kızlar göğüs ucum bembeyaz yıkayıp silince çıkmıyor, tırnakla kazımak lazım anca ,canimi yakio o da ..napim neyle silsem can yakmadan çıkar? süt kuruyup kalmış orda.bu arada emzirmiyorum sağıp veriyorum..cocugun ağzı değmiyor yani..
2 gundur iyidik gaz surubu iyi gelmisti fakay simdide kaka yapamama basladi saatlerdir hic susmadan agliyor delirmek uzereyim yarim fitil attim biraz yapti kaka ama hala ikiniyor dizlrrini karnina cekip birakiyor
kızlar göğüs ucum bembeyaz yıkayıp silince çıkmıyor, tırnakla kazımak lazım anca ,canimi yakio o da ..napim neyle silsem can yakmadan çıkar? süt kuruyup kalmış orda.bu arada emzirmiyorum sağıp veriyorum..cocugun ağzı değmiyor yani..
Kızlar merhaba, uzun zamandır giremedim, geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir. Benim oğlumda bugün 36 günlük oldu zaman çabuk geçiyor.. 40ı geliyo lohusalık bitiyo derken yeniden başlıyo sanki, sürekli depresifim üzerimde bi mutsuzluk var atamıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Eve geldiğimizden beri kestim süt ve yumurtayı ama kek fln yiyorum tabi kakası hiç değişmedi
Kakalari böle sümüksü mu demek oluyor ? Normal kaka nasıl bilmiyorum doktor kokusuz olmalı dedi sadece
1 ayını dolduranlar kalça ultrasonu ve göz muayenesine gittiniz mi? Devlete gidenler randevuyu sadece çocuk doktoruna mı aldı yoksa ayrı ayrı kalça ultrasonuna, göze, çocuk doktoruna mı aldı? Süreç hakkında bilgi verirseniz sevinirim
1 ayını dolduranlar kalça ultrasonu ve göz muayenesine gittiniz mi? Devlete gidenler randevuyu sadece çocuk doktoruna mı aldı yoksa ayrı ayrı kalça ultrasonuna, göze, çocuk doktoruna mı aldı? Süreç hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Kalca ultrasonu icin 2 ay bitimi getircez ama virüs nedeniyle 4.aya kadar müsade var dedi hemsire hanim gözde 1 ay icinde denilmisti ama verdikleri listede uzatilabilir diye not duşulmüs birde dogum sonrasi hastaneden cikmadan hemsireler ön bilgi verdiler listeyle birlikte
Ben de ilk kontrolünü özelde yaptırdım. 1 aylık olunca kalça ultrasonu ve göz muayenesine de randevu alın dediler. Maddi olarak bizi zorlayacağı için devlete gitme kararı aldık