Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba arkadaşlar. Ben tüp bebek ile hamile kaldım. 22 Ağustos sat. 10 Eylül blastokist transfer tarihi. Yanlış mı hesaplıyorum bilmiyorum ama 5+6 gün çıkıyor. Bugün doktor 5+2 dedi. Kese 13,9 dedi. Korkulacak bir şey var mı acaba

Benim iştah kapandı. 1. Ay cok guzeldi. 2.ay nolduysa oldu. Hersey kokuyor. Bide mide bulantisida basladi . ilk 3 ay boyle sonra gecer diyolar. Umarim oyle olur. Ben hamile kaldigimda 48.5 kiloydum. Dun 47 olculdum. Ama muz misemi bulandirmayan tek sey gunde 2 tane yiyorum antep fistigi da 10 tane yemeye calisiyorun. Süt ve süt ürünleri maalesef hic tuketmedim tuketemiyorumda

Eski erkek arkadaşımı görüp görüp uyandığımda kocama karşı vicdan hissediyorum.
Ooo sende durumlar daha vahim

Mesela ben dört aylıkken çocuğu dogurmusum rüyamda ama 18 aylık olarak doğmuş nasıl olur böyle bişey diyirm annem oldu işte diyor önden de iki dişi çıkmış doğar doğmaz annem elleme sakin onları diyor anlam veremiyorm bir türlü hicbiseye

Saçma sapan rüyalar aldı beni

Mrb bende 6+2 iken gittigimde doktor sdce ekrandan kalp atişini gosterdi dinletmek embriyoya zarar verir daha kucuk 20 gun snra gel dedi siz duydum diyince bnmki nie dinletmedi die huzursuz oluorum malum ilkinin kalbi durdu 7 hftalkken
Ben çok heycanlı panik bir insanım,bir de dış gebelik olabilir korkusu yaşattılar bana keseyi bile görünce ayyy dedim dr dur kalp atımında bakalım dedi 2 sn falan,daha çok erken bebeği görmek 7-8 hafta da

Ben çok heycanlı panik bir insanım,bir de dış gebelik olabilir korkusu yaşattılar bana keseyi bile görünce ayyy dedim dr dur kalp atımında bakalım dedi 2 sn falan,daha çok erken bebeği görmek 7-8 hafta da
Anladm ayın 10nunda tkrr gtcem bu sefer atişi icin kan sulandirci kullaniorum ben bide

Benim ikizlerde hiç bulanti yoktu bunda aşırı bulanti var Allah yardimcimiz olsun

Merhaba arkadaşlar 4+4 de yanı dün gittim kese görünmedi,hcg410 çıktı,sol kasığında bi ağrı var yarın kanda katlanmasa dış gebelik olabilir dedi
4+5 vajinal bakarak gördü keseyi doktorum, vajinal mı baktı sizde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…