Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sağdan yumurtlama erkek derler ama usg fotoğrafında kesede sağa tutunmuş bebek normalde sola tutunmuş oluyor, sağdan yumurtladığını nasıl anlamış başka bir şey demedi mi?
Canim bana sadece sen sagdan yumurtlamissin dedi o kadar

Bana çok uzak olur teşekkür ediyorum

Merhaba kizlar bende 6+1 de doktora gittim kese içinde bebiş oluşmuş dedi kalp atışı normalde görülmez ama sen zayıf oldugun için görüldü dedi :) sat a göre 6+1 olan bebiş ultrasonda 5+5 çıktı
Hamilelik nekadar mucizevi bir şey 2 mm'lik birşeyin kalbi var

Sağlıkla atsın o kalp

Sabahtan beri Ekim 2020 anneleri grubunda geziniyorum hepsi eylülde doğum yapmış sanırım bizde de biçoğumuz nisan annesi olucak

Gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza

Iyi akşamlar hanımlar. Dün çay aldım içeyim diye. Tam sehpaya koyarken elime döktüm. Bu nasıl bir acı allahım silverdin kullanıyorum simdi. Su topladı hatta bugün çarptım biyere ve patladı. Sonra bugün yine sütü döktüm elimden. Hamilelik = sakarlık mi sizde var mi böyle durumlar? Bi de yanik için ne önerirsiniz elimin üstü kıpkırmızı hatta siyahım si

Geçmiş olsun canım. Kantaron yağı iyi gelir. Ama doktoruna sormadan kullanma hiçbir şey. O sakarlık, dalgınlık, şapşallık, algı düşüklüğü fazlasıyla var bende de.

Gözünaydın canım maaşallah bebişlerimize

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım. Kızıma hamileyken (8 aylık falan) ütü masasını aşağı indirip oturarak ütü yapıyordum. Ütü masası delikli delikli ya nem kalıp çürütmesin diye. Tam bacağımın üzerindeyken ütünün buharına basmışım. 6 bar buhar kazanlı ütünün bütün buharı üst bacağıma yapıştı sonra hemen suya tuttum ama suyun altında yanmış deri kalkınca içim almadı. Koştur koştur doktora gittim tabi. Bacağımın üstü 10 cm çapında bir yanık oldu. Sonrası ilaçlar ilaçlar pansuman pansuman.... kabus gibiydi

Offf okurken içim bir tuhaf oldu. Geçmiş olsun canım. Bu dönem dalgınlıktan insanın başına gelmeyen şey kalmıyor. Aman dikkatli olun hanımlar

Sağlıkla atsın o kalp ☺

Sabahtan beri Ekim 2020 anneleri grubunda geziniyorum hepsi eylülde doğum yapmış sanırım bizde de biçoğumuz nisan annesi olucak
Hesaplarına göre mayısın sonuna denk geliyor 20 gün erken gelip nisan olur mu bilmem :) boğa ile ikizler arasındaki gün gibi ama kısmet sağlıkla gelsin de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…