Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın kızlar
Umarım kanamalarınız hemen durur farklı birşeydir..
İkinizinde 10 haftada bunu yaşaması acaba normal bir süreç mi dedim?
Günaydin canim, kanama normal olamaz hic bi sekilde ama dedigin gibi insallah geçer gider bir an önce

Ilk kizimda o kadar cok kanamam olduki 10 gun kadar hastanede yattim dustu dusucek hep beklediler ama i bnmleydi bende meleginin seninle olduguna inaniyorum haberdar et beni muhakak hep dua edicem

Ilk kizimda o kadar cok kanamam olduki 10 gun kadar hastanede yattim dustu dusucek hep beklediler ama i bnmleydi bende meleginin seninle olduguna inaniyorum haberdar et beni muhakak hep dua edicem
Çok teşekkür ederim canım desteğin icin birazdan gideceğim doktoruma inşallah hakkimda hayırlısı ne ise o olur

Olmaz insallah canim bitecek ben inaniyorum. O kanama neden olmus peki sebebi bellimiydi. Yatıs falan verdi mi doktor nasil gecirdin o süreci
7.haftadan 20.Haftaya kadar raporuydum sonra işe geri döndüm 30.haftada doğdu şimdi yaşında

anammm 1 yaşındalar ve sen hamile misin, ben hiç korkmim o zaman
Evet canım planlı değildi ama beraber büyüler birde sadece annemle bakıyorum zaten çok kişi bakınca bebeklerde
Ayy cok heyecanli azicik kalmis ozaman saglikli olsunlarda baska bisey istemeyiz. Su zamanlar cabuk gecsede bende sizin gbi rahatlasam
Mümkün olduğunca çok kilo alsın bebislerin muz sut kabak çekirdeği antep bol bol ye b3bis kilo alır ne kadar çok kilo alırsa o kadar iyi ben şimdi den basladim üstelik bunlar sadece bebis e kilo aldırıyor sen almadigindan doğum sonrası kiloda kalmiyor ben 75 ILe doguma gittim 60 kilo ile doğumdan eve dondum doktor bebekler almış ne güzel sen almamis sin dediler

Merhaba arkadaşlar 4+4 de yanı dün gittim kese görünmedi,hcg410 çıktı,sol kasığında bi ağrı var yarın kanda katlanmasa dış gebelik olabilir dedi
Daha erken kese için 5 haftalıkken falan görünüyor strest yapma canım düzenli artar inşAllah

7.haftadan 20.Haftaya kadar raporuydum sonra işe geri döndüm 30.haftada doğdu şimdi yaşında
Doktorda aynisini söyledi dün erken dogum riski normallere göre cok fazla diye benim cok degil ama geliyo arada malesef. İnsallah biterde kafamiz rahatlar bizimde

Kızlar kalp atışını duyduk şükür Çok muhteşem bisey Rabbim herkeslere yaşatsın insaallah

Çok teşekkür ederim canım desteğin icin birazdan gideceğim doktoruma inşallah hakkimda hayırlısı ne ise o olur
Iyi düşün iyi olsun canim Rabbim sağ salim kavuştursun insaalah sağlıkla

Günaydın kızlar6+3 bugün gittik 6+1 dedi kesesini,kalp atışını duyduk,çok şükür,çok mutluyum
Mrb bende 6+2 iken gittigimde doktor sdce ekrandan kalp atişini gosterdi dinletmek embriyoya zarar verir daha kucuk 20 gun snra gel dedi siz duydum diyince bnmki nie dinletmedi die huzursuz oluorum malum ilkinin kalbi durdu 7 hftalkken

Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var iki gundur çok bacaklarım ağrıyo benim gibi olan var mi neler yapiyosunuz bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…