Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok üzüldüm canım inşallah tez zamanda yeniden nasip olur

cnm bak benim 23 temmuz sat ve geç döllenme olmuş bugün 6+5 ile uyumlu çıktı bebek ve vajinal yolla duyduk kalp atışını, stres yapma biraz daha bekle yada vajinal yolla baktır.
Canım vajinal baktı zaten

Bi kaç gündür giremiyordum, 15 sf falan okudum. Kabızlık için doktora sordum, kefir yada yeşil çay içiyorum bende işe yarıyor. Cinsel ilişki konusunda da doktor kanama olmadığı sürece fazla zorlamadan yapabilirsiniz dedi. 6+5te keseyi gördük,vajinal ultrasonda rahatsız olduğum için kalp atışına 3 hafta sonra bakalım dedi şuan 8+1.
11 ekim gibi gidicez. Bizi seyrek çağırıyor

Canım yeşil çay içme bence. Drum ada çayının yanında yeşil çayı da içmememi tembihledi. Kafein oranı yüksek çünkü.

Evet cnm baya araştırdık aslında burada bir arkadaş da emzirme uzmanı ile görüştü YokoOno sen miydin cnm.

Devlet zaruri neden olmadikca yapmiyo. 3 gun sanci cektirip normal dogum olmayinca 4.gun sezeryana alinan hastalar var malesef. Dogum paketlerini bende arastiriyorum. Sizin kafaniza yatan bi hastane oldu m u

Akşamları 10 da yatıp bazen gece 2 de uyanıp sabahlıyordum bazen sabah 5 te kalkıyordum, dün gece hepten gitti çok uykum olduğu halde uyuyamadım.. dramamine içtim bir tane, bulantıyı kesti ama uyuyamadım
Sabir o zaman canim

Offf ben de öyleyim yaaa bu öğlen bulantılarım biraz azaldı biraz yemek yiyebildim. Ama bu sefer de acaba bişey mi oldu niye bulanmıyo midem diye içime bi kurt düştü bişey olmuş mudur? Gerçi yemek yiyince yine hafiften başladı bulantım ama yine de içim rahat etmiyo...

Amin canim cok gecmis olsun

Kızlar perşembe günü doktora gitmeyi düşünüyorum 7+4 olacaz doktorun söylediği son tarihle. Sat a göre ise tam 8 haftalık olacaz kalp atışlarını duyabilir miyiz? Çalışıyorum da ben çok sık üst üste gidemiyorum hakkımı pazartesine mi bıraksam en son gittiğimde 5 haftalık idim sadece keseyi gördük merak içindeyim

Cnm bende 6 hftalikken kalbinin ekranda attigini gordum bana sesini duyman icin 9. Haftayi bekle dedi cnku ses dalgalari embriyoya zarar verirmiş bekle istersen

Bence duyarsınız.

Ben de aynı durumdayım. 5 ekim cumartesi gidecegiz kalp atışı için.

Cnm bende 6 hftalikken kalbinin ekranda attigini gordum bana sesini duyman icin 9. Haftayi bekle dedi cnku ses dalgalari embriyoya zarar verirmiş bekle istersen
Ilk defa duydum bunu. Her gittiğimizde kalp atışına bakıyorlar sonuçta ve dinletiyor doktor. Ayrıca ultrasonun kendisi zaten ses dalgası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…