Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydiinn kizçelerimm (su emojiyi kullanmak icin az beklemedim)
Nasilsiniz bakalim ben yine cin gibi sabahin 5inde uyandim ve ne yapacagimi bilmeden evde dolasiyorum. İnanin ciddi ciddi insanlar uyaninca ne yapar onlari dusunuyorum, kitap okumaktan baska bisey gelmiyo aklima birkac gundur nezleyim, baş agrim hala gecmedi ve siddetlenmis bulantilar yaşıyorum ama Allah baska dert vermesin deyip sukrediyorum yine

Kizlar bende gün içinde ateş basması oluyor ter boşalıyorum ,birde tansiyonum düşmüş gibi basım hafif dönüyor sonra biraz hava alıp elimi yuzumu yıkayınca rahatlıyorum yaşayan var mı ??
Bende de ates basmasi oluyor yaa hatta dün İstanbul 28dereceydi nezle olmama ragmen soguk yer aradim klimayi acmamak icin zor tuttum kendimi. Gece de cam acik uyuyorum resmen nefes alamiyorum sanki sicaktan bu normal mi acep hamilelikte bir deee baş belam burun kurumam var yaa artik nefes almak aci veriyor ayy ne acayip biseymis bu hamilelik tuhaf tuhaf olaylar yasatiyo bana

Selam kizlar sizde her gece uykunuzdan uyaniomusunuz şuan 03:48 ama uykumu almiş gbiyim nasl sabah edeceem blmiorum
Canim bende hamileligin ilk gununden beri sabah 7 dedi mi gozleri fal tasi gbi aciyorum bidaha da uyuyamiyorum. Zaten acliktan midem birbirine yapismis gibi oluyor

Selam kizlar sizde her gece uykunuzdan uyaniomusunuz şuan 03:48 ama uykumu almiş gbiyim nasl sabah edeceem blmiorum
Bu durum bendede var acaba hamilelikle mi alakalı? çünkü artık psikolojik sorunlarımın olduğunu düşünmeye başlamıiştım

geçmiş olsun canım bende grip olucam gibi hapşırıyorum sürekli
sabah erken uyanmana kızma ama çok sevindim 2 haftadır bende kargadan hocadan önce kalkıp oturuyorum yatakda

Günaydın erkenci anneler
Erkenden kendi kendi uyanan annelere verebilsem keşke biraz uykumdan. 7 de uyaniyorum ama sanki 5 te uyaniyo gibi kalkiyorum

Nasıl erken kalkıyorsunuz imrendim valla size Beni yataktan zorla çıkarıyor eşim bıraksalar 24 saat uyusam resmen uyku aşeriyorum

geçmiş olsun canım bende grip olucam gibi hapşırıyorum sürekli
sabah erken uyanmana kızma ama çok sevindim 2 haftadır bende kargadan hocadan önce kalkıp oturuyorum yatakda
Ayy olmazsin insaallah ilac da kullanamiyorum gecmiyor bir turlu... Valla bende oyle sabah gunes dogmadan kalkiyorum ve ne yapacagimi bilmeden dolaniyorum evde
Nasıl erken kalkıyorsunuz imrendim valla size Beni yataktan zorla çıkarıyor eşim bıraksalar 24 saat uyusam resmen uyku aşeriyorum
Kuzum aksam 10da uykuya hizli gecis oldugundan sabahin bu saatlerinde uyanmis oluyorum ama benim enerjim oglene kadar ogleden tekrar aksam yatana kadar yari sarhoşum o koltuktan diger koltuga geciyorum uzanmak icin

merhaba kızlar 2018 ekim annesiyim oğlum yarın 1 yaşına basıyor ve kısmetse 2020 mayıs annesi olacağım aynı zamanda :) bende varım aranızda

Gunaydinn ben de uykusuzluk cekenlerdenim gece sürekli uyanıyorum sabah zaten iş nedeniyle buçukta ayaktayım.. kabuslara devam iştahsızlık yine başladı

kızlar merhaba dün doktora gittim ama kalp atışı duyamadık
ve doktoru hiç beğenmedim çok gerildim
kendi doktorum kasımda başlayacak işe onu bekleyeceğim bir ay inşallah herşey yolunda gider
çok sinirlendim dün malesef

Merhaba taze anneler size bir sorum olucak ilk haftalarınızda hafif adet ağrılarınız oluyo muydu adet gününde falan

Merhaba bende oluyor. 7 nci haftanın içindeyim bu hafta sanki şiddetlendi ve azaldı gibi.
Benim dün olmam lazımdı olmadım ama bi 3 4 gündür hafif ağrolar oluyor saniyelik daha öncede böyle olup adet olduğum için adet olurum diye düşünüyorum ama adetim hemen gelirdi normalde bi kaç gün ağrıdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…