Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kokuyu almadigin zaman yiyebiliyosun demekki benim kayinvalide ustte oturuyor bende arada oraya kaciyorum ama muz cok faydaliymis. Bende boyle teselli ediyorum kendimi

Bugün mide bulantisindan acile gittim serum verdiler. Sonra kendi dr umda randevum vardı. Veee öğrendik ki ikiz gebelik miş. 1 tane kızım var 3 yasında. 6+3 cok şükür ikisininde kalp atisini duyduk. Biraz şok geçirsem de alismaya calisiyorum ikizlere

Ya ne çok ikizimiz var maşallah Sağlıkla gelişip doğsunlar.

Merhaba mayıs anneleri ben de hala doktora gidemedim inşallah cumartesi gitmeyi düşünüyorum. Hem keseyi hem bebeğimi görebilirim inşallah 5+4 olucam. Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Oyy maşallah hep ikizim olsun isterim ne güzel size nasip olmuş var mıydı ailede ikiz

Merhabalar benim de tahmini doğum tarihim 1 Mayıs. Üç hafta boyunca siyaha yakın akintilarim oldu düşük olacak sandım ama 10 gündür geçti akintilar. İkinci çocuğum olacak inşallah nasipse . Üç buçuk yaşında bir kızım var. Ankara da olan var mı? Hangi hastanelere gidiyorsunuz? Ve demir hayat iki can hamilelik sigortası hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Arkadaslar ben 7 haftaligim ama karnimda kipir kipir biseyler oluyo sanki bebek hareket ediomus gibi

Arkadaslar ben 7 haftaligim ama karnimda kipir kipir biseyler oluyo sanki bebek hareket ediomus gibi
Bugün aynısı bana da oldu, çok ilginçti. Bugün 8. Hafta doldu, böyle seğirme gibi bir şey yaşadım. Hatta güldü herkes bana söyleyince

Ahahahaha aynısınııı dünden beri ben de yaşıyorum vee bu konuyu sevgili mr_ca ile paylaştımmmm.. burayaa gellll kadın bak yalnız değilimmmm

şu
Ahahahaha aynısınııı dünden beri ben de yaşıyorum vee bu konuyu sevgili mr_ca ile paylaştımmmm.. burayaa gellll kadın bak yalnız değilimmmm
Aaaa bende sana gazdır o gaz pırtla rahatlarsın demiştim affet beni kardeeşş haklıymışsın
Yuppiiieeeee kafama takılcak bişey buldum ben neden hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…