Kendimden soğudum kızlar az önce çokk afedersiniz bir geğirdim. Aman yarabbi dünyanın en uzun geğirtisiydi
Nerden geliyor bu gaz. Neden bu kadar çokkk tüpgaz gibi dolanıyorum ortalıkta.
Kendimden soğudum kızlar az önce çokk afedersiniz bir geğirdim. Aman yarabbi dünyanın en uzun geğirtisiydi
Nerden geliyor bu gaz. Neden bu kadar çokkk tüpgaz gibi dolanıyorum ortalıkta.
Offff bende aynıyım yaaa iki gün önce bir anda başladı bu gaz sorunu öncesinde hiiiçççç yoktu valla eşime diyorum ki bu kış benden geçiniriz doğalgaz faturası vermeyiz hiç artık yüzsüzlüğe vurdum. Karnım gün boyunca öyle bi şişiyo ki sanki 6-7 aylık gibi oluyo akşama da gaz
offf bizimki de çok dalga geçiyor benimle. Bir de ben çok çekinirim hiç eşimin yanında pırtlamışlığım yoktur her seferinde tuvalete taşınmaktan yoruldum yorgun ve sürekli uykulu olmama da aynı şekilde tepki veriyo. Hamileyim ben diyorum tüm hamileler uyuyo mu senin kadar diyo
Ahh bu gaz problemiii bitek bende yokmuş göbeğim 5 aylık gibi yaa sadece sabah yeni kalktığında inmiş oluyo,kahvaltıdan sonra bütün gün şiş geziyorum. Kasık ağrımda 1 haftadır nerdeyse yok maşallah.(1 ay şiddetli çektim) 8+4 üm. Bi arkadaş yazmıştı 8den sonra nerdeyse hiç ağrım kalmadı diye benimde öyle galiba. Tesadüfmü bilmiyorum.
Kizlar bende gün içinde ateş basması oluyor ter boşalıyorum ,birde tansiyonum düşmüş gibi basım hafif dönüyor sonra biraz hava alıp elimi yuzumu yıkayınca rahatlıyorum yaşayan var mı ??
Kizlar bende gün içinde ateş basması oluyor ter boşalıyorum ,birde tansiyonum düşmüş gibi basım hafif dönüyor sonra biraz hava alıp elimi yuzumu yıkayınca rahatlıyorum yaşayan var mı ??
Brnim de bazen oluyor özellikle sabah geç uyandığımda haftasonları falan. Ölçüyorum mutlaka tansiyonum düşmüş oluyor. Yada şekerim.. sen de kontrol et bence. Benimki genelde yemek yiyince biraz düzeliyor.
Merhaba kızlar az önce gedim bebegim hala benimle ama gelişimi biraz geriden geliyor önceki ultrasonda bebeği görememiştik bu kez gördüm bebişimi ama kalp atışı henüz başlamamış onun içşn haftaya çarşamba tekrar gidicem gelelim kanamaya kese rahmin baya yukarısında ve rahmin alt tarafında kesenin 3 katı buyuklukte bir hematom (kan pıhtısı) olusmuş bu tek seferde parça halinde de atılabilirmiş lekelenme olarakta atılabilirmiş şükürki hemataom rahmin alt tarafında eger ustte olsaydı bebegide kendisiyle sürüklerdi dedi doktorum progestan ve diğer ilaçlara devam düşük riski hala var ama benimde umudum var bebegim hala benimle umarım hepte
sabretmek beklemek ve dua etmekten baska birdey kalmiyor yapabilecegin zaman cabuk gecsin insallh bende inaniyorum ki birsey olmuyacak
Endişelenme canım nerdeyse hepimiz ama sağda ama solda ama heryerde ya az ya çok ara ara kasık ağrısı çekiyoruz beni 1 ay 2-3gunde bi yatak döşek yatırdı şimdi 1 haftadır yok umarım bidaha o kadar ağır olmaz