Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ayyy saka gibi resmen kizimi tarif etmissin emzirip ustune 60 lik mama veriyorum doymuyor diye hemdr saat basi sonrada basliyor ikinmaya kaka da yapamiyor sonra gelsin aglama.krizleri

Küçük bi termometre aldık trendyoldan onu suya atınca ideal ısı göstergesine geldiğinde (37 derece) kullanıyorum suyu ama açıkçası elle de ayarlanabilir ne soğuk ne sıcak tam ılıkken 37 derece oluyo zaten.

Bizde hep oluyor hık diye nefesi gidiyor sonra kızarıyor morarıyor ve kendini salıyor bebek hiç tutamıyor. Çok can sıkıcı bişey o

Aynen lelli o fileye niye para verdim bilmem akıma kapılıp almışım.

Tansu tanyeli bende en basta cok korkuyordum aklim gidiyordu ama alistim.
Her emmede de cok doluysa sutum oluyor.
ya onden azicik sagiyorum ozaman tikanmiyor.
Tikanincada iki kasinin ortasinden yukari dogru parmagimla cekiyorum (hep oyle yapin derlerdi aklimda kalmis) hemen omuzuma alip sirtini sivazliyorum oksuruyo aciliyo nefes almaya basliyor.

Herkese merhaba ben de ucundan mayıs annesi oldum 30 mayısta sezeryan ile doğum yaptım ( önce spinal tutmayınca genel anesteziyle doğum yaptım) bebeklerim 2400 ve 2500gr doğdular şükür küveze girmediler. İkinci gün sarılık değerimiz normal olmasına karşın 5.gün kızımın sarılık değeri sınırda çıktı uzun süre uyumadığı sürekli emdiği halde 2 gün sonra tekrar bakıldı düşmüştü şükür şimdi daha iyiyiz. Sizlerin tecrübelerini okumak çok iyi geliyor başıma gelecekleri görüyorum gerçi çok vaktim olmuyor iki bebek + 4 yaşında kızım var. Şükür kayınvalidem burada en azından yardımcı oluyor eşim de babalık izninde rahatız o başlayınca zor olacak ama hala sezeryan ağrılarım da geçmedi onlar geçse en azından daha rahat olacağız bu arada ikiz bebek bakmak çook zormuş hep erken mi doğarlar ya küveze girerkerse diye düşünmekten bu günleri düşünmemiştim ama gerçekten çok zor. Yine de çok şükür bu günümüze sağlıklı olalım da gerisi gelip geçiyor

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Zordur tabi ikiz, her güzel şeyin bir zorluğu var işte. Sağlıkla büyüt bebeklerini

Kızlar mesajlarınız için tsk ederim , burun tıkanıklığı benim gibi yasayan varsa doğal deniz suyu olan tonimer i doktorum bugün önerdi ama o burun spreyi fotoğrafını alta bırakıcam ilk sıkışımda burundan cıktı aspratorude plastik hiç rahatsız olmadan çektik sadece hiriltimiz kaldı genizde oda zamanla geçicek inanıyorum tavsiye ederim çok memnunum

Eklentiler

• IMG-20200607-WA0002.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 34
Kizlarr benim oglum gogsumde uyuyakaliyor yere koyunca tekrar acikip agliyor. Hayatim bitti resmen tum gun emziriyorum ne yapsam
Emzirdikten sonra dik tut agzindan gazini cikarsin, sonra yatir. Acikmiyordur o. Gazini cikaramayinca oyle olur bebekler uykuya dalamaz

Kızlar merhaba. Doğuma az kaldı normal olduğu için günü tam belli değil. Bnde yarın son kez kuaföre giderek ağda yaptirayim dedim ama bikini bölgesinde sivilce benzeri bir şişlik çıktı biraz da büyük. Beze gibi. Sizce gideyim mi yoksa daha kötü olur mu ağda ile

Ayyy saka gibi resmen kizimi tarif etmissin emzirip ustune 60 lik mama veriyorum doymuyor diye hemdr saat basi sonrada basliyor ikinmaya kaka da yapamiyor sonra gelsin aglama.krizleri
artık durumu kabullendik beslenme saatleri dışında çene yapmasın diye otomatik salıncak aldık bakalım hanımefendiye nasıl olucak doktorlara mı götürmedim ultrasonlar mı çektirmedim 18 günlük haliyle bizi hizaya getirdi yani kara kara bu mama masrafıyla nasıl başedicez diye düşünür olduk

Ben kullanıyorum yavrum hemen uyuyor, rahatsız olsa uyumazdı diye düşünüyorım :) dün 1 saat yürüdük slingle bugün de üşenmesem çıkıcam.

peki hangi pozisyonda taşıyorsun canım? YouTube dan bayağı izledim yenidogan icin olan pozisyonlari ama bilemedim hangisi en rahat bebiş için

Canım anneler sizin bebekleriniz sizi ortalama kaç dakika emiyor. Benim bebeğim 25 günlük en fazla 3 saat emzirmeden duruyorum. Ama her emmede en fazla 25 dk emiyor. 25 dakika süt sağdığımda 60 cc anca süt çıkıyor bu da baya az geldi bana. Bebeğimin doyup doymadığını nasıl anlayacağım

10 dk

makinanın 60 ml çıkardığının bebekler nerdeyse 2 katı çıkarır, makinadan daha kuvvetli cektikleri için.
en iyi yolu kakali bezi sayısı ve kilo alımı?
bunlar yolundaysa sıkıntı yapma canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…