Bu arada bende 6+2 gözüküyorum Allah nasip ederse inşallah Mayıs annesi olurum. Daha önce 22 haftalık erken Doğum yaptığım için korkuyla karışık endişelerim var Rabbim isteyen herkese sağlıklı hamilelikler geçirmeyi ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Yazdığınızdan kendinizin 11 yaşında iken olduğu anlaşılıyor yine de kızınızdır diye tahminde bulundum ama cümle gidişatı açısından tereddüt ettim bi kaç kez okudum
Doğumda tuvalete çıkmadan ve gaz çıkarmadan hastaneden çıkmana izin vermiyorlar ya. Bi tanıdığımız demişti ki yanında muhakkak kayısı hoşafı götür. Millet tuvalete çıkıp gaz çıkarmak için koridorda yürüyordu mesela. Ben hiç yürümeden halletmiştim o işleri. Kayısı hoşafı diyene çok dua ettim, çünkü yürüyecek değil ayakta duracak halim yoktu ağrıdan.
Yazdığınızdan kendinizin 11 yaşında iken olduğu anlaşılıyor yine de kızınızdır diye tahminde bulundum ama cümle gidişatı açısından tereddüt ettim bi kaç kez okudum
Kızlar feci kabız olmuşum afedersiniz
Araştırdım, hamilelik öncesi kabızlığa yatkın olanlar hamilelikte kabızlık çekerler yazmış
Az önce popişim kanadı çok üzüldüm çatlak sanırım napıcam bilmiyorum. Sabah zeytinyağlı süt içiyorum yok umrunda olmadı. Allah yardımcımız olsun
Normal zamanda bagsuru ve fissuru olan biri olacak lifli şeyler yiyin hatta bu hafta sadece sıvı ile beslenin normalde ben leğene sıcak su yapıp içine oturuyordum o baya rahatlatıyor ama hamilelikte olur mu bilemedim :/
Birde zeytinyağına sabah kahvaltıda ekmek banıp yemek suyun içine kuru kayısı koyup o suyu sabah aç karna içmek deniyebilirsin canım
Birde alafranga WC tercih etme alaturka dene eğer imkanın yoksa alafranga da yaparken ayaklarının altına birşey yok kucuk tabure gibi
Bu arada bende 6+2 gözüküyorum Allah nasip ederse inşallah Mayıs annesi olurum. Daha önce 22 haftalık erken Doğum yaptığım için korkuyla karışık endişelerim var Rabbim isteyen herkese sağlıklı hamilelikler geçirmeyi ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
İyi akşamlar, beni 4.5 sonuçla Euthyrox 25e başlattılar. Daha önce 50 kullanmıştım. Bir ay sonra tekrar tahlil yaptırmamı söylediler. Bugün bebek ve kalp atışı görüldü ama doktorum çok daha çok küçük acele etme dedi ve dinletmedi. Kanama alanı gördü. İğne başladık, bir hafta da rapor verdi. Zorlu bir süreç bekliyor beni. Hayatımda da bazı olumsuzluklar baş gösterdi çok stresliyim. Bana dua eder misiniz?
Öncelikle çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Bugün tekrar başka bir doktora gittim artık iğneden mi yatıp durmaktan mı kanama alanı vs. görülmedi. Bebek de gününe uygun çıktı. 1,27 cm olmuş sıpa. Ya doktor seçmek ne kadar zor... Biri hiç ilgilenmiyor, biri korkutup duruyor. Tamam olabilecek kötü şeyleri de göz önünde bulunduralım ben de onu istiyorum ama her seferinde de ağlayarak çıkmayayım değil mi? Bakalım bugün buradaki arkadaşın(adını hatırlayamadım, üzgünüm) tavsiyesiyle Cem Beye gittik, o biraz rahatlattı. İnşallah böyle devam eder.
Kızlar feci kabız olmuşum afedersiniz
Araştırdım, hamilelik öncesi kabızlığa yatkın olanlar hamilelikte kabızlık çekerler yazmış
Az önce popişim kanadı çok üzüldüm çatlak sanırım napıcam bilmiyorum. Sabah zeytinyağlı süt içiyorum yok umrunda olmadı. Allah yardımcımız olsun