Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Evet ya niye bu kadar uyuyoruz ki oğkumda uykum gelmiyordu sürekli uyanıyordum bunda kafam kalkmıyor hep uyku hali.
Oooo yoksa bir cinsiyet tahmini mi geliyor benim ilk iki kaybım da kızdı ama ikisinde de uyku yoktu... bilemicemmm sağlıkla gelsinler de inşallah
Yüzü gülenler hep ikinci üçüncü bebek bekleyenler ha
Benim gibi kötü tecrübeli ya da uzun zaman sonra bebek bekleyen tüm hamileler gergin

Uyuz oluyommmmm sizeeee
Sorma ben de kılım hepsine
ben şahsen doğurunca inşallah nasip olursa tabi
Aynennnn

Ahh ahh mide bulantısı bir yandan mide krampı bir yandan.. benden başka yaşayan yokmu acaba midem büzuluyor sankimmuyku tutmuyor bir türlü ağrısından doktorumami görünsem acaba

Bulantı yok ağrı çok canım. Midem gece gündüz sızlıyor.
Kramp gibimi seninde canım bazen nefes bile alamıyorum iş yerinde ayağa kalkınca mide fesadı gibi bir şey oturuyor mideme ama çoğunlukla ac kalınca bulantidan bir şey yiyemiyorum da inş düzeliriz en kısa zamanda

Evet ikindi gibi iki büklüm oldum ben de. Ne yesem geçer bilemedim bişey yiyemedim

Ilk
Ilk hamileligimde benimde oyleydi sade sodaya limon sıkıp içiyordum

Benimde mayis basi gibi görünüyo dogum. Martin basinda faln mi ayrilirim. İlk olacak hic bi fikrim yok o yuzden
Merhaba
Ben devlette çalışıyorum
Yasal olarak en erken 32.haftada alabiliyoruz
İstersek 37 ye kadar uzatabiliyoruz maksimum.
Sanırım özel sektörde de oyledir

Oooo yoksa bir cinsiyet tahmini mi geliyor benim ilk iki kaybım da kızdı ama ikisinde de uyku yoktu... bilemicemmm sağlıkla gelsinler de inşallah

Sorma ben de kılım hepsine

Aynennnn
Kız erkek bilmiyorum ama her çocuk farklı emin oldum

Kizima hamileyken resmen uykuya aşermistim bulduğum her firsatta uyurdum. Bunda uyku hali yok şimdilik. Belki cinsiyetleri farkli olur diye düşünüyorum çünkü mide bulantim da var arada.

benim tsh yükselmiş
endokrin e gittim bugün
50lik tiroid ilacina başladık
hamilelik boyunca 4hafta bir tiorid ilaci alicakmisim surekli takip ediceklermis

benim tsh yükselmiş
endokrin e gittim bugün
50lik tiroid ilacina başladık
hamilelik boyunca 4hafta bir tiorid ilaci alicakmisim surekli takip ediceklermis
4haftada bir kan vericekmişim yazacaktım

kızlar herkese merhaba. uzun zamandır girip bakamadım. halsizlik ve bulantım çok fena. başımı kaldıramıyorum desem yeridir gördüm ki çoğumuz aynı durumdayız. bu moral veriyor :) yalnız değiliz

bu arada kanaması, ağrısı, sancısı olan arkadaşlarıma çok çok acil şifalar dilerim. Rabbim tez zamanda sağlığınıza kavuştursun.

bugün ki doktor kontrolümde kalp atışını duyduk çok şükğr darısı bekleyenlerin başına.

herkesten bir isteğim olacak. Lütfen tablodaki bilgilerinizi kontrol ederek eksik ve hataları düzeltmem için bilgilerinizi yazar mısınız?

canım o kadar üzgünüm ki ne yazacağımı bilemiyorum. en kısa sürede sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah dualarım seninle

Herkese selamlar .insallah benimde 3.yavrum mayis ayinda dogacak.rabbim saglik sihhatle yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Karnın belin melin ağrıyomu hanım kızz? Aynıyız mademm sen az gel bakayım yamacımaaa
Sen simdi dalga gecersin prenses gibi oldugundan ama gaz var gaz kibrit çaksan patliycam kanamada gecti cok sükür gaza raziyim ben. Agri falanda yok çok şükür.
Seninde gecti mi agrilarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…