Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İnsanlardan nasıl saklıyorsunuz sanki herkez hamiş olduğumu anliyormus gibi ://
Çay geliyor ben yeni içtim diyorum imali bakışlar
Midem kötü sadece çorba içicem diyorum hemen yine bakışlar herkez anlamista üzülmeyin diye yalanimi bozmuyorlarmis gibi

Korkudan karı koca birbirimizden saklıyoruz nerdeyse

Ben işten 3 gibi çıkıyorum eve gelip akşam 7ye kadar uyuyorum eşimle yemekten sonra biraz oturup 11 gibi yine uyuyorum sabah yine de uyanamıyorum Bu üçüncü hamileliğim ama hiçbirinde bu kadar uyumamıştım
eve gidesim var koşa koşa uçaaa uçaaa hatttaaa ağrıyor sağım solum enerjim düşük resmen
Aynı ben. Duygularımın tercümanı ilan ediyorum seni
Korkudan karı koca birbirimizden saklıyoruz nerdeyse
Biz de öyle valla evde konusunun geçmesinden korkar haldeyiz

Ben saklamıyorum cnm ilk gebeliğimde de pat diye söyledim şimdi de. Tabi amirim hariç 2 sene sonra yine doğum izni süt izni adam delircek göbeğim kocaman olunca kendi anlasın

Evet ya niye bu kadar uyuyoruz ki oğkumda uykum gelmiyordu sürekli uyanıyordum bunda kafam kalkmıyor hep uyku hali.

Yüzü gülenler hep ikinci üçüncü bebek bekleyenler ha
Benim gibi kötü tecrübeli ya da uzun zaman sonra bebek bekleyen tüm hamileler gergin

Uyuz oluyommmmm sizeeee

Katılıyorum
32.hafta hiç gelmeyecek gibi sanki
1.donemi bitiricem
2.donem de nerdeyse 2 ay calisicsm
Mart sonu gibi cikabilirim en erken izne
Benimde mayis basi gibi görünüyo dogum. Martin basinda faln mi ayrilirim. İlk olacak hic bi fikrim yok o yuzden

Ben saklamıyorum cnm ilk gebeliğimde de pat diye söyledim şimdi de. Tabi amirim hariç 2 sene sonra yine doğum izni süt izni adam delircek göbeğim kocaman olunca kendi anlasın
Zalimsin ama amirler hak ediyor
Birine söyleyince büyü bozuluyormus gibi geliyor tedirgin oluyorum enzindan 8 hafta bitsin istiyorum :) ama ozaman herkes ogrencek

Düğün derneğe gidiyorum. Ama cenazeye gider gibiyim. Eve dönüp uyumak istiyorum. Aynısından yarın da var üstelik! Benim yerime de uyuyun kızlar.

En beteri de böyle yerlere çocukla gitmek. Topuklularla peşinden koş dur işin yoksa. Oysa eve gidip uyumak Offf... şu an evde olanlar çok şanslısınız. Midelerinizi güzelce doldurup bir güzel şekerleme yapın ühühü

Geçen hafta hiç bir şikayetim kalmadı her şey yolunda mı diye endişelenen bilinç altıma çok güzel saygılarımı sunuyorum. Mide bulantısından nefes alamıyorum şu ilk trimester bitse de kurtulsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…