Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
benim özellikle çok hareket edince hem belim kasıklarım ağrıyor bazen. normal mi? sizde de oluyo mu?

Evet canım koyulastıysa dert etme iyi olcak inşallah her sey. Benim belirtilerm basladı. Ağzımda sekerli bi tat var ve mide yanmam var. Sende bişey var mı?
Amin canım inşallah
Yumurtlamadan hemen sonra karın ve kasık ağrım başlamıştı hala az da olsa devam ediyor. Ağzımda garip bir tat var, koku hassasiyeti, göğüs ağrısı, sağ kasıkta ara ara batma, üşüme, adet gününden sonra başlayan akıntı. Ne çok belirtim varmış yaa yaza yaza bitiremedim.
Senin ilk bebeğin mi canım?

Çoğu bende de var :) bu sabah uyandığım ağzım şeker yemiş gibiydi

Evet benim ilk :)) senin

Günaydın herkese
Normalde ben de kabızlık sorunu yaşarım ama şimdi hiç olmuyor. Balık yağının etkisidir diye düşünüyorum

Ben dün direk içtim bugün güzel etkisini gösterdi çok sevindim

Edit: şimdi aklıma geldi dün çok sayıda acı biber turşusu yedim o da barsaklarımı çalıştırmış olabilir.

Evet benim ilk :)) senin
Benim ikinci olcak inş canım oğlumu 2018 mayısta kucağıma aldım hayırlısıyla bu bebeğim de mayısta doğacak sezaryen olduğum için. Aralarında 2 yaş olacak biraz zor ama yaşım ilerlemeden olsun istedim. Ne zaman doktora gideceksin? Ben haftaya cumartesi mi gitsem diyorum her şey daha net olur _Joey_

Ay ne kadar güzel allah bağışlasın :) yine sezaryen mi düşünürsün?

Selam kizlar bende 6 hftaligim ilkinin kalbi durdu ic camasirimda beyaz akinti oluyo normal mi sizde de oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…