Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kızlar kilo verebildiniz mi doğumdan sonra?
ben totalde 11 kilo almistim, sadece 5 kilocuk gitti doğum sonrası.. sütüm etkilenmesin diye boğazımdan kismiyorum tabiki ama bu halimden de hiç hoşnut değilim
bir düzen oturtamadim, saatli yiyebilsem ve ara öğün yapabilsem aslında düzene giricek belki metabolizma..ama bebisle hele ki huysuz bebisle imkansiz :)
bu arada yeşil erik ve karpuz yiyormusunuz?
gaz yapar mı bebise ?

Ozaman ben oleyim 27 kilo aldim 10 kilosu gitti

Fırsat bulursanız sağın çok sertleşmeden. ılık duşta masaj yapın. Bi de hergün 6-7 bez çişçıkıyor ve kaka yapıyorsa doyuyordur. Doymayan çocuk ağlar zaten benimki doymayınca ortalığı yıkıyor valla

benim de kalan 6 kg var bir de emzirme özellikli çok az giysim var. kilolu olduğum için alışveriş yapmak bile istemiyorum...ayrıca koronadan dolayı mağaza da gezemem...öyle bi mutsuzluk oluyor bana...

Cnm bwnimde bugun 40 cikiyor 10 kilo verdim ekstra bisi yapmadim ama az ve sık yiyorum sutum etkileniyor yemezsem 4 kilo kaldi hamilelik oncesi ama ben 68 falana dusmek istiyorum. Yani yanina badem al ceviz al kuru kayisi al galeta al illa kucuk ara ögunler.yap bol su ic.gene sende az kilo almissin.
Karpuz yiyorum ama eksi sut keser erik yemedim.yesemde gazli yemesemde gazli

Kızlar biz de 1. ayımızı doldurup 3050 gr yi gördük çok şükür.Beslenmesi iyi dedi dr. Arada burnuna serumfizyolojik verecekmişiz tıkanmasın diye. Bebek bakmak zormuş gerçekten gece emzirmeleri ve uykusuzluk vurdu beni.. gazımız var bazen memeden bile çıkıp ağlıyor sonra zor tutuyor memeyi sonra aç olduğu için ağlıyor falan bi gaz döngüsünde aslında gaz damlası da verioruz. gece çok ağlamıyor ama emerken gaz gelirse çok huysuzlanıyor...çok üzülüyorum gazdan acı çekiyor yüzünü buruşturuyor falan kıyamammm

ekşi yeşil erik çok tükettim bu aralar
aman ha yemeyim ben artık.. ne güzel kilo veriyorsun kalani da verirsin rahatlıkla maşallah

benim de kalan 6 kg var bir de emzirme özellikli çok az giysim var. kilolu olduğum için alışveriş yapmak bile istemiyorum...ayrıca koronadan dolayı mağaza da gezemem...öyle bi mutsuzluk oluyor bana...

duygularıma tercüman oldun..evin içinde bir şekilde idare ediyorum ama dışarı çıktığımda zorlanıyorum..alsam bu sefer zayıflayınca boşa gidecek..internetten bir tane kot aldım ,normalde 36 bedendim, 40 aldım düğme biraz zor kapandi ama oldu..6 kilo 2 beden nasıl farkettirir anlamadım gitti..benim kalan kilom basen ve göbekte kalmış en zor eriyen bölge simdi milli formam gibi o kot pantolon ile idare edicem mecbur..

Ben gebelikte 8 kilo almıştım bir hafta sonrası 6 kilo vermiştim 15 günlük olduğunda 8 kilonun hepsi gitmişti. Asla yemeden kısmadım aksine süt olsun diye çok yedim. Bünye meselesi bence. Ben yeşil erik de yiyorum karpuz da oğlumun gazı var ama fazla değil. Huzursuz bir bebek değil

ilk gebeligimde 16 kilo alip ,20 kilo vermiştim
yaşlandım sanırım, eskisi gibi gitmiyor kilolar

5 kilo az geldi bana, dogumda 8-10 kilo gider genelde. Ama zaten cok kilo almamissin hamileyken, bebis 6 aylik olmadan verirsin.
Hemen her yiyecek gaz yapabilir en kesin cozum gaz ilaci kullanmak

ekşi yeşil erik çok tükettim bu aralar
aman ha yemeyim ben artık.. ne güzel kilo veriyorsun kalani da verirsin rahatlıkla maşallah
Sagol.cnm daha verilir kilohic simdi onu kafaya takma .zaten cok kilon yokmus senin cnm

Hanımlar konu açmaktansa size sormak istedim. Kuzenimi doğuma aldılar. Annesi yok kaynanasıda özel bi sebepten dolayı yanında kalamıyo bu yüzden ben kalıcam yanında refakatçi olarak. Ama daha önce hiç kalmadığım için bilmiyorum ve evli çocukluda değilim hiç anlamam doğum işlerinden. Refakatçi ne yapar. Yani sizin neye ihtiyacınız oldu. Neler beklediniz. Bu arada diğer kuzenimde görmek için gelmek istedi hatta çiçek vs falan alalım dedi. Aklımıza başka bişe gelmedi ne alabiliriz ona hediye yada ne yapabiliriz iyi hissedebilmesi için. Çünkü insan böyle zamanlarda yanında annesini arar onun yokluğunu hissettirmek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Canım belli haftalarda büyüme atakları oluyor o zaman hem biraz daha huysuz hem de çok emmek istiyorlar. Görselini attım oradan bak istersen o haftalardaysanız normaldir

Çiş dediğiniz gibi bir sorunumuz yok kakasını da 3 günde bir aynı gün 2 kere dolu dolu yapıyor son iki defadır. Ama ağlama yok memeden sonra da uykuya dalıyor ama çabuk uyanıyor o yüzden kafam çok karışıyor

Ustunu giymesine yardim edin. Emzirecegi zaman bebegi getirin goturun. Meyve suyu cay gibi ihtiyaclarini alin kantinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…