İstanbul’da yaşayanlara kendi doktorumu önerebilirim. Önceki hamileliğim çok riskliydi. Plasenta previa totalis vardı ve normal doğum yapmak ölüm demekti. Sezaryen doğum da risklerle doluydu. Doktorumun sayesinde başarılı bir Doğum yaptım. Rahmimi bile kaybedebilirdim. Onun sayesinde şimdi yeniden bebek sahibi olmaktan bahsediyorum.
İstanbul’da yaşayanlara kendi doktorumu önerebilirim. Önceki hamileliğim çok riskliydi. Plasenta previa totalis vardı ve normal doğum yapmak ölüm demekti. Sezaryen doğum da risklerle doluydu. Doktorumun sayesinde başarılı bir Doğum yaptım. Rahmimi bile kaybedebilirdim. Onun sayesinde şimdi yeniden bebek sahibi olmaktan bahsediyorum.
Bende 2 haftadır doktora gidip geliyorum
Doçent doktor olacak bana en başta mol gebelik gibi gözüküyor diyerek korkuttu . Demem o ki kimse daha başlarda boşuna strese girmesin 1 hafta boyunca ağladım . Daha önce yaşadığım erken Doğum sonrasında bu . Allah’a şükür 6+2 de kalp atışını duyduk dün . Allah’a sığınıp beklemekten başka çaremizde yok zAten . Doktorlar alışmışlar hemen olumsuz şeyler söylüyorlar emin olmadan
Acele ediyoruz biraz doktora gitmek icin sanki. Sabredip beklesek 7. Haftayi falan bunlari ysamiycaz aslinda. Doktorlarda artik hayata olumsuz bakmaya basliyolar galiba direk olumsuz giriyolar. İlk gebeligimde esim testin fotosunu doktora göstermis silik bi cizgiydi daha. Dis gebelik olabilir hemen sevinmeyin demis teste bakarak sadece test fotosuyla yani
Icini ferah tut kotuyu cagirma cnm olucakla ölecege care yok sonucta ben olsam hemen bakttrm herhangi bir dusuk riski icerde bir kanama da ilac serum vs toparlanabilir
Düşük riskinde ağrı sizi çok oluyor.Boş gebelik olabilir.Ona da yapacak bir şey yok.Gitsem,kese var ve bebek yoksa geç döllenme olabilir biraz daha bekleyelim derler.Bir dahaki randevuya kadar zaman geçmek bilmiyor öyle bir durumda.Cunku 5 yıl önce boş gebelik de yaşadım.O yüzden umut etmek istediğimden bekliyorum.Rabbime sığınıyorum.Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim bu arada.
Merhaba kızlar pek giremedim yüzü geçmis sayfa okuyamadim o yüzden. Herkes iyidir umarım. Benim bugun randevum vardı. 6+3 dedi. Kalp atışını dinledim. Progestana 9. Haftaya kadar devam dedi. Bir dahaki muayene 5 hafta sonra.