Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İnşallah bu kez kucağınıza alırsınız evladınızı.

Bana da bir tanıdık arkadaş nescafe götür hemen tuvalete çıkarıyor demişti

Yazdığınızdan kendinizin 11 yaşında iken olduğu anlaşılıyor yine de kızınızdır diye tahminde bulundum ama cümle gidişatı açısından tereddüt ettim bi kaç kez okudum
Evet cümle biraz düşük olmuş

Normal zamanda bagsuru ve fissuru olan biri olacak lifli şeyler yiyin hatta bu hafta sadece sıvı ile beslenin normalde ben leğene sıcak su yapıp içine oturuyordum o baya rahatlatıyor ama hamilelikte olur mu bilemedim :/
Birde zeytinyağına sabah kahvaltıda ekmek banıp yemek suyun içine kuru kayısı koyup o suyu sabah aç karna içmek deniyebilirsin canım
Birde alafranga WC tercih etme alaturka dene eğer imkanın yoksa alafranga da yaparken ayaklarının altına birşey yok kucuk tabure gibi

Kötüyü çağırmak yok artık iyi dusuncez iyi olacak :)
Allah dualarınızı kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım içini ferah tut benim de kanama alanı vardı bol dinlenme ve iğnelerle geçti bol bol dua et

Canım içini ferah tut benim de kanama alanı vardı bol dinlenme ve iğnelerle geçti bol bol dua et
Öncelikle çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Bugün tekrar başka bir doktora gittim artık iğneden mi yatıp durmaktan mı kanama alanı vs. görülmedi. Bebek de gününe uygun çıktı. 1,27 cm olmuş sıpa. Ya doktor seçmek ne kadar zor... Biri hiç ilgilenmiyor, biri korkutup duruyor. Tamam olabilecek kötü şeyleri de göz önünde bulunduralım ben de onu istiyorum ama her seferinde de ağlayarak çıkmayayım değil mi? Bakalım bugün buradaki arkadaşın(adını hatırlayamadım, üzgünüm) tavsiyesiyle Cem Beye gittik, o biraz rahatlattı. İnşallah böyle devam eder.

Aynı sorin bende varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…