İnşallah yaaa çok stresliyim bende kanama ağrı falan yok başka ne gibi belirtiler vardı başka hatırlıyor musunuz
Gereksiz stres oldum diye üzüleceksiniz,erken daha,geç döllenme olabilir,oğlumda hep 1 hafta geriden gözüküyordu haftasıyla o yüzden ferah tutun içinizi haftaya güzel haberlerinizi alırız inşallah
Kızlar kalp atışını duyduk çok şükür 6+5 ile uyumlu dedi doktor görünce kız gibi hissettim hayırlısı olsun. Bu arada 2 yaşına kadar emsin sonra bırakır zaten dedi doktor yani bebiş doğmadan 2-3 hafta önce oğlum iki yaşına girmiş oluyor bırakırız o zaman.
Kızlar ne olur yardım edin kafam çok karışık SAT 7 Ağustos ama bugün kalp atışını duymaya gittim bebek ultrason ölçümünde 5+ 4 çıktı ve kalp atışlarını duyamadık haftaya tekrar gel dedi duyulmazsa boş gebelik dedi duyulursa geç döllenme canım çok sıkıldı aranızda böyle oluş da sonradan duyan var mı kalp atışını çok korkuyorum siz kaçıncı haftada duydunuz
cnm bak benim 23 temmuz sat ve geç döllenme olmuş bugün 6+5 ile uyumlu çıktı bebek ve vajinal yolla duyduk kalp atışını, stres yapma biraz daha bekle yada vajinal yolla baktır.
cnm bak benim 23 temmuz sat ve geç döllenme olmuş bugün 6+5 ile uyumlu çıktı bebek ve vajinal yolla duyduk kalp atışını, stres yapma biraz daha bekle yada vajinal yolla baktır.
Acibademde sarp ozcana gidiyorum. Ama gebelik takibi konusunda eminim daha iyi doktorlar vardır. Benim çok riskli bir ameliyatımi ve önceki dogumumu yaptı kendisi. O yüzden tekrar güvenecek bir doktor aramadım yine ona gidiyorum. Cerrahi bir durum varsa bu işin en iyisi diyebilirim ankarada. 3 doktor tavsiyesiyle kendisine gittim ben. Gebelik takibinde de ilaç sevmemesi, çok rahat olması ve istediğim an rahatca ulaşabiliyor olmam beni rahatlatiyor. Ama dediğim gibi takip konusunda daha iyi doktorlar vardır mutlaka...
Acibademde sarp ozcana gidiyorum. Ama gebelik takibi konusunda eminim daha iyi doktorlar vardır. Benim çok riskli bir ameliyatımi ve önceki dogumumu yaptı kendisi. O yüzden tekrar güvenecek bir doktor aramadım yine ona gidiyorum. Cerrahi bir durum varsa bu işin en iyisi diyebilirim ankarada. 3 doktor tavsiyesiyle kendisine gittim ben. Gebelik takibinde de ilaç sevmemesi, çok rahat olması ve istediğim an rahatca ulaşabiliyor olmam beni rahatlatiyor. Ama dediğim gibi takip konusunda daha iyi doktorlar vardır mutlaka...
Bende acibademde lutfu onderogluna gidiyorum ama ilgili degil atiyorum ultrasonda benegin boyu şu kese şu kadar haftanla uyumlu bakiyo geciyo tlfnuda yokki ulasabiliyim anca gittgmde ben istiyorumki herseyi ayrintisina kadar anlatsin
Kızlar selam umarım herkes iyidir Daha önce bu konu konuşuldu mu bilmiyorum ama sağlık ocağındaki ebelere kendiniz mi bildirdiniz yoksa oradan aradılar mı ?
Şu kalp atışı dinleme cihazından alsana eve ilk gebeliğimde ben de öyleydim hep korku telaş içinde oluyor insan. Merak etme ağ salim kucağına alacaksın inşallah.
