Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Inşallah hayırlı haberler al cnm
Bol şans canım. İyi haberlerle dön. Dualarım seninle.
Çok güzel haberle dönünüz inşallah
A adrenalin_6784 YokoOno 7 78kova Allah razı olsun hepinizden, dr.dan çıktım çok şükür kalp atışını gördük şu an çok küçük o yüzden doppler dinletmek istemiyorum her şey yolunda kese düzgün yolk sac var kalp atışı görülüyor dedi.Hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi.

Merhaba kızlar topiginiize bende katıldım bu 3.denemem tup bebeğe 2kere bayan dr. Yaptırdım 3.cüde dr.degistirdim ablamin dr.yaptirdim erkektii ama işinde çok iyi 2cide dış gebelik yaşadim 1sene sonra yani 12.eylülde 3tüp bebeği yaptırdım 24.09.19 12.günümdü 88.26 çıktı sonucum 27.09.19 14 günüm 580.08 cktim 14 gün sonra kntr gtcem. Rabbim hakkımızda hayrlısını versin

Hayirli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin

Gözünaydın canım

Gözünaydın canım. Hayırlı olsun

Merhaba canım naptın tekrar kan verdin mi? Ben sağlık ocağında cuma günü kan verdim ama bazı düzenlemelerden dolayı gitmeyebilirmiş tahlile
40 çıktı iki gün önce canım. Sonra da idrar testi yaptım baya koyulastı. Gitmemek ne demek ki? Hastanede mi vermen gerekcek

40 çıktı iki gün önce canım. Sonra da idrar testi yaptım baya koyulastı. Gitmemek ne demek ki? Hastanede mi vermen gerekcek
Aynen canım öyle hastanede ver dediler ama işe yetişmem gerekti gidemedim. Ben de idrar testiyle takip ediyorum koyulaştı baya. İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

Benim doktorum progestana gerek yok dedi. İlk gebeliğimde kalp atışını duyana kadar devam etmiştim hep

Merhaba herkese
Tshim yüksek çıkmış
Pazartesi dahiliyeye gorunecegim
Hap kullanmam gerekecek
Bu arada çok şişkinlik ve gaz var bende de

Canım ben ilgilenebilirim Avrupa yakasında mı?Hangi hastanede?

Gözünüz aydın darısı başımıza

Hoşgeldiniz hayırlı olsun

benim doktorumda bana sagdan yumurtlamissin diyip gulumsedi kiz olma ihtimalimi oluyormus oyle olunca

Sağdan yumurtlama erkek derler ama usg fotoğrafında kesede sağa tutunmuş bebek normalde sola tutunmuş oluyor, sağdan yumurtladığını nasıl anlamış başka bir şey demedi mi?

Canım ben ilgilenebilirim Avrupa yakasında mı?Hangi hastanede?
Avrupa yakasında çocuk doktoru tavsiye edebilirim. Ben Anadolu yakasında oturuyorum. Çocuk doktoru için Avrupa yakasına geliyorum. Çünkü çok iyi bir dr. Kadın doğum doktorum ise Koşuyolu’nda. Kendisi gibi bikaç doktorla muayehaneleri var. Anlaşmalı hastaneleri var. Doğum için onlardan birini seçiyorsun bütçene göre.

Kısa bir süre de olsa hamilelik heyecanını yaşamak güzeldi.Korktuğum başıma geldi.Şu an düşük yapıyorum.Ben alamadım ama inşallah sizler sağlıkla kulağınıza alırsınız bebişlerinizi. Sağlicakla kalin.

Aynen canım öyle hastanede ver dediler ama işe yetişmem gerekti gidemedim. Ben de idrar testiyle takip ediyorum koyulaştı baya. İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Evet canım koyulastıysa dert etme iyi olcak inşallah her sey. Benim belirtilerm basladı. Ağzımda sekerli bi tat var ve mide yanmam var. Sende bişey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…