İnsanlardan nasıl saklıyorsunuz sanki herkez hamiş olduğumu anliyormus gibi ://
Çay geliyor ben yeni içtim diyorum imali bakışlar
Midem kötü sadece çorba içicem diyorum hemen yine bakışlar herkez anlamista üzülmeyin diye yalanimi bozmuyorlarmis gibi
Midem kötü sadece çorba içicem diyorum hemen yine bakışlar herkez anlamista üzülmeyin diye yalanimi bozmuyorlarmis gibi
Ayy olmazsin insaallah ilac da kullanamiyorum gecmiyor bir turlu... Valla bende oyle sabah gunes dogmadan kalkiyorum ve ne yapacagimi bilmeden dolaniyorum evde
Kuzum aksam 10da uykuya hizli gecis oldugundan sabahin bu saatlerinde uyanmis oluyorum ama benim enerjim oglene kadar ogleden tekrar aksam yatana kadar yari sarhoşum o koltuktan diger koltuga geciyorum uzanmak icin
Ben işten 3 gibi çıkıyorum eve gelip akşam 7ye kadar uyuyorum eşimle yemekten sonra biraz oturup 11 gibi yine uyuyorum sabah yine de uyanamıyorum Bu üçüncü hamileliğim ama hiçbirinde bu kadar uyumamıştım
Ben saklamıyorum cnm ilk gebeliğimde de pat diye söyledim şimdi de. Tabi amirim hariç 2 sene sonra yine doğum izni süt izni adam delircek göbeğim kocaman olunca kendi anlasın
Ben işten 3 gibi çıkıyorum eve gelip akşam 7ye kadar uyuyorum eşimle yemekten sonra biraz oturup 11 gibi yine uyuyorum sabah yine de uyanamıyorum Bu üçüncü hamileliğim ama hiçbirinde bu kadar uyumamıştım
Aynı ben. Duygularımın tercümanı ilan ediyorum seni
Biz de öyle valla evde konusunun geçmesinden korkar haldeyiz
Ben saklamıyorum cnm ilk gebeliğimde de pat diye söyledim şimdi de. Tabi amirim hariç 2 sene sonra yine doğum izni süt izni adam delircek göbeğim kocaman olunca kendi anlasın
Zalimsin ama amirler hak ediyor
Birine söyleyince büyü bozuluyormus gibi geliyor tedirgin oluyorum enzindan 8 hafta bitsin istiyorum :) ama ozaman herkes ogrencek
Düğün derneğe gidiyorum. Ama cenazeye gider gibiyim. Eve dönüp uyumak istiyorum. Aynısından yarın da var üstelik! Benim yerime de uyuyun kızlar.
En beteri de böyle yerlere çocukla gitmek. Topuklularla peşinden koş dur işin yoksa. Oysa eve gidip uyumak Offf... şu an evde olanlar çok şanslısınız. Midelerinizi güzelce doldurup bir güzel şekerleme yapın ühühü
Geçen hafta hiç bir şikayetim kalmadı her şey yolunda mı diye endişelenen bilinç altıma çok güzel saygılarımı sunuyorum. Mide bulantısından nefes alamıyorum şu ilk trimester bitse de kurtulsak