Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
haklısın canım. Belki ilk trimesterda tansiyon artmaz diye bakmıyordur. Bir dahaki gidi

Progestan konusunda ilk gebeliğimde doktor kalp atışına kadar kullanmamı istemişti. Bu gebeliğimde başka doktor gerek duymadığını söyledi kullanmadım
Ben de düşük tehditi olursa veriyorlar diye biliyorum ama, bidahaki gidişimde biraz daha detaylı anlatmasını isticem.

Normal yolla olan herkese verilmiyor canım. Düşük tehditi olursa kesin veriyorlar. Onun dışında başka ne gerekçelerle verirler bilmiyorum ama en yaygın kullanımı düşük tehlikesinin varlığı.

Yok canim o kadar takma bence abartiyoruz biz. Şöyle düsün Allah korusun bisey olsa bile bebege, degerler birden düsmüyo o yüzden belirtiler bıçak gibi kesilmez
İçimi biraz olsun rahatlattın sağol canım. Bugün bulantılar neredeyse tamamen geçti sadece kokuya karşı var ve iyice paniklemiştim acaba kalbi mi durdu diye düşünerek geçirdim koca günü

Kızlar karnımdaki ağrı beni korkutuyor ya hafif regl ağrısı olur ya, hep öyle bir ağrım var.
Bende de var o regl olacakmış gibi ağrı canım

Bana da sağlık ocağındaki hemşire aynı muameleyi yaptı. Daha önce iki kaybım olduğu için bu defa hrmen aisteme eklemeyelim bekleyelim bakalım kalp atışını falan görsün doktorunuz falan dedi ben zaten korkuyorum inanamıyorum devam ettiğine sürekli bi kuşku içindeyim. Bi de o öyle söyleyince çok moralim bozulmuştu

Benimki ölçüyor ama tansiyon genelde 4 aydan sonra takip ediliyor cnm sen kendin ölç evde

Aslında benim düşüğüm olmadığı halde bana sonra gel dedi, maalesef gebeliklerin ilk üç ayında düşük olabiliyor ama bunu da sisteme girebilirler.

Aslında benim düşüğüm olmadığı halde bana sonra gel dedi, maalesef gebeliklerin ilk üç ayında düşük olabiliyor ama bunu da sisteme girebilirler.
Zaten tek görevleri bu bi zahmet bunu da yapsınlar. Sisteme girmenin nesi zor geliyorsa

Beni ne bekliyo bilmiyorum, biraz endişeliyim ama ilk gebelik oldugu icin zaten endiseli olucaktim allahim kolayligini verir insallah.. benim en buyuk korkum dogum ve kocaman bir karin onlara 47 kilom ile yetebilirmiyim bilmiyorum
Aynen bende senin gibi korktum erken doğum riski en büyük korkumdu ama şimdi 1 yasinda lar ne çabuk geçmiş diyorum çok eğlenceli çok yorucu bazen sinirlerin zorlanır aglsyacksin sana gulduklerinde iyiki diyeceksin ama çok sanslisin ikiz bebek çok özel çok güzel bi duygu yaşamayan bilemez

Ay insallah insallahh ikiz gebeligi 40 haftayi tamamlamiyor dimi

Kızlar dün ve bugün açık kahverengi lekelemem oldu adet gününe denk geliyor ondan olmuş olabilir mi doktora gittim bebek iyi dedi protestan iğne verdi 5tane

Kızlar dün ve bugün açık kahverengi lekelemem oldu adet gününe denk geliyor ondan olmuş olabilir mi doktora gittim bebek iyi dedi protestan iğne verdi 5tane
Benimde gecen hafta oldu ilk. Doktora gittim ayni sekilde bebek iyi dedi progestan verdi dinlen dedi iki gun rapor verdi. Hafta sonu ve bu sabah yine geldi leke. Tamda adet günüme denk geliyo gelisi. Sordum doktora onuda alakasi yok dedi. Yine gittim doktora bugun. Bebek iyi cok sükür. Normal gebelige göre daha tehlikeli tabi ama bu sekilde doguran cok var dedi. Sonuna kadarda yasayabilirmisim bunu. Kirmizi olmadigi sürece cok sikinti degil dedi cogalirsa hemen gel dedi.

Günaydın kızlar
Umarım kanamalarınız hemen durur farklı birşeydir..
İkinizinde 10 haftada bunu yaşaması acaba normal bir süreç mi dedim?

Oğlumda çok aşırı kanamam oldu 20. Haftaya kadar sürdü bu kan değil ama insan korkuyor yine aynı olacak diye

Ayy bende caydanligin altı acik kalmis su tutayim derken butun buhari elimi yakti anestol le anca gecti acisi biraz gec gordum ama

anammm 1 yaşındalar ve sen hamile misin, ben hiç korkmim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…