Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
canim benim rabbim insallah saglikli bir gebelik nasip eder uzulme daha gec degil rabbim ne zaman ol derse olur cok gecmis olsun yavruna hayirlisiyla kavusman dilegiyle..

Herkese merhaba! 2 günlük adet gecikmesiyle hamileliğimi yeni öğrendim. Kısmetse mayıs sonu annelerinden olacağım :) Henüz kan testi yapılmadı pazartesine kaldı artık. Yalnız süreç hakkında hiç birşey bilmiyorum. İlk kan testinizde değeriniz kaç çıktı? Ultrason randevunuzu adet gecikmesinden kaç gün sonra aldınız ve kese gözüktü mü? Herkese yardımları için şimdiden çok teşekkürler :)

Geçmiş olsun canım. Kantaron yağı iyi gelir. Ama doktoruna sormadan kullanma hiçbir şey. O sakarlık, dalgınlık, şapşallık, algı düşüklüğü fazlasıyla var bende de.
Sağol canim. Eczacı bi sıkıntı olmaz dedi. Kantaron da pek iyi gelmedi sanki denedim ama. Unutkanlık da üst düzeyde ya napıcaz böyle bilmiyorum

Yaa çok geçmiş olsun sana da ☹ büyük bi olay atlatmışsın gerçekten...

Hayırlı olsun ben 1 hafta beklemiştim kan testi için. 3800 lerde çıktı değerim. 5+3te de doktora gittim. Hem keseyi hem bebeği gorduk hem de kalp atışlarını duyduk

Hayırlı olsun ben 1 hafta beklemiştim kan testi için. 3800 lerde çıktı değerim. 5+3te de doktora gittim. Hem keseyi hem bebeği gorduk hem de kalp atışlarını duyduk

Çok teşekkür ederim cevabın için :) benim adetlerim biraz düzensiz gidiyordu bu aralar ancak son 3 aydır hep 35 günlük döngüdeydim. dolayısıyla sanırım sizlerde 5. haftada görülen şeyler bende daha geç görünecek. malum döngü 35 gün olunca yumurtlama da anca 18. ya da 19. günlerde oluyor. bu nedenle ben de doktora çok erken gidip sonra kendimi üzmek istemiyorum ama mecbur gideceğim :)

Progesteron iğne vurduran arkadaşlar, vuran kişiden ilacı yavaşça enjekte etmesini isteyin. Sonrasında da bastırmak yerine hafif hafif ovun. O zaman şişme, birikme olmuyor. Tecrübeliyse yapan kişi hiç hasar kalmıyor azıcık acıması dışında, aksi takdirde sertlik ve ağrı oluyor.

Kabızlıktan dolayı oluşan ağrılar Gine uyutmadi ama ginede mutluyum ilk bebeğim inşallah sağ salim kucaklamayi Rabbim nasıp eder. Rabb'im herkese bu güzel mutluluğu nasıp etsinler. Hamislerde güzel bir şekilde kucaklamayi Rabbim nasıp etsin inşallah

Ekmeğe bandirarak denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…