Benimde ilk kayıptan sonra 2.gebeliğim sürekli kaygılarla geçti gece çikolata yerdim,tekme atsın da rahatlayım diye,ağlardım,eşim hastaneye gidelim derdi,bende olacak varsa engel olamayız derdim,Rabbim nasip etti şükür,biraz rahat olup hayatta bu mucizenin keyfini çıkartmak lazım,sağlıkla içinde büyüyor,ultrasonda büyüdüğünü görünce çok değişik duygular,ben de çarşamba bbekliyorum kesesini bile görmedim kısmet artık
Tekme atacak boyuta gelse keskede varligini hissetsem simdi mide yanmasina seviniyorum ama Allah korusun bisey olsada belirtiler bicak gibi kesilmez heralde. Allah hepimize saglikli bi sekilde nasip etsin kucagimiza almayi. Sizde önce keseyi görür sonra kalbi duyarsiniz insallah
Yok ya halsizlik falan yok ama kitaplarım var okunması gereken,programımda çok geç kaldım onları bitirmem lazım. İşten sonra kitaplarımlayım.
aslanımmmmmm benim beeeee çok sevindim,inşallah sağ salim halledicez bu işi ✌ Ben de çarşamba günü gidiyorum kontrole bakalım beni neler bekliyor
Anladim canim evet bu gebelik hepimizde cogu programi aksatti bence, ben artik ben degilim resmen ne ders calisabiliyorum ne biseyler yapabiliyorum tek yapmak istedigim sadece uzanmak ve uyumak carsamba da senin guzel haberlerini alalim insaallah yazarsin buraya bu arada ikili test icin bana randevu verdiler bir ay sonrasina, sana birsey dediler mi?
Bende acibademde lutfu onderogluna gidiyorum ama ilgili degil atiyorum ultrasonda benegin boyu şu kese şu kadar haftanla uyumlu bakiyo geciyo tlfnuda yokki ulasabiliyim anca gittgmde ben istiyorumki herseyi ayrintisina kadar anlatsin
Kızlar kalp atışını duyduk çok şükür 6+5 ile uyumlu dedi doktor görünce kız gibi hissettim hayırlısı olsun. Bu arada 2 yaşına kadar emsin sonra bırakır zaten dedi doktor yani bebiş doğmadan 2-3 hafta önce oğlum iki yaşına girmiş oluyor bırakırız o zaman.
Maşallah bebişine canım demek kız hissettin ultrason görüntüsünden de tahmin ediyorlar atsana foto varsa merak ettim. Bu emzirme olayını ben de napıcam diye düşünüyordum iyi oldu söylediğin o zaman doğuma kadar emin bıdıklar
gunaydin kizlar. Bende ankara dan. Sezeryan düşünüyorum kismetse. Devlet te yapmiyolar sanirim. Ankara da tavsiye edeceginiz doktor hastane olursa cok mutlu olurumm
Merhaba ben doğumumu çukarambar koru hastanesinde Dr. Mehmet Fırat Mutlu ile normal doğum olarak yaptım, dr um naif soğukkanlı aradığımda ulaşabildiğim biri.. Ankarada olsam tereddütsüz yine aynı dr u seçerdim
Seninledir kuzum sakin telas yapma. Ben bel agrisindan kasik agrisindan agriyodum meger idrar yolu enfeksiyonum varmis bi baktir. Cook dikkat et. Elinden geldigince yat
İnşallah canım dün yoğun bı kanama daha geçirdim acile gittim proluton iğne yapıldı ve Progestan hap olarak kullanmaya başladım ultrason yapılmadı kanamadan dolayı yani hala herşey belirsiz çok şükür şimdi kanamam yok denecek kadar azaldı Perşembe gününe kadar tuvalet harici kalkmam yasak şimdi ağrım yok Dr korkmamami söyleşi ama elde değil tabiki inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza bebislerimizi