Anladim canim evet bu gebelik hepimizde cogu programi aksatti bence, ben artik ben degilim resmen ne ders calisabiliyorum ne biseyler yapabiliyorum tek yapmak istedigim sadece uzanmak ve uyumak carsamba da senin guzel haberlerini alalim insaallah yazarsin buraya bu arada ikili test icin bana randevu verdiler bir ay sonrasina, sana birsey dediler mi?
Aa oyle bisey demek istemedim. Yani onlar ekrana bakıp kalbinin attığını görüyo zaten. Atiyo diye görmüş ama sana dinletmek istememesinin bir nedeni vardır muhakkak. Bir sonrakinde duyarsınız bazı doktorlar daha temkinli olabiliyor.
Devlet zaruri neden olmadikca yapmiyo. 3 gun sanci cektirip normal dogum olmayinca 4.gun sezeryana alinan hastalar var malesef. Dogum paketlerini bende arastiriyorum. Sizin kafaniza yatan bi hastane oldu m u
Daha dr.a gitmedim,şehir hastanede kan verdim,beşevlerdeki sami ulusa da kese ve kalp atımı için gitcem,ilk doğumu Hacettepe de yaptım netleşince özele gitcem ama onda da karar veremedim,medicalpark ta Ertan hoca iyi diyorlar,Medusun butik bi hastane güvenemedim,evime yakın ama bilemedim,
Offf ben de öyleyim yaaa bu öğlen bulantılarım biraz azaldı biraz yemek yiyebildim. Ama bu sefer de acaba bişey mi oldu niye bulanmıyo midem diye içime bi kurt düştü bişey olmuş mudur? Gerçi yemek yiyince yine hafiften başladı bulantım ama yine de içim rahat etmiyo...
Yok canim o kadar takma bence abartiyoruz biz. Şöyle düsün Allah korusun bisey olsa bile bebege, degerler birden düsmüyo o yüzden belirtiler bıçak gibi kesilmez
gunaydin kizlar. Bende ankara dan. Sezeryan düşünüyorum kismetse. Devlet te yapmiyolar sanirim. Ankara da tavsiye edeceginiz doktor hastane olursa cok mutlu olurumm
Hacettepe de yapıyorlar epidural da yapıyorlar ben ilk orda yaptım ikinci de oraya gidecem bebis konusunda kuvez ihtimaline karşı en iyi hastane
[/QUOTE Özel dr mı,yoksa normal mi gidiyorsunuz?
Hanımlar ilk haftalarda yaşadığınız sorunlar nedir?
Bende herşey bir yana gaz sorunsalı var..karnım gazdan şişiyor ve bu beni inanılmaz halsiz yapıyor. .haliyle hiç bir şey yiyesim olmuyor.
Normal mi bu kadar gaz..
Ultrasonda dahi Dr gazı gördü keseyi gazdan sebep net göremediğini söyledi.
Ayrıca birde bugün yapiskan icinde kirmizilik olan akinti oldu..
Bunlar normal deyin bana lütfen :)
Hanımlar ilk haftalarda yaşadığınız sorunlar nedir?
Bende herşey bir yana gaz sorunsalı var..karnım gazdan şişiyor ve bu beni inanılmaz halsiz yapıyor.
Kabızlık yok bende şimdilik şükür birde onun şişliğinı düşünemedim.
Normalde yürüyüşün bize iyi gelmesi gerekmiyor mu..ben oturunca iyiyim hareket yoruyor..yürümek gaza da çözüm olmadı..
Maşallah bebişine canım demek kız hissettin ultrason görüntüsünden de tahmin ediyorlar atsana foto varsa merak ettim. Bu emzirme olayını ben de napıcam diye düşünüyordum iyi oldu söylediğin o zaman doğuma kadar emin bıdıklar
İşinize karışmış gibi olucam ama doğuma yakın memeden kesmek büyük için zor olmaz mı? Daha o tamamen emmeyi unutmadan başka bebeğin yerine geçtiğini görecek. Yeniden isteyebilir ya da daha fazla etkilenebilir diye düşünüyorum. En azından birkaç ay olmalı arada bence.
Kızlar perşembe günü doktora gitmeyi düşünüyorum 7+4 olacaz doktorun söylediği son tarihle. Sat a göre ise tam 8 haftalık olacaz kalp atışlarını duyabilir miyiz? Çalışıyorum da ben çok sık üst üste gidemiyorum hakkımı pazartesine mi bıraksam en son gittiğimde 5 haftalık idim sadece keseyi gördük merak içindeyim
İşinize karışmış gibi olucam ama doğuma yakın memeden kesmek büyük için zor olmaz mı? Daha o tamamen emmeyi unutmadan başka bebeğin yerine geçtiğini görecek. Yeniden isteyebilir ya da daha fazla etkilenebilir diye düşünüyorum. En azından birkaç ay olmalı arada bence.
Doğuma yakın sütün tadı değişiyor kendi bırakır zaten dedi doktor devam bile edebilir bir süre aynı anda iki çocuk emzirmek de mümkün.. kadınlar çok bereketli maşallah Allah kolaylığını veriyor her zaman
Daha dr.a gitmedim,şehir hastanede kan verdim,beşevlerdeki sami ulusa da kese ve kalp atımı için gitcem,ilk doğumu Hacettepe de yaptım netleşince özele gitcem ama onda da karar veremedim,medicalpark ta Ertan hoca iyi diyorlar,Medusun butik bi hastane güvenemedim,evime yakın ama bilemedim,
Günaydın 6+2 deyim. Doktordan geldik şimdi. Kese gayet düzgün görünüyor şükür sadece göbekten baktı. Ultrasonda çizgi şeklinde bebeğin yeri görünüyor haftaya beş dakika uğra bebeği görelim dedi. 7+2 oluyor. Kalp atışını da duyarım sanırım.