Merhaba anneler kızımın dili beyaz beyaz internet ten okudum mantar miş.annem dilini karbonat ile temizleyelim diyor sizde de olan var mı? okuduğumda karbonat yaydirir da diyor.bikav gündür huysuz acaba ondan mı
Merhaba anneler kızımın dili beyaz beyaz internet ten okudum mantar miş.annem dilini karbonat ile temizleyelim diyor sizde de olan var mı? okuduğumda karbonat yaydirir da diyor.bikav gündür huysuz acaba ondan mı
merhaba canim aft olmustur bebeginin agzi emzirirken meme ucunu daha temiz tutmaya çalış malum havalarda isindi.Benim kaynanam batil bir inanç olarak sicak cay kahve icersen olur diyorama alakasız hijyene dikkat edince olmuyor
Temiz bir tülbente kaynar su Çek sık ılıyınca bebisin agzinin icini nazikçe temizle duzelecektir
Kizlar 2 gundur faciayi yasiyorum resmen bebisim asiri sinirli yapi olarak 2 gundur dehset sekilde agliyor hani aglamanin otesine gectik artik sinir krizi falan geciriyor morarana kadar agliyor uyumuyor 2 dk uyudugunda yerine yatirsam tekrar cigligi basiyor assssla susmuyor sabaha kadar 5 dk gozumu kirpamadim ne oluyor anlamadim kaka yapamiyor diye kucuk bir fitil attim yapti kakasini gecr ama aglama krizi bitmedi bayilmak uzereyim artik gaz surubu da kullanıyoruz hatta daha once demistim emmiyor neredeyse sirf mama aliyor diye artik memeye de dondu mamayi cok az aliyor
Dün yeşil kakadan sonra dayanamadım doktora gittik doktor son günlerde yediklerini sordu domates hassasiyet yapabilir dedi bir hafta domates salça ve türevi yeme dedi sonra tekrar konuşalım nursey Harvey ise yaramadı deyince onu kullanma dedi biogai verdi smdi onu deniycez ins şifa olur kizima .
Kızımın yeni huyuda maks yarım saat uyuyor ama memede daha uzun uyuyor daha 20 günlük bebe 20 farklı huy edindi hiç duzenliligi yok çocuğun
Kizlar 2 gundur faciayi yasiyorum resmen bebisim asiri sinirli yapi olarak 2 gundur dehset sekilde agliyor hani aglamanin otesine gectik artik sinir krizi falan geciriyor morarana kadar agliyor uyumuyor 2 dk uyudugunda yerine yatirsam tekrar cigligi basiyor assssla susmuyor sabaha kadar 5 dk gozumu kirpamadim ne oluyor anlamadim kaka yapamiyor diye kucuk bir fitil attim yapti kakasini gecr ama aglama krizi bitmedi bayilmak uzereyim artik gaz surubu da kullanıyoruz hatta daha once demistim emmiyor neredeyse sirf mama aliyor diye artik memeye de dondu mamayi cok az aliyor
Kızlar sütüm yok diyenler için yazıyorum. Bir kere öncelikle süt olayı tamamen psikolojik sütüm yok diye karamsarlığa kapılırsanız varsa da biter. O yüzden süt konusunda hep pozitif olun lütfen. Sonrasında ise süper bir tarifim var. 2,5 su bardağı suyu kaynatın içine 7 yemek kaşığı dut kurusu ekleyin kısık ateşte 10 dk kaynatın 1 bardak kadar su çıkacak o suyu için. Tek seferde içmeyin isterseniz ikiye bölün süper süt yapıyor. Şifa olsun miniklerimize süt olsun inşallah
Canım benim ilk kızımda öyleydi bazı bebekler dünyaya uyum sağlamada sıkıntı yaşarmış o yüzden de bu durumlar yaşanabilirmiş. Kendini güvende hissetmek istiyordur kuzucuk senin kokunu istiyordur. Bir an önce geçer inşallah
Merhaba hanımlar oğlum 41 günlük oldu bugün. 1. ay kontrolünde gelişimi kilosu her şeyi iyiydi çok şükür. Önceden tek göğüsle doyuyordu ama son birkaç gündür göğüslerim sanki yeterince dolmuyor gibi hissediyorum ve ikinci memeyi veriyorum bazen çünkü çok sertleşmiyor önceki gibi hafif yumuşak kalıyor. Acaba doyuyor mu diye düşünüp duruyorum. Çok sık emmek istiyor, doymadigi için mi acaba? Geceleri daha dolu oluyor sert oluyor. Ne düşüneceğimi bilemedim
Merhaba hanımlar oğlum 41 günlük oldu bugün. 1. ay kontrolünde gelişimi kilosu her şeyi iyiydi çok şükür. Önceden tek göğüsle doyuyordu ama son birkaç gündür göğüslerim sanki yeterince dolmuyor gibi hissediyorum ve ikinci memeyi veriyorum bazen çünkü çok sertleşmiyor önceki gibi hafif yumuşak kalıyor. Acaba doyuyor mu diye düşünüp duruyorum. Çok sık emmek istiyor, doymadigi için mi acaba? Geceleri daha dolu oluyor sert oluyor. Ne düşüneceğimi bilemedim
Benim.kiz saat basi emiyor birde ustune mama iciyor dr mamayi abartmadan verin memeyi her istediginde verin dedi gecr uyuyunca sut artar dinlenmek onemli