Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sat 19 ağustos.Bugun 5+5'im.Doktor randevum 7+0'da olacak.Bir yandan beklemek istiyorum, bir yandan içim içimi yiyor,sabredemiyorum.Haziranda kimyasal gebeligim olmuştu.Tekrar kimyasal gebelik olur veya gittiğimde keseyi göremem diye endişe ediyorum.Kan testi yaptırmaktan bile korkuyorum değer düşük çıkarsa diye.Umarim her şey yolundadır.Agrim,sizim yok şu an.En azından dış gebelik endişem yok bu yüzden.Umarim hepimiz bebeklerimizi kucaklarimıza sağ salim alabiliriz.

Acıbadem hastanesindeki Cem bey mi?

Icini ferah tut kotuyu cagirma cnm olucakla ölecege care yok sonucta ben olsam hemen bakttrm herhangi bir dusuk riski icerde bir kanama da ilac serum vs toparlanabilir

Günaydınn, buralar bombos kaldi resmen kaybolma öyle ortaliktan

Günaydın hepinize bu arada koç Üniversitesi hastanesine gideniniz var mı?Orada önerebileceğiniz bir doktor var mı? Henüz sabit bir doktorum yok maleseff

Bende 2 haftadır doktora gidip geliyorum
Doçent doktor olacak bana en başta mol gebelik gibi gözüküyor diyerek korkuttu . Demem o ki kimse daha başlarda boşuna strese girmesin 1 hafta boyunca ağladım . Daha önce yaşadığım erken Doğum sonrasında bu . Allah’a şükür 6+2 de kalp atışını duyduk dün . Allah’a sığınıp beklemekten başka çaremizde yok zAten . Doktorlar alışmışlar hemen olumsuz şeyler söylüyorlar emin olmadan

Cidden ya amaçları ne acaba bana da yok bebek gözükmüyor yok dış gebelik olabilir yok sezeryan dikişine yapışık olabilir insan sevinemiyor bile hep soru işareti Korkarak gidiyoruz doktora Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

kızlar merhabalar çok aktif giremiyorum koşturmaktan
bende çarşamba kan verdim tüm değerlerim güzel şükürler olsun depolar dolu çeksin bakalım depoları minişim
bugün 6+1 iz ve çarşambaya randevu aldım inşallah kalp atışını duyarım yoksa kasıma kalacak çünkü
ekim 11 de de oğluşumun 3 yaşı var zaman su misali gerçekten
umarım herkes iyidir
bende de kasık ağrısı karın şişliği ve kabızlık mevcut sadece folik asite devam ediyorum
mide yavaştan başladı bulantı öğürtü haftaya tam tutacak sanırım iş yerinde çok zor oluyo hem milletten sakla hem koşa koşa yetişmeye çalış lavaboya

Ohhh missss hepimiz iyi olalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…