Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gaz ve kabızlık için roka ve yiyebiliyorsanız bamya yiyin çok kısa zamanda etkisini görürsünüz

Merhaba kızlar az önce gedim bebegim hala benimle ama gelişimi biraz geriden geliyor önceki ultrasonda bebeği görememiştik bu kez gördüm bebişimi ama kalp atışı henüz başlamamış onun içşn haftaya çarşamba tekrar gidicem gelelim kanamaya kese rahmin baya yukarısında ve rahmin alt tarafında kesenin 3 katı buyuklukte bir hematom (kan pıhtısı) olusmuş bu tek seferde parça halinde de atılabilirmiş lekelenme olarakta atılabilirmiş şükürki hemataom rahmin alt tarafında eger ustte olsaydı bebegide kendisiyle sürüklerdi dedi doktorum progestan ve diğer ilaçlara devam düşük riski hala var ama benimde umudum var bebegim hala benimle umarım hepte öyle olur inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucagımıza

Tam dönmüştüm ki hamile kaldım

Biz iki kardeşiz kardeşim gurbette hep kardeş hasreti çekiyorumhiç olmazsa çocuklarım birbirlerine destek olsunlar yalnız kalmasınlar diye 4.ye niyetlendik

Biz iki kardeşiz kardeşim gurbette hep kardeş hasreti çekiyorumhiç olmazsa çocuklarım birbirlerine destek olsunlar yalnız kalmasınlar diye 4.ye niyetlendik

Çokiyi yapmışsınız tebrik ederim,dedim ya ben de çok çocuk taraftarıydım ama bugüne dek olmadı bundan sonrada yaşım elvermez,hayırlısıyla bunu doğurayım da hele

4+4 vajinal baktı bişey göremedi 6+3 karından gördü
Geç döllenme olabilir ki benim öyle 11 haftalık olması gerekirken 8 haftalık mesela ben çok geç gittiğim için görebildik muhtemelen. Sakin kalmaya çalışın inşallah güzel haberler alırsınız

Kabıza gün yüzü görmemiş önerilerim var deneyin kırmızı biber közleyiniz ve yiyiniz,harşlanmış mısır tüketiniz,taze ceviz yiyiniz herkese söylemem bak seni sevdimm
Ayy sağol eso ama kişiden kişiye değişiyor sanırım bu kabıza iyi gelen yiyecekler. Mesela bana en çok küçük acı biber turşusu yarar. 🌶🌶
Haşlanmış mısır da sanki evet

Çokiyi yapmışsınız tebrik ederim,dedim ya ben de çok çocuk taraftarıydım ama bugüne dek olmadı bundan sonrada yaşım elvermez,hayırlısıyla bunu doğurayım da hele
Canım benim yaşa hiç takılma...ben 36 yaşındayım...pco hastasıyım...gittiğim dr da senin çocuğunun olması mucize diyen diyen de oldu %40 ile hamile kalmışsın diyen de oldu...hamdolsun Rabbim hiç bekletmedi...Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ben de 34 yaşındayım minik kuşum küçük olsam neyse ama bak skor olarak öndesin,imrendim ve takdir ettim,allah sonuna kadar hayırlı getirsin inşallah,burada bir çok bayanın ilk çocuğu,bu duygu için bize de dua et

Amin inşallah...her zaman isteyen herkese dua ederim... inşallah duaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…