Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Ben tuhaf duygular içerisindeyim.
Rabbim bana bir can emanet etti..onu korumak benim görevim.
Ya ona iyi bakamazsan emanetine sahip cikamazsam diye düşünür oldum..
Bir mucizeyi gerçekleştirmede basroldeyiz

7 Eylüldü canım benimde şuan tüm ilaçlara devam ediyorum. Ama 4 gün sonra estrofemi bırakacağım diğerlerine devam
Ben estrofem günde 3 adet alıyordum, bu hafta 2’ye düştü. Onun haricinde yine herseye devam.
Doktorun test vs istedi mi?

Kızlar ben de bugün kontrole gittim. Kistim 1cm daha büyüyerek 4.6 cm olmuş
Daha önceden tanıdığım bildiğim başka bir doktora daha gittim bugün. Korkacak birşey olmadığını hamilelikte bunların oluştuğunu hatta hormon üreterek fayda sağladığını söyledi. Progestan kullanımı için de neden kullandığımı sorguladı. Tahlil yaptırıp baksan şuan progesteronun aşırı yüksektir dedi.
Ben de progestanı bırakmaya karar verdim. Çünkü aptal gibi sarhoş gibi dolaşıyorum. Tansiyonum çok düşük.
Bir de kafama takıldı. Benim önceki doktorum muayeneye gidince kilomu tansiyonumu ölçerdi. Bu doktor ölçmüyor kuzenimin vakti zamanında 6 aylık hamileyken meğer aylardır tansiyonu çok yüksekmiş, doktoru ölçmediği için farketmemiş, çok büyük sorunlar yaşadılar.
Sizin doktorunuz ölçüyor mu, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Canım kistte korkulacak birşey yok sanırım 16. Haftadan sonra kayboluyormuş kendiliğinden benim ilk gebeliğimde de vardı sonra kayboldu şimdide varmış kist . Tansiyon kilo konusunda Çoğu özel hastane ve doktor her gidişte bakıyor ama ben en son Gittiğimde bakmadı yani daha erken olduğu için unutulmuş olabilir

Progestan konusunda ilk gebeliğimde doktor kalp atışına kadar kullanmamı istemişti. Bu gebeliğimde başka doktor gerek duymadığını söyledi kullanmadım

Ben tuhaf duygular içerisindeyim.
Rabbim bana bir can emanet etti..onu korumak benim görevim.
Ya ona iyi bakamazsan emanetine sahip cikamazsam diye düşünür oldum..
Bir mucizeyi gerçekleştirmede basroldeyiz
Bende doğumda ilk 20 gün sürekli ağlıyordum,lohusa psikolojisi ben nasıl bakıcam,nasıl koruyacam diye Allah öyle bir annelik duygusu veriyorki hepsi geçiyo,sağlıkla gelsin bebişler

Baş dönmesi ve mide bulantısı yaşamayan gaz sorunu olmayan süper gebelerden varmı aramızda? Halsizlikten bayılıp kalıcam
Baş dönmesi ve mide bulantısını çok yaşamıyorum gaz sıkıntım da azaldı gibi inşallah sadece halsizlik bacak ağrısı

Benim kanamam yok ama rahimde cok genis bir alana yayilmis kanamam var en basindan beri aynen bna da yatmami soyledi cok sukur kalp atisini duyduktan sonra biraz dha rahatladim 3.5 yasinda bur kizim var dusunmeye vaktim pek olmuyor acikcasi gunler cok hizli gecsin ve ayaga kalkalim insallh

Ben progestanı fitil olarak kullanıyorum. Ama tüp bebek oldugu için, bu sürece dahil bir ilaç oldugunu düşünmüştüm. Normal yolla hamile kalan da her anne adayına veriliyor mu açıkcası bilmiyorum.
Ben şu ana kadar sadece kese için gittim doktora, muayeneden önce asistanı kilomu ve tansiyonumu ölçüp not aldı.

İnşallah canım benim oğlumda 4yasinda tüp bebekle kavusmustum oğluma, buna kendiliğinden hamile kaldım yarın bende duyarım inşallah minigimin kalbini nedendir bilmiyorum ama hala benimle olduğuna inaniyorum bukadar kanamaya rağmen

Bu arada benimde içerde geniş bir kanama alanı var.Disarida birşey yok çok şükür 9 ağustos son adet günümden beri iğne oluyorum 3 gun ara ile 1 haftadir da progestan tablet 200 mg sabah akşam 1 er tane kullanıyorum.Perşembe tekrar kontrolümüz var.Yemek yapmak için kalkıyorum sadece gunde 1 kereonun dışında sürekli dinlenme ve yatma modundayım.bulasik,sofra ve diğer bütün işleri esim halletmeye çalışıyor sağolsun.
Inşallah minik kelebegimize sağ salim kavusuruz

Kefirı çok severim bende ama evde yapmak için maya bulamadım. .
İçim kefirin tadını sevdim ama oda market ürünü emin olamadım. Siz kendiniz mi yapıyorsunuz
Ben hazır alıyorum maalesef ama migroslarda toz maya var kardeşim kullanıyor
Canlı mayayla yapmak daha sağlıklı belki ama ayrıntısı çok diye zor geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…