Ilk kizimda o kadar cok kanamam olduki 10 gun kadar hastanede yattim dustu dusucek hep beklediler ama i bnmleydi bende meleginin seninle olduguna inaniyorum haberdar et beni muhakak hep dua edicem
Ilk kizimda o kadar cok kanamam olduki 10 gun kadar hastanede yattim dustu dusucek hep beklediler ama i bnmleydi bende meleginin seninle olduguna inaniyorum haberdar et beni muhakak hep dua edicem
Mümkün olduğunca çok kilo alsın bebislerin muz sut kabak çekirdeği antep bol bol ye b3bis kilo alır ne kadar çok kilo alırsa o kadar iyi ben şimdi den basladim üstelik bunlar sadece bebis e kilo aldırıyor sen almadigindan doğum sonrası kiloda kalmiyor ben 75 ILe doguma gittim 60 kilo ile doğumdan eve dondum doktor bebekler almış ne güzel sen almamis sin dediler
Doktorda aynisini söyledi dün erken dogum riski normallere göre cok fazla diye benim cok degil ama geliyo arada malesef. İnsallah biterde kafamiz rahatlar bizimde
Mrb bende 6+2 iken gittigimde doktor sdce ekrandan kalp atişini gosterdi dinletmek embriyoya zarar verir daha kucuk 20 gun snra gel dedi siz duydum diyince bnmki nie dinletmedi die huzursuz oluorum malum ilkinin kalbi durdu 7 hftalkken