sürüyorum.
Popo için arada sudokrem sürüyorum önlem amaçlı.
Rezene kimyon lohusalığın ilk gününden beri içiyorum 23 gün oldu doğum yapalı, etkisi var mı yok mu bilmem çünkü hiç bırakmadım :)
Bebek tırnaklarını ilk annem kesti. Ben de bir kez kestim uyurken çıt çıt kolaymış biraz dikkatli olunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